geyik muhabbeti

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • orh2008
    DADAŞ
    • 05 Eylül 2009
    • 387

gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapamadık..............karsta bir kapı kapının sapı tablosundaydık............
    zor durum
    ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.

Yorum

• EFSANE
      Çalışkan
      • 14 Ağustos 2009
      • 879

gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ayrıca hatalıysam diye tel ini bile yazmış................

ben bir arabanın arkasında görmüştüm..

"hatalıysam... aramızda kalsın " yazısı vardı
      NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..

SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...

--------------------

Yorum

• orh2008
        DADAŞ
        • 05 Eylül 2009
        • 387

gemici abi dagıttı , gitti yine

Yorum

• EFSANE
          Çalışkan
          • 14 Ağustos 2009
          • 879

evet ... engin abide ortalıkta yok...
          NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..

SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...

--------------------

Yorum

• orh2008
            DADAŞ
            • 05 Eylül 2009
            • 387

bu hafta benimkilerin haftası olabılır efsane demedi deme ,,, senın topiktede yazdım ,,, goz onunden kaybetme bence

Yorum

• WaX
              Selçuklu Torunu
              • 10 Mayıs 2009
              • 695

Ben gideyim biraz yatayim sabah namazina istinaden namazi kildiktan hemen sonra yolculuk var
              Twitter: @smsener
              FB : smsener

Yorum

• orh2008
                DADAŞ
                • 05 Eylül 2009
                • 387

WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Ben gideyim biraz yatayim sabah namazina istinaden namazi kildiktan hemen sonra yolculuk var
                allaha emanet ol reis , hayırlı yolculuklar

Yorum

• WaX
                  Selçuklu Torunu
                  • 10 Mayıs 2009
                  • 695

Cumleten allaha emanet olun

Yorum

• WaX
                    Selçuklu Torunu
                    • 10 Mayıs 2009
                    • 695

Sagol orhanim tsk ederim

Yorum

• WaX
                      Selçuklu Torunu
                      • 10 Mayıs 2009
                      • 695

Konuyu toplam 3 kullanıcı okuyor. (3 kayıtlı, 0 misafir kullanıcı)

WaX, EFSANE, orh2008

Ilk defa 0 misafir...

Yorum

• WaX
                        Selçuklu Torunu
                        • 10 Mayıs 2009
                        • 695

Ben gidince misafir kalmiyor

Yorum

• orh2008
                          DADAŞ
                          • 05 Eylül 2009
                          • 387

WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Ben gidince misafir kalmiyor
                          sen misafir perver sin reis

Yorum

• orh2008
                            DADAŞ
                            • 05 Eylül 2009
                            • 387

Uzlaştırma kurulu, memur sendikalarının tezlerine destek verdi
                            6 Eylül 2009 18:59

Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen'in başvurusu üzerine toplu görüşmelerdeki uyuşmazlık konularını değerlendiren ve oy birliğiyle memur maaşlarına gelecek yıl yüzde 4 artı 4 zam yapılması öneren Uzlaştırma Kurulu, kararının gerekçesinde, memur konfederasyonlarının savunduğu temel tezlere destek çıktı.
                            Uzlaştırma Kurulu kararının gerekçesinde, her ne kadar kamu görevlilerine toplu iş sözleşmesi hakkı tanınmayıp toplu görüşme hakkı verilmişse de Anayasa'nın "toplu iş sözleşme hakkını" düzenleyen 53. maddesi "sosyal devlet" ilkesi çerçevesinde yorumlandığında, işçilere yönelik görüşün kamu görevlileri hakkında da geçerli olduğunun kabul edilmesi gerektiği belirtildi.
                            Anayasa'nın 53 ve 54. maddelerinde, çalışanların yaptıkları işe uygun adaletli bir ücret elde etmeleri ve diğer sosyal yardımlardan yararlanmaları için gerekli tedbirlerin alacağının vurgulandığına işaret edilen gerekçede, bu ilke ve kuralların gerçekleştirilmesinde gerek siyasi iktidarları gerekse Uzlaştırma Kurulunu bağlayıcı nitelikte olduğu ifade edildi.
                            Kararda, bu nedenle, toplu görüşmeler sonucunda kamu görevlilerine sağlanacak ücret ve çalışma koşullarının sosyal devlet ilkesine uygun olarak, ekonomik ve sosyal hakların belirli oranda geliştirilmesi ve ülkede gelir dağılımının daha adil hale getirilmesi için, sadece enflasyon artış oranlarının izlenmesi değil, az da olsa çalışanlara belirli bir refah payı verilmesi gerektiği vurgulandı.
                            Kararda, "nispi eşitlik" kavramına da işaret edilerek, denge tazminatının nispi eşitlik açısından son derece önem arz ettiğinin altı çizildi ve "Süreç içerisinde denge tazminatında bir iyileştirme gözlemleniyor ise de bunun bugün için yetersizliği açıktır. Ancak bu durumun tam olarak düzeltilmesi yasal karar alma süresi içeresinde mümkün gözükmemektedir" denildi.
                            Toplu görüşme priminin önceki düzenlemelerinin Anayasa Mahkemesi'nce iptal edildiği, fakat gerekçesinin henüz yazılmadığı anımsatılan kararda, bu konuda kurulun bir karar almasının, "yargı kararlarına saygı açısından" uygun görülmediği belirtildi.
                            Kararda ayrıca ek gösterge ve diğer mali hakların da çalışanların nitelikleri açısından ayrı ayrı ele alınması gerektiğinden rakamsal değerlendirme yapılmasının sağlıklı olmayacağı kaydedildi.
                            Uzlaştırma Kurulu kararının memur maaşlarına gelecek yıl için yapılacak zam oranına ilişkin bölümünde ülkedeki ekonomik gelişmelere dikkat çekilerek, 2009 ortalarına kadar giderek azalan enflasyonun tekrar artmaya başladığı belirtildi.
                            Merkez Bankası raporlarına göre, 2010 için enflasyon oranının yapılan revizyon işlemi sonucu yüzde 5.3 olarak belirlendiği, ayrıca Maliye Bakanlığı raporlarında enflasyon oranının yüzde 6,5 olarak gerçekleşeceğinin öngörüldüğü ifade edilen gerekçede, "Gerek hükümet düzeyinde gerek Merkez Bankası çalışmalarında yapılan bu revizyon işlemleri sonucu, önceden öngörülen enflasyon oranları artırılmıştır. İzlenen maliye politikası çerçevesinde çalışan kesimin enflasyona ezdirilmemesi hedeflendiğinden 2010 yılı için ücret artış oranlarının artırılması gerektiği kanısındayız"

Yorum

• FNT
                              KARAKARTAL
                              • 29 Mart 2008
                              • 4754

Uzlaştırma Kurulu % 4 + % 4 olsun demiş.

Der demesine de bugüne kadar takan mı oldu?

Onun görüşleri bağlayıcı değil, bağlayıcı olmasını hükümet zaten istemez.

Sadece tavsiye niteliğinde karar alır, onu da hükümet kaale almaz, yani

bildiğini okumaya devam eder.

Sendikalar bir yere kadar memuru savunur, kendilerine paranın ucu koklatılınca (sendika aidatlarının devletçe karşılanması, dolayısıyla garantiye alınması gibi) hükümeti daha fazla kızdırmadan meydandan kaybolurlar.

Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da değişmez...

Velhasılı kendimizi avutmaya, hayaller kurmaya hiç gerek yok.

Akaryakıt fiyatları uçar gider, herşeye zam gelir, memur enflasyona ezdirilmeyecek denir, bırakın ezdirmemeyi, parçaları kalmadı neredeyse...

Söylenecek söz çok ama,

boşverin...

İyi akşamlar.

Yorum

• kkapdan
                                Yasaklı
                                • 12 Aralık 2008
                                • 82

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Uzlaştırma Kurulu % 4 + % 4 olsun demiş.

Der demesine de bugüne kadar takan mı oldu?

Onun görüşleri bağlayıcı değil, bağlayıcı olmasını hükümet zaten istemez.

Sadece tavsiye niteliğinde karar alır, onu da hükümet kaale almaz, yani

bildiğini okumaya devam eder.

Sendikalar bir yere kadar memuru savunur, kendilerine paranın ucu koklatılınca (sendika aidatlarının devletçe karşılanması, dolayısıyla garantiye alınması gibi) hükümeti daha fazla kızdırmadan meydandan kaybolurlar.

Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da değişmez...

Velhasılı kendimizi avutmaya, hayaller kurmaya hiç gerek yok.

Akaryakıt fiyatları uçar gider, herşeye zam gelir, memur enflasyona ezdirilmeyecek denir, bırakın ezdirmemeyi, parçaları kalmadı neredeyse...

Söylenecek söz çok ama,

boşverin...

İyi akşamlar.
                                sen önce borsadan kazandıklarını harca napacan %4 + %4 ü

görüşemiyruk, nereyesun!?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information