EFSANE Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ordan oltu ' da yapmıssın dır gemıcı abi sengemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuralı bilmezmisin.........ne demişler iyi kebap karstaysa oraya gidin............ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
Her zaman okunmuyo o yazı ama. İyi okumuşsun...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyle deme.......baltasında memnuniyetini dostlarınıza şikayeti bana söyleyin yazıyor................fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
sen baya memnun kalmış gibisin abi..gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuralı bilmezmisin.........ne demişler iyi kebap karstaysa oraya gidin............
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
okursan sorun yok görmüş oluyorsun......okuyamadıysan arkan dönükmüş demek ki.............yapma böyle çalımlar............TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHer zaman okunmuyo o yazı ama. İyi okumuşsun...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
ozaman memnun kalmamak elde değil.... adam biliyor işi... helal olsungemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyle deme.......baltasında memnuniyetini dostlarınıza şikayeti bana söyleyin yazıyor................NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
kalmasam sana önerirmiydim..................EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen baya memnun kalmış gibisin abi..
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokursan sorun yok görmüş oluyorsun......okuyamadıysan arkan dönükmüş demek ki.............yapma böyle çalımlar............

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
ayrıca hatalıysam diye tel ini bile yazmış................EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterozaman memnun kalmamak elde değil.... adam biliyor işi... helal olsunitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
ne güldün..............EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
yapamadık..............karsta bir kapı kapının sapı tablosundaydık............orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterordan oltu ' da yapmıssın dır gemıcı abi senitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum

Yorum