senolcum T 10 %99 İPTAL..
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ne adayı anlamadım ...engin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim adayım senol dur.
kesinleşmedi mi hala ...engin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenolcum T 10 %99 İPTAL..
efendim ciğerim ...engin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenolllllllllllllllllllllllllllllal sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
alooo fenerzedelerrElixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenol cakal guneysu
kım daha once tek buyuk var oda galatasaray derse mınımum %25 maksımım %250 lık bombayı kucagında bulacak
krokodıl pekmez alacak yoruk gıbı bakma sana gunahımı vermem
teklıfım hala gecerlı buugn son gun ya bombayı kucagına alırrsnız yada patladııgnda arkasından bakarsınız
Yorum
-
sen şimdi birine dersin o da ağzından kaçırır ...birileri sağlam girer gör ozaman gitmeyi ...aşağı doğru mu gider yukarı doğru mu....hey gidi günler hey...ne grafikler atardın bossa taaaa 10 lara kadar hedefimiz...vardı artık olur heralde ...satıldı ...piyasa da mal da yok ....Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralooo fenerzedelerr
teklıfım hala gecerlı buugn son gun ya bombayı kucagına alırrsnız yada patladııgnda arkasından bakarsınızal sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
abi Selçuk'un işi var cumartesi şile'de olması lazım ...babasıyla...babaannesinin bir işinden dolayı babasını götürmesi lazım ...son dakika çıktı iş..ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNiye iptal N-gin D-10?
selim abi desen o da dişlerini yaptıracak...
benim de işim çıktı ...ben gelemeyeceğim dedim ...iptal olduğunu yeni ögrendim ...
doctor kesin değil diyordu...
hasan abinin çocuğu oldu heralde o da gelemez ...
bunları toplayınca sanırım iptal ettiler...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Her işte bi hayır vardır.k16senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi Selçuk'un işi var cumartesi şile'de olması lazım ...babasıyla...babaannesinin bir işinden dolayı babasını götürmesi lazım ...son dakika çıktı iş..
selim abi desen o da dişlerini yaptıracak...
benim de işim çıktı ...ben gelemeyeceğim dedim ...iptal olduğunu yeni ögrendim ...
doctor kesin değil diyordu...
hasan abinin çocuğu oldu heralde o da gelemez ...
bunları toplayınca sanırım iptal ettiler...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Allahın emriyle git.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kaçar eve doğru iyi akşamlar...
Akşam görüşürüz kanka.Siz olmadan olmaz zaten ziyafet.;)
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
o bırıne demem munkun deıl agzındanda kacıramaz sıfrelerını degıstırdım :081:senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen şimdi birine dersin o da ağzından kaçırır ...birileri sağlam girer gör ozaman gitmeyi ...aşağı doğru mu gider yukarı doğru mu....hey gidi günler hey...ne grafikler atardın bossa taaaa 10 lara kadar hedefimiz...vardı artık olur heralde ...satıldı ...piyasa da mal da yok ....
dıyecegım senete zaten saglam gırmısler gırıyorlar egerkı yanılıpta bı donerlerse donu dumanı bırakırlar en az %40 zarra ederler
bak anlamdııgm konu bossaya benmı grafık atmsım yada 10 demısım herhalde bırıyle kaırstırdın senolcum
bu arada sohretın 800 km oteye geldı ıyı kalecıymsın (kova tarafından )soleyenlerın yalancısıyım k14
Yorum
-
Denizli bile 650 KM.Yeraltında mısın?Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada sohretın 800 km oteye geldı ıyı kalecıymsın (kova tarafından )soleyenlerın yalancısıyım k14

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
125 de senle ben arası 775 duzledınmı 800 edıyorÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDenizli bile 650 KM.Yeraltında mısın?

Yorum
Yorum