Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gunguruk
    Aktif
    • 23 Mayıs 2007
    • 191

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR BEN ÜÇ DÖRT GÜN ÖNCESİNDE YAZIYORDUM. BENİM YAZDIKLARIMI TAKİP EDEN BİR KAÇ ARKADAŞ VAR.
    TAKİP EDENLER İÇİN SORUYORUM. NAKİTE GEÇENLER HOCAM BEN GEÇTİM DİYE YAZABİLİR Mİ? yA DA BEN NAKİTE GEÇMEDİM. zARARDAYIM YA DA KARDAYIM DİYE YAZABİLİRLER Mİ?
    NEREDEN BAKSAK 10-15 KİŞİ OKUDU BENİM YAZDIKLARIMI SADECE MERAKTAN SORUYORUM. ÇIKAN SONUÇ SONRASINDA BİRŞEYLER YAZACAĞIM. O NEDENLE GEREKLİ.
    Kısmi olarak nakitteyim fifty fifty

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ama siz bile yoksunuz..
      Ben burdayım. hiç girmesem iki saatte bir girerim.
      Siz takip ediyordunuz senettesiniz sanırım. kar-zarar iki gündür?
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• gani
        Yeni Üye
        • 31 Mart 2008
        • 45

sn yorumcu merhaba sizi dinlemedik zarar zarar hep zarar

Yorum

• YORUMCU
          Çalışkan
          • 26 Kasım 2008
          • 1296

tspor 7,30 dan 100 birim para duruyordu satıldı 7,10 liradan 97 birim para kaldı.
          2 Ocak 2009 da bu işe başlaık.
          aylık kafi kazanç %5 hedef %15 kazanç
          .....
          toplamda 400 birimimiz 443 birim de duruyor.

bu bize yakın olsun.

Cevaplar bir gelsin. Ben sattığm için 400 birim paradan hala kardayım.
          443 birim paramız var. Kafi kazanç ile hedef belli ancak bu ay %10 da kalacağız. çünkü büyük ihtimal 1 ay senetle uğraşmayacağız. zamanı gelince girerim zaten. 43 birimi hayallerle harcayamam.

Bu sırada foruma en az 15 kişi giriyor okuyordu. Hepsinden cevar bekliyorum.

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

2 ocakta
            400 birim ile başladık
            443 birim paramız cebimizde hedef aylık %5 yıllık %80 e tekabül ediyor. bu da birim paramızın 720 birim olabileceğini gösterir. 600 den aşağı olursa bir daha yazmayacağımı söyledim. arka sayfaları okumuşsanız zaten görmüşsünüzdür.

Şimdi beklemekteyiz. Bekleyeceğiz öyle bir zaman gelecek ki her hisseden %30-40 kazanma potansiyelimiz olunca yine 4'e bölüp paramızı hisseye bağlayacağız.
            alt sayfalarda 3 tane hisse ismi yazmıştım.

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

hamdi sende girip okuyorsun.
              yani barabey. Sen ne yaptın.

pardon karıştırdım.. hamdi sen değildin.

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

Beni takip eden herkese iyi akşamlar ve iyi tatiller.
                Zamanı gelince senetlere kaldığı yerden devam edeceğim.
                Bir kaç günlük çıkış olursa ha oldu devam hadi alalım diye sakın girmeyin. Çok çok olumlu bir haber gelmedikçe borsa 24.000'in altına kesin gelir. Tahmini aralığım haberin gelmesine göre ve teknik analizlere göre;
                18.000-22.500 arası. Tabi olumlu haberler gelip gelmemesine göre bakacağım.

Yorum

• gunguruk
                  Aktif
                  • 23 Mayıs 2007
                  • 191

Beni takip eden herkese iyi akşamlar ve iyi tatiller.
                  Zamanı gelince senetlere kaldığı yerden devam edeceğim.
                  Bir kaç günlük çıkış olursa ha oldu devam hadi alalım diye sakın girmeyin. Çok çok olumlu bir haber gelmedikçe borsa 24.000'in altına kesin gelir. Tahmini aralığım haberin gelmesine göre ve teknik analizlere göre;
                  18.000-22.500 arası. Tabi olumlu haberler gelip gelmemesine göre bakacağım.
                  İyi akşamlar ama iyi tatiller değil yarında çalışıyoruz.Elimde sadece gubrf var onu da bedelsizi için bekletiyorum .. Sağlıcakla kalın

Yorum

• BARAbey
                    Aktif
                    • 08 Mayıs 2008
                    • 201

hamdi sende girip okuyorsun.
                    yani barabey. Sen ne yaptın.

pardon karıştırdım.. hamdi sen değildin.
                    BEN BARIŞ HOCAM .MALESEF EKRAN BAŞINDA OLAMADIĞIM İÇİN ,BİRDE ELİMDEKİ HİSSEYİ BAYADIR BEKLEDİĞİM İÇİN ÇIKAMADIM

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

Ben burdayım. hiç girmesem iki saatte bir girerim.
                      Siz takip ediyordunuz senettesiniz sanırım. kar-zarar iki gündür?
                      tekfen 326 alış-tekfen 308 satış
                      her şey olacağına varır..

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        tekfen 326 alış-tekfen 308 satış
                        BEN O HİSSEYİ 2,94 İKEN ALIP 3,30 LARDA SATMIŞTIM. eğer bu ters zamana gelmeseydi 3,70 leri görebilirdi. şansın yokmuş. aşağıdan alırım sonra tutarım elimde diyorsan sat gitsin. Şu dalgayı da atlatalım iyi gider.

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          BEN BARIŞ HOCAM .MALESEF EKRAN BAŞINDA OLAMADIĞIM İÇİN ,BİRDE ELİMDEKİ HİSSEYİ BAYADIR BEKLEDİĞİM İÇİN ÇIKAMADIM
                          alyağ sanırım. bozuldu o senet. grafiğine bakmadım ama 0,3x hatırmalıyorum
                          o civardan güzel bir tepki verecek.

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            İyi akşamlar ama iyi tatiller değil yarında çalışıyoruz.Elimde sadece gubrf var onu da bedelsizi için bekletiyorum .. Sağlıcakla kalın
                            dün satsaydın keşke... bağfaşla paralel hareket eder. biz kötü durumu görüp 67 den alıp aynı gün 67 den vermiştik. Bedelsiz için bir gün önce bile girsen oluyordu sonuçta. daha aşağıdan daha fazla adet alabilirdin.

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

dün satsaydın keşke... bağfaşla paralel hareket eder. biz kötü durumu görüp 67 den alıp aynı gün 67 den vermiştik. Bedelsiz için bir gün önce bile girsen oluyordu sonuçta. daha aşağıdan daha fazla adet alabilirdin.
                              ***GUBRF*** Gubre Fabrikalari T.A.S.'nden gelen yazi: Pankobirlik Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birligi'nin acmis oldugu ihalede 87.990 ton kompoze 12.30.12 ve 50.150 ton ure % 46 kimyevi gubresi olmak uzere toplam 138.140 ton kimyevi gubre, KDV haric 69.024.796 USD bedelle sirketimiz uhdesinde kalmistir. Gubreler 2009 yili Ocak, Subat ve Mart aylarinda sevk edilecektir. ***GUBRF***

böyle bir haber var umarım olumlu yansır.

Yorum

• poyraz
                                Yeni üye
                                • 08 Mayıs 2008
                                • 16

acıbadem 5,20-5,30 aralığı alım için uygun. %15 kazanç kafi.
                                aefes 10,30 alım için uygun....................%10 kazanç kafi.
                                dohol 1,03 iyi bir fiyat..........................%20 kazanç kafi.
                                Herkese kolay gelsin. Senet hedefleri gerçekleşince görüşmek dileğiyle. Her bir senet hedefi gerçekleşince yeni bir senet yazmak için gelirim.

dohol için 0,95-0,96 dan alım fırsatı verebilirler. ancak 1,03 alınmış olarak gösterilmeli
                                ...Tam benim aradıgım sistem...bende zamanında hep aldıgım senetleri
                                kısa sürede ikiye üçe katlıcak diye aldık.aldıkdan sonra biraz yükseldi yetmez dedik satmadık..sonra düstü elimiz kolumuz baglandı.Busefer gözümüz giden senetlere takılır oldu.Olsun bundan zarar edelim giden senetlerden alalım zararı çıkarırız dedik zararına satttık .sonra ne oldu.sattıgımız yükseldi aldıgımız düştü.
                                ...Artık bende aza knnat getirmek en iyisidir diyenlerdenim artık.%5-10 ayda kazandımı baska bise istemem az olsun öz olsun.
                                ...Çok yazar takip ettim.hergün yirmi tane senet yazar.hergün aralarından bikactenesi yükselir ama bizim paramız hepsinden almaya yetmedigi için.
                                içlerinden iki taneseni ancak alabiliriz onlarda düserdi.
                                ....taktigin bence çok süper arkadaşım.takipcin olacagim iyi çalısmalar..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information