Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MAGGGMA
    ...................
    • 12 Haziran 2007
    • 1375

herroes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn yorumcuyu aramıştım...en son yazılan yazı dün yazılmış...o yüzden neden kimse yok manasında yazdım
    EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gün boyu görmedim kendisini... Belki ugramistir bir ara... Bilgim yok sahsen...
    Arasıra işleri oluyor herhalde,bir iki gün uğrayamadığı oluyor...

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

izocm 11,20 den satıldı... hayırlı olsun.
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        2 ocakta başladık. 400 birim parayla. amaç aylık %5 yıllık %80 e denk geliyor. seneye 2 ocakta 720 birim paramızın olması gerek. 600 den aşağı olursa yokum ben bu işte..
        286 birim para nakit var
        anelt 1,27 maliyetten 99 birim para ile alındı.
        izocm 9,20 maliyetten 50 birim para ile alındı.
        Toplamda 435 birim para var.

Döndüm artık yazarım inşallah bol bol. kısa vade için yukarı hızlı bir kırma olmuş gibi dursa da gelen ekonomik verilere göre bunun tuzak olduğunu düşünüyorum. 27,800 lere kadar bir çıkış görülebilir. bu da %5'lik kazanç demek. %5 kazanmak için tuzağa düşmeme taraftarıyımı.
        ekonomik duruma göre değişmek kaydıyla elimizde bulunan izocm ve anelt satılabilir. ilerleyen zamanlarda. Dow'a göre daha çok prim yapmışız. Düşerkende daha sert düşeriz.
        26.100 ilk destek
        25.400 ikinci destek.
        23.300 üçüncü destek

endekse girişim bugün itibariyle 23.500 gibi duruyor ancak koşullar ve haberler bu desteği yukarı veya aşağı çekebilir. Nakitte beklemek şuan için bence en mantıklısı. endekse bağlı kağıtlardan ziyade şuan için endeks ile bağımsız kağıtlara yönelmek daha iyi. Kalın sağlıcakla.
        Elimde kalan senetlerle yola devam. Nakitimizi riske atmayacağız.
        artık yazmayacağım için söylüyorum 23.160 dan döndü borsa, daha önceden 23.300 lerden döner demiştim yaklaşık olarak döndü ve bir kaç günlük çıkış sağlayabilir. izocm 11,20 den satıldı artık siz hesaplayın. anelt ise yakında hak ettiğini bulur zaten.

%21 kar ile 50 birim para 62 olur....

Yorum

• EDY
          Yasaklı
          • 15 Aralık 2008
          • 1381

artık yazmayacağım için söylüyorum 23.160 dan döndü borsa, daha önceden 23.300 lerden döner demiştim yaklaşık olarak döndü ve bir kaç günlük çıkış sağlayabilir. izocm 11,20 den satıldı artık siz hesaplayın. anelt ise yakında hak ettiğini bulur zaten.

MSN kullaniyorsaniz eger ercandercan@uzunalan.com msn adresini listenize eklermisiniz... rica...

Yorum

• Polat Aksoy
            Katılımcı
            • 05 Mayıs 2008
            • 68

Yorumcu hocam niye yazmıyorsunuz, topiği açtığınız günlere dönersek sizi ne kadar ilgiyle izlediğimizi göreceksiniz, paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın zevki de yoktur diyorsunuz, öyleyse ve bizleri paylaşacak dostlar olarak kabul ediyorsanız lütfen günlük olarak bile olsa yazınız biz ky'leri böyle önce sevindirip sonra ortada bırakarak sizin bilgilerinizle birşeyler yapmaya çalışan ky'leri üzüyorsunuz bence... tabi karar sizin ben sizi ilgiyle izliyordum...
            [COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

yksgr
              çok kısa vadede yönü aşağı gibi yarın 6,20'nin altına düşmesi yönünü aşağı çevirmiş olması demek. 6,20 destek ve direnç seviyesi olarak işlev görüyor.

direnç ise 7,20 seviyesinde. Ancak bence yönü aşağı olur.
              SENET 5,05 E GELMİŞ.

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

1 lira şeker için direnç seviyesi 0,92 geçilmeli. geri dönmek üzere çok kısa vade için.
                0,89 a gelmiş....
                0,83 ten dönmüş...

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

Dileyen 24.600'ü önümüzdeki üç gün için stoploss olarak kullanabilir. Yeni stratejim 23.300 de alım yönünde olabilir tabi haberlerin gelişine göre aşağı yönlü olabilir. eğer 23.300 ü aşağı geçmeyip burdan hızla %20 gibi endeks pirim yaparsa teknik açıdan dip görülmüştür endekste... Bunu önümüzdeki 1 ay içerisinde görmemiz muhtemel.
                  olmuş ancak teknik desteklemiyor endeksi 23.160 dan döndüğümüzü ve 24.000 leri gördüğümüzü hatırlatırım.

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

2 ocakta başladık. 400 birim parayla. amaç aylık %5 yıllık %80 e denk geliyor. seneye 2 ocakta 720 birim paramızın olması gerek. 600 den aşağı olursa yokum ben bu işte..
                    348 birim para nakit var
                    anelt 1,27 maliyetten 99 birim para ile alındı.
                    Toplamda 447 birim para var.

2 ocakta endeks: 26.685
                    şimdi ise endek..: 23.368

endeks: %12,43 düşerken biz %11'in üzerinde kazanç sağlamışız. Yani tutup kimse bizi yargılamasın şu bu diye görünen köy klavuz istemez. eski sayfalara gidip yaptığımız işlemleri tarih ve fiyatları ile kontrol edebilirsiniz.
                    yani biz %12 para kaybetmek şöyle dursun %11 kazanmışız. buda demek oluyor ki %23 kazancımız var. eğer senet tutsaydık mahvolurduk.
                    endeks düştüğü halde sistematik borsanın ve sistemli borsa oynamanın. stoplosları kullanmanın önemini görmüş oluyoruz.
                    Ne yaparsanız yapın kendinize bir sistem belirleyin ve bu sistemden asla dışarı çıkmayın.
                    zararına stoplos uyguladığımız portföyde olan tire şuan ne halde... Stoploss un önemi burada ortaya çıkıyor. Sistem dışına çıkmadık ve kümülatifte kazancımız büyük. Kalın sağlıcakla...

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

yaklaşık iki ay boyunca uyguladığımız sistemin başarısı ortada ilk safyadan bu yana bakarsanız daha iyi anlaşılır. sistemi uyguladık dışına çıkmadık.
                      hedef dediğimiz %5 tamam şimdiye kadar iki ay bile dolmadan %11 kazanmışız. 2 ayda sistem kendi başarısınız gösterdi. şimdi yeni bir güzel hava bekleyeceğiz.
                      şu imf anlaşması olmadı gitti.
                      2 ayda kendini ispat eden etmiştir.
                      imza kısmındaki mesajlara gidip lütfen okuyunuz.
                      23.300 de düşünürüz diyordum. ben düşündüm ama buraya yazmadım. sonra da sattım. şimdi daha aşağılar endekste hedef gibi. alıcıların kuvveti çok önemli.

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

22.120... endeks için eğer güzel ekonomik haberler gelirse iyi bir çıkış noktası olacak eğer ki buradan 1 ay boyunca aşağı gelmezse ve yönü yukarı olursa endeksin emin olun endeks açısından kriz bitmiştir ve destek ve dirençler kullanılarak muazzam paralar kazanabilirsiniz.

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

2 ocaktan bu yana takip edenler arasında kimler şuan da karda ama bizim portföy karda...
                          2 ayın bir analizini yapalım. macera olsun diye senetlere dalanlar mutlaka olmuş. çünkü her ky'nin yaptığı bu aşırı hırs...
                          Bu arkadaşları bir görelim.
                          Bu arkadaşlarda hatalarını yazarlarsa bizde burda bilinçlenmiş oluruz...
                          siz zarar edersiniz ama portföyümüz sistemli olduğu için zarar etmez. En kötü ihtimalimiz 400 birim parayı 600 birim paraya çıkarmak yani %50 bir yılda ve şuan emin adımlarla ilerliyoruz.
                          Borsa düşerken bile kazandığımız güzel. birde endeks çıkarken düşünün artık.

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

2,20 DEN 58 BİRİM PARA İLE 2,20 DEN DENEYECEĞİM. PAZARTESİ İÇİN SADECE SONRAKİ GELİŞMELERE BAKILIR VE YARIN BU FİYATTAN MI YOKSA YUKARIDAN MI YOKSA AŞAĞIDANMI ALDIĞIMI YAZARIM.
                            Sakın ola paranızın hepsini riske etmeyin.

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

gün içide alış fiyatının %5 üstü satış olarak fırsat bilinecek. Ancak ekonomide ve avrupadan gelecek haberler yatırım kararını olumlu ya da olumsuz değiştirebilir.

Yorum

• Polat Aksoy
                                Katılımcı
                                • 05 Mayıs 2008
                                • 68

Yorumcu hocam 2,20'den alacağınız kağıt hangisidir onu yazmamışsınız iyi çalışmalar....
                                [COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information