Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

teşekkürler barabey ve radyolog....
    hala al konumundalar şimdi bir grafik yapıştırmaya çalışayım daha anlamlıolacak inşallah. ve 26.000 olmalı ama göstergeleri tahmin etmek biraz zor. hangi haberler gelecek. Yalnız şu var ciddi anlamda olumlu haberler piyasaya akıyor. bu bizi yukarı taşıyacaktır. ancak her gün mutlaka iyi haber gelmeli yoksa geri dönmemiz muhtemel.
    neyse; doların henüz fazla bir düşüş kaydedememesi. dolar yen paritesinin pek değişiklik göstermemesi buna rağmen %4 e yakın artış yapmamış kayda değer ancak mutlaka dolar düşmeli ve parite artmalı. Uzun soluklu bir çıkış olmaktan uzak olur yoksa.
    Umarız ki yarın önemli datalar gelir. yoksa kötü olacak gibime geliyor. Bariz bir tuzak olabilir yoksa bu. Temkini elden bırakmamak lazım. ama ben yöne yukarı diyorum.
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

grafik denemesi yapıyorum inşallah başarılı olur.

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

kırmıza ile püskürtme yapılan yer hedeftir.

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 23986

Genç kardeşlerim dikkatli olsunlar amacı ile
          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

ben endekste 18.000 leri bekliyordum ama açıklanan paketler ile bunu revize ediyorum 19.500 diyorum... Bu bir dalgalanma sonuçta kısa vadeli bir çıkışa geçtik. Ne zaman duracağını kestirebilmek şimdi önemli olan. ama henüz değil bence.

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ekonomik paket yarayacağa benziyor
              akban için 4,50 olur
              akenerji 7,30 olur
              dün yazmıştım akbank tutuk kalsada iyiydi...
              akenerji hızla yoluna devam eder.
              bu sırada okuyan varsa şayet geriki sayfaları. aefes satıldı. 12,20 lira tam hedef.
              Yeni bir senet bulma zamanı benim için.

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

çok riskli ama isamb alındı 1000 adet ilk giriş. 0,26 lara gelirse güzel bir alım yapılır.

Yorum

• pltn07
                  Yeni üye
                  • 26 Ekim 2008
                  • 18

dün yazmıştım akbank tutuk kalsada iyiydi...
                  akenerji hızla yoluna devam eder.
                  bu sırada okuyan varsa şayet geriki sayfaları. aefes satıldı. 12,20 lira tam hedef.
                  Yeni bir senet bulma zamanı benim için.
                  evet hocam süpersin merakla operosyanlarını takip ediyoruz eh işte bizde sayende 3,,5 bişeyler kazandık hakkını helal et...bu arada hocam emnis,alyag,ecılc,karel hakkında ne düşünüyorsunuz.şuan %80 nakitteyim hafta başından itibaren kısa vadede düşündüğünüz senetleri bizimle paylaşırmısınız teşekkürler...

Yorum

• BARAbey
                    Aktif
                    • 08 Mayıs 2008
                    • 201

YORUMCU NERELERDESİN .BURALAR SESSİZ KALMIŞ

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      YORUMCU NERELERDESİN .BURALAR SESSİZ KALMIŞ
                      Hızlı başladı erken tükendi
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MAGGGMA
                        ...................
                        • 12 Haziran 2007
                        • 1375

29/11 den beri girmemiş foruma,işi var herhalde...

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

sENETLERİM EMİN ADIMLARLA GİTMİŞ VE GÜZEL YERLERE GİRMİŞ. SEVGİLİ DOSTLAR UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM. ÇOK YOĞUN İŞLERİM VARDI. ŞİMDİ YAZDIKLARIMA BİRAZ GÖZ ATACAĞIM ONDAN SONRA KALDIĞIM YERDEN İNŞALLAH DEVAM EDERİM. EN AZINDAN DÜŞÜNÜP BİRŞEYLER YAZMIŞSINIZ ELLERİNİZE SAĞLIK. EN AZINDAN FORUMUN YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÜYELERE GÖSTERDİĞİ DEĞERİ GÖSTERİR. DÜŞÜNÜP YAZANLARA CANI YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER. BU SIRADA 9,60 SINIRINDAN AEFES TARAFIMCA ALINMIŞTI. BURADA YAZIP PAYLAŞAMADIĞIM İÇİN ÇOK ÖZÜR DİLERİM. SENETTE İLK HEDEF CUMA İÇİN 11,10 SEVİYESİ. 11,10 A HACİMLE BİRLİKTE GELİRSE ŞAYET 12,30 LARA YOL ALACAKTIR. İYİ GECELER.

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

pltn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            evet hocam süpersin merakla operosyanlarını takip ediyoruz eh işte bizde sayende 3,,5 bişeyler kazandık hakkını helal et...bu arada hocam emnis,alyag,ecılc,karel hakkında ne düşünüyorsunuz.şuan %80 nakitteyim hafta başından itibaren kısa vadede düşündüğünüz senetleri bizimle paylaşırmısınız teşekkürler...
                            EMNIŞ DEMİŞSİN HARİKAYDI ŞOV YAPTI RESMEN.
                            NAKİTTE KALMANI ÖNERİRİM ŞUAN İÇİN ÖNCE BİR İNCELEME YAPIP SENET BULMAK GEREK.
                            DAHA ÖNCEDEN TESPİT ETTİĞİM FAKAT ZAMAN BULAMAYIP YAZAMADIĞIM BİR KAÇ SENET VARDI. BUNLAR
                            BANVİT
                            ANACM
                            AEFES
                            VE
                            KENT'Tİ BUNLAR' BİR HAYLİ YOL ALMIŞ.
                            ANCAK YENİ SENETLER BULUP SİZE AKTARMAYA ÇALIŞACAĞIM. GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

Yakalışık olarak 3 yıldır aktif olarak bir sürü siteye girdim. bir çok kişinin yazılarını takip ettim. tekniğe ve haberlere bakarak onlarca senet söylenir. Ve mutlaka biri tavan çeker. iyi artış yakalar sonradan söyledikleri şey ben söylemiştim senet çıktı. sonra söylediği onlarca senetten biri daha çıkar ve yine ben söylemiştim derler. Bun bunlarda yokum. Kendimce 3 senet yazarım hedefleri stop noktaları bellidir. Piyasaya göre aşağı ya da yukarı birşeyler söyleyebilirim. Sadece yazdığım senetlerde ve kazandığım parada şuna bakarım ayda ortalama sermayemi %5 artırabiliyor muyum? Önemli olan bu. Hepimizin hayali bir kaç haftada %50-%100 kazanmaktır. Dediğim gibi hayal ve hayalle işim olmaz. Kazanılabilir. Yalnız şu soru aklıma geliyor madem o kadar kazanabiliyor insanlar neden bir çok yatırımcı halen daha zararda. Önemli olan az olsa da çok olsa da her zaman kazanmaktır ve şuanki enflasyon verilerinde aylık %5 getiri mükemmel kazanç sayılmalı. benden bir ya da bir kaç günde %50 artacak senetler bekleyenler daha çok bekler az senet yazarım az kazanırlar öz kazanırlar ama kazanırlar. saygılarımla yeni yılınız kutlu olsun.

Yorum

• celme
                                Katılımcı
                                • 31 Temmuz 2008
                                • 152

Yakalışık olarak 3 yıldır aktif olarak bir sürü siteye girdim. bir çok kişinin yazılarını takip ettim. tekniğe ve haberlere bakarak onlarca senet söylenir. Ve mutlaka biri tavan çeker. iyi artış yakalar sonradan söyledikleri şey ben söylemiştim senet çıktı. sonra söylediği onlarca senetten biri daha çıkar ve yine ben söylemiştim derler. Bun bunlarda yokum. Kendimce 3 senet yazarım hedefleri stop noktaları bellidir. Piyasaya göre aşağı ya da yukarı birşeyler söyleyebilirim. Sadece yazdığım senetlerde ve kazandığım parada şuna bakarım ayda ortalama sermayemi %5 artırabiliyor muyum? Önemli olan bu. Hepimizin hayali bir kaç haftada %50-%100 kazanmaktır. Dediğim gibi hayal ve hayalle işim olmaz. Kazanılabilir. Yalnız şu soru aklıma geliyor madem o kadar kazanabiliyor insanlar neden bir çok yatırımcı halen daha zararda. Önemli olan az olsa da çok olsa da her zaman kazanmaktır ve şuanki enflasyon verilerinde aylık %5 getiri mükemmel kazanç sayılmalı. benden bir ya da bir kaç günde %50 artacak senetler bekleyenler daha çok bekler az senet yazarım az kazanırlar öz kazanırlar ama kazanırlar. saygılarımla yeni yılınız kutlu olsun.
                                kuzufun

Yorum

Working...
                                X

Debug Information