Neyse dostlarım. Ben çıkmak zorundayım kendinize iyi bakın yarın görüşüz ufak tefek inşallah. Kafanızın takıldığı yeri mutlaka sorun. ancak önce geçmişteki yazılarımı ve imza kısmındaki yazıları mutlaka okuyun beni değerlendirecekseniz ona göre değerlendirin. Bizde yalan hurda olmaz. Ne yazdıysak onu yaparız. Saygılarımla herkese iyi geceler.
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
emiri yukarı çekemezsiniz yukarı çekmeye çalışmışsanız. Bende işbankla çalışıyorum. Seans sırasında aşağı çekilebiliyor emir iyileştirme oluyor.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayır..bunun için şaşırdım.iş bankası çektirmiyor..(internet üzerinden).yada ..bana son 1 ay içinde 2 kere emir düzeltme yapamazsınız iletisi verdi..Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
-
şunu sakın unutmayın bir yere yazın isterseniz.
Borsacı hayal prest olduğu sürece para kazanamaz.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
tspor yarın için 7,50 den satışta. olursa olur olmazsa beklerim. 7,10'un altı hertürlü stoplos. sonra 6,65 lere filan gelirse piyasa izin verirse kaldığımız yerden devam ederiz inşallah. Bakalım.
iyi geceler.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
tspor 7,30 dan 100 birim para duruyor.
2 Ocak 2009 da bu işe başlaık.
aylık kafi kazanç %5 hedef %15 kazanç
.....
346 birim paramız var.
toplamda 400 birimimiz 446 birim de duruyor.
-
.Last edited by MESUTC; 08 Ocak 2009, 01:13. Sebep: önceki mesajları okuyunca yanlış olduğunu düşündüğüm konunun açıklığa kavuşturulduğunu ve mesaja gerek kalmadığını gördümBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam sorun neydi? Kafanıza takılan. Merak ettim demek ki yazdıklarım bir yerde yanlış yorumlanabiliyor. herkse sizin gibi forumu tam okumuyor. söylerseniz bir daha aynı kelimeleri kullanmam. Mesajı değiştirmişsiniz de.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
geç geldi haberi. en geç perşembe sabahı nakite geçeriz diye altını çizmiş ve geçmişteki yazıları okursanız tspor hariç hepsinde nakite döndüm..safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn: Yorumcu Arabalar Dediniz Haber Geldi Dediniz Ama Takip Ediyorum Portföyünüze Almadiniz Acaba Neden ?
Hatta dün bir trade deneyeyim dedim. 67 liradan bagfasta geri 67 liradansattık şuan 64 lira düzeyinde...
Şuan için hava düzelinceye kadar senet filan yok bana. yazmamda.
tspor bekliyor sadece çıkışta çıkmadı düşüşe direnecektir ancak son kararımı eve gidince vereceğim. önce araştırma yapmam gerekiyor. 7,15 seviseinden dönmesi gerikiyor gibi düşünüyorum. ama bakalım.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
ARKADAŞLAR BEN ÜÇ DÖRT GÜN ÖNCESİNDE YAZIYORDUM. BENİM YAZDIKLARIMI TAKİP EDEN BİR KAÇ ARKADAŞ VAR.
TAKİP EDENLER İÇİN SORUYORUM. NAKİTE GEÇENLER HOCAM BEN GEÇTİM DİYE YAZABİLİR Mİ? yA DA BEN NAKİTE GEÇMEDİM. zARARDAYIM YA DA KARDAYIM DİYE YAZABİLİRLER Mİ?
NEREDEN BAKSAK 10-15 KİŞİ OKUDU BENİM YAZDIKLARIMI SADECE MERAKTAN SORUYORUM. ÇIKAN SONUÇ SONRASINDA BİRŞEYLER YAZACAĞIM. O NEDENLE GEREKLİ.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Bir Kaç Güne Kadar Iyi Haberler Gelmezse şayet Endeks 24.000 In Altina Sarkar. Eğer Haber Gelmezse. Dikkatli Olun.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Anladığım kadarıyla kimse takip etmemiş ve kelam söylememiş. Boşuna vaktimi harcıyorum. NeyseYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertspor 7,30 dan 100 birim para duruyor.
2 Ocak 2009 da bu işe başlaık.
aylık kafi kazanç %5 hedef %15 kazanç
.....
346 birim paramız var.
toplamda 400 birimimiz 446 birim de duruyor.
Yorum
-
ben takib ediyorum yahu.herkesin gün içi net baglantısı elbette yoktur..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Yorum