.
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
s.a. eee adam koca adayı nasıl aldı sanıyorsunuzÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe büyükmüşsün be ANZ?:081::081:Geyiklerin hepiciini kafese soktu.

Yorum
-
O ada traş kalacak,hele bi operasyonu tamamlasın.;)sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a. eee adam koca adayı nasıl aldı sanıyorsunuz
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
................................ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.
Yorum
-
s.aleyküm uşaklar ne iş ya giremiyorum siteye amma ağırlaşmış burası kanka çık kanaldan kesin sen ağırlık yapıyon ha...
yarın için bir haznedara bakın bakalım ...bugün dostlarım konfruttan vurdu voleyi ben ise gene bir gün önceden çıktım hisseden sıkıntıdan ...hem de3000 artı 2000 dane ile çıktım ...yuh bana benim gibi marangoza...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
s.aleyküm.Hayırlı cumalar.
Kanka marangozluk olsa malzemeden bişeyler çıkarırdın.Marangosluk ta yok sanırım.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.aleyküm uşaklar ne iş ya giremiyorum siteye amma ağırlaşmış burası kanka çık kanaldan kesin sen ağırlık yapıyon ha...
yarın için bir haznedara bakın bakalım ...bugün dostlarım konfruttan vurdu voleyi ben ise gene bir gün önceden çıktım hisseden sıkıntıdan ...hem de3000 artı 2000 dane ile çıktım ...yuh bana benim gibi marangoza...
Dikkat et çekici parmaklarına vurma.
Yorum
-
Günaydın.
Uyanda balığa gidelim.VEGAS-30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi geceler geyikler...
Yorum
-
-
aleykum selam ne geziyon sen burda bakemENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm ulu geyikler...
Yorum
-
sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleykum selam ne geziyon sen burda bakem
senceeeee..:081:
Yorum
Yorum