geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanal da olsa anal da olsa, sigaranın her türlüsü zararlıdır ve içilmesi yasaktır

oral yoldan denicez dicem şimdi ama olmıcak...
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
koydukmu ceza yı teyibe.... sagopa da olur..LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdamı hasta etme ayhan..ne rakısı..

allaaaaaahhh....... :081::081::081::081:NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
her daim pikniğe hazırımEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayhan abi senin avatarda çok müsait be...

dur burada avatarı değiştireyim

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher daim pikniğe hazırım
dur burada avatarı değiştireyim

yok abi değiştirme.. biz seni böylede sevebiliriz...

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
:081::081::081::081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanal da olsa anal da olsa, sigaranın her türlüsü zararlıdır ve içilmesi yasaktır

darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
böyle belki daha çok seversiniz:081::081::081:EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi değiştirme.. biz seni böylede sevebiliriz...

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
reytingin artırdıgın kesin............ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterböyle belki daha çok seversiniz:081::081::081:

darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
gelen giden noktalar artıkwarworn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterreytingin artırdıgın kesin............

Yorum
Yorum