geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Malum ekonomik kriz falan çenemiz düştü.. Yapacak başka iş yok.. Geyiğe devam anlayacağın..VEGAS-30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı geceler geyikler, nöbetçi misiniz bu gece?
Yorum
-
-
-
ANLIK1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahu ben hala anlamadım çaylar kimden çorbalar kimden. Yoksa buda bir stratejimi.. Teklifleri net yapalım please
Çaylar benden de, çorba işine karışmam.
Fakat burada çorba diyen olmadı, hadi çorbalar senden olsun.
Buyur çayını
Yorum
-
valla olmaz önce ben teşekkür ettim :081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen teşekkür ettim
UYARI:Burada yazdığım bilgi, haber ve yorumlar TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Zaten borsadan pek anlamam zarar edersiniz...
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla ne diyim yamansın . Dedim şimdi sazanın biri zıplar. Güya uyanığızya.. Ama yiğidin biri çıktı ihaleyi bizde bıraktı. Tamam olsun bakalım topiğe çorbalar benden... Söyliyim bak tatlıya karışmam

Yorum
-
bak en son ben ettimMIHNANA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla olmaz önce ben teşekkür ettim :081:

Yorum
-
ne sandın yani, geyik dediysek geyi zekalıyık demedikANLIK1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla ne diyim yamansın . Dedim şimdi sazanın biri zıplar. Güya uyanığızya.. Ama yiğidin biri çıktı ihaleyi bizde bıraktı. Tamam olsun bakalım topiğe çorbalar benden... Söyliyim bak tatlıya karışmam

Yorum
-
Yorum
Yorum