geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sağol Ayhan abim...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş geldin 61 imSÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
pırasayı bilmemde dut ta ayak oyunları dönüyor
ne dönüyor bi baksak ö.m den 61 im[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayhan neyin var...sürekli alevlisin...içme bukadar...acı o acı..ööğğğ

***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
yapma abi.. sakın.. maldayız.... bi günde üfleme be...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikindiye akkızın cenazesine davetliyimNARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
en sevdiğim smillLAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyhan neyin var...sürekli alevlisin...içme bukadar...acı o acı..ööğğğ

bütün syafayı bunla doldurabilirim
:081:[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
-
Hiç sorma layoti hocam ben hiç cuğara içmedim burda sanal olarak tiryaki oldumLAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyhan neyin var...sürekli alevlisin...içme bukadar...acı o acı..ööğğğ

SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
sanal olarak başlanıyor bu mereteSRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHiç sorma layoti hocam ben hiç cuğara içmedim burda sanal olarak tiryaki oldum

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanal olarak başlanıyor bu merete

Allahtan sarma neyin yok...

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
Pazar magazin dergilerine baktıktan sonra yakılıyo meretayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanal olarak başlanıyor bu merete

SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
Bence biri bunları karşıdan yönetiyo...acayip bir ekip çalışması var hanii..ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren sevdiğim smill

bütün syafayı bunla doldurabilirim
:081:

***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum

Yorum