Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
abi bizim ali dürüm ısmarlayacakmış sana bana ona buna ...ne zaman dersen ser veriyor sır vermiyor adam ...sanırım ben ölünce...benden kurtuldu diye :081:
abi bizim ali dürüm ısmarlayacakmış sana bana ona buna ...ne zaman dersen ser veriyor sır vermiyor adam ...sanırım ben ölünce...benden kurtuldu diye :081:
Maçtan sonra ısmarlar.Benim hakkımı da ye.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
tamam len ...maçtan sonra isterseniz geçeriz sorun değil ama sizin maça gelme olayı zor ...akşam yemeğine kaynanalara gidiyorum ...tasın kebabını yapmış...güzel de yapar kendisi...
Kanka helalin var.Genç olmanın yararları.Bizim motora o kadar yülensek dağıtırız hepten şanzımanı.
geçen gene maç yaptık ortada oynadım ...6 ya 6 idi şaştım koştururken kendime o kadar göbek varken ...iyi dedim ...
çarşamba günkü maç manyaktı ...ilk defa kaledeyken bu kadar terlediğimi hatırlıyorum ...deli gibi terledim ...sıkı maçtı ...2 avans verdim kafadan rakibe 8_ya da 9_4 bitti...birini de elle attılar sırf olay çıkmasın diye..sesimi çıkarmadım ...
geçen gene maç yaptık ortada oynadım ...6 ya 6 idi şaştım koştururken kendime o kadar göbek varken ...iyi dedim ...
çarşamba günkü maç manyaktı ...ilk defa kaledeyken bu kadar terlediğimi hatırlıyorum ...deli gibi terledim ...sıkı maçtı ...2 avans verdim kafadan rakibe 8_ya da 9_4 bitti...birini de elle attılar sırf olay çıkmasın diye..sesimi çıkarmadım ...
harbi güzel maç oldu dimi şenol bizim takımda fena olmamış ne dersin
son dakikada o olaylar olmasaydı daha güzel olurdu adamlar sindiremediler
harbi güzel maç oldu dimi şenol bizim takımda fena olmamış ne dersin
son dakikada o olaylar olmasaydı daha güzel olurdu adamlar sindiremediler
evet kanka güzel maçtı ...ben bile bazı ozisyonlarda kendime şaştım nasıl o topları çıkardım diye...neyse ben çıkıyorum allaha emanet olun iyi tatiller...çakal hocam sana da iyi yolculuklar...
Yorum