geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Toprağım herkes bilemez,çözemez bu şifreyi.ASPİRİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterToprağım Hoşgeldin ...
İ.A.L şifresini hala çözmeye uğraşanlar varmış, çaktırma ...
Bilmek ise ayrıcalıktır
Yorum
-
Sevgili hocam
Forumlar maalesef anonim değil
Yanlışlar elbette oluyor-olacak
Burada dikkat etmemiz gereken
Bize söylendiği zaman hoşlanmayacağımız
kelimeleri başkalarınada soylemememiz
ben boyle düşünüyorumKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Yok bugün FORD ile birlikteydim. Toyota aramadı hiçFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleyküm selam Volvo.
Toyota'nın selamını aldın mı?;)
Yorum
-
gelip 3 kişinin adını yazacak, benim hakkımda atmış tutmuşsunuz diyecek, daha başka uydurma ilaveler yapacak,yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili hocam
Forumlar maalesef anonim değil
Yanlışlar elbette oluyor-olacak
Burada dikkat etmemiz gereken
Bize söylendiği zaman hoşlanmayacağımız
kelimeleri başkalarınada soylemememiz
ben boyle düşünüyorum
bu tam bir ********liktir Hasan kardeşim.
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTüm dostlara selam...
merhaba VOLVOM...Bir tanker yemişindir şimdi sen iftarda..şişko Volvo..aaaaaaaah hahay..
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
kurmanci zani ?ASPİRİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaptanım Hayırlı Ramazanlar ...
Keyfe de hoşe ?
Krokodil Sultanım da iyi midir ?
O bıyıklar ne öyle ya ?
Osmanlı Yeniçerisi mübarek ...
ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
okorh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterserdar ozelden attıgımı okudunmu kardesSÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
Ve aleyküm selam ,balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteresselamunaleyküm ............
ben dün geceki çadır muhabbetinden sonra son sözü sabah 307 . sayfada söyledim.........bir kalbe iki sevgi sığmaz arkadaşlar...............geyik topiğinde,bize karşı her türlü konuşmayı yapan hakareti yapan ve bizi eğitmeye çalışan von la şen şakrak muhabbet etmeklede olmaz bu..........ha eleştirmiyorum tercih meselesidir bu............sadece şaşırıyorum ve hayretler içinde izliyorum yazılanları..........allahın selameti üzerinize olsun.........
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Güzel ahlak ;herkesle iyi geçinmek değil mi ?
Kafirin dahi kalbini kırmamak değil mi , yanağına bir tokat atana diğer yanağını çevirmek değil mi ?
Kul hakkının tahsilatı burada değil ki, ahiret de ...
Kim haklı kim haksız orada belli olacak ...
BİR KABIN İÇİNDE NE VARSA DIŞINA DA O SIZAR ...
MERT İSEN ÖNCE KENDİ NEFSİNE BABA OL DEMİŞLER ...
Bence , gene haddim olmayarak, hoşgörü ile karşılayacağınıza inandığım için yazıyorum; DEĞMEZ , İKİ GÜNLÜK DÜNYA HAYATI İÇİN DEĞMEZ ...
Yarın Ramazan bayramı gelecek inşallah , kırılan kalpler nasıl onarılacak ?
Bize yakışan küskünlük ve kavga olmamalı ...
Hepiniz hakkınızı helal edin , üstüme vazife değildi ama yazdım işte ,ALLAH İÇİN ...ZOR OYUNU BOZAR...
Yorum
-
Yok bugün sıcaktanmıdır nedir fazla birşey yiyemedim.LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba VOLVOM...Bir tanker yemişindir şimdi sen iftarda..şişko Volvo..aaaaaaaah hahay..
1 tabak çorba+ irice halli 6-7 köfte + patates salatası+yarım ekmek+2-3 bardak cola ama light.
Gördüğün üzere mütevazı bir iftar
Tatlısı bile yok. Tabii 1 saat sonra yediğim Milka Fındık Şelalesi ni saymaz isek
Yorum
-
Ya hepitopu iki kelime biliyorum, hepsi bu ,orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkurmanci zani ?
fena yakalandık ...
ZOR OYUNU BOZAR...
Yorum
Yorum