M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
haklısın..nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu konuda haklı olman büyük olasılık.
her şey olacağına varır..
Yorum
-
sayın hicas amca,titreme evladımın yanına o ne yaptıgı belli olmayan deli şeyi niye koydunuz anlamadım..mecaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTamam benim de, okul üniv filan dedin de, başkasına diyosun sandım,
Titreme evladım k28
Yorum
-
marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizimki kayıp nesil
geçiş dönemi nesili
Sizin nesili bilmem de
Bizim nesil çok çok mutluyduk.
5 yaş bir nesil çünkü.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterali mutlaka asosyal birisiydi,alt küme olarak belki aşırı narsizmde vardı,yada baskı veya çekingenlikten hiç arkadaşı yoktu..baksana kendi atıyo,kendi tutuyo..
yok yok assosyal değil aksine çok sosyal bir çocuktu.68 kuşağının çiçekler diyarında yetişmişti.
kötülük nedir,narsizm nedir bilmezdi.:040:
at ali at değil -------ali topu tut-koş ali koş okul zili çaldı------- vardı.
buradan da anlaşılacağı üzere;bu ali okula yayan gidiyordu..o zamanlar servis denilen icat bilinmiyordu.hatta trafik de yoğun değildi..okuluna kendi başına gidebiliyordu..yol boyunca da,kasap,bakkal,manav amcaları ile selamlaşıp el öpüyordu..
görüldüğü üzere;sizin anlattığınız ali ile bizim anlattığımız ali farklı kişiliklerdir.
dersimiz bitmiştir çocuklar..servise binmeden önce yanınızdaki arkadaşlarınızı kontrol edin.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
stocbroker hoşgeldin yahu sen bari bir tiyo patlat gecenin bu vakti
Geliş şerefine olsun, unutulmasın, topiğe kazınsın adın
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
anlatırım sonra evladım ;)ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hicas amca,titreme evladımın yanına o ne yaptıgı belli olmayan deli şeyi niye koydunuz anlamadım..
EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:037:korkutuyo adamı..k16
Buda ne birden flaşlar patladı
ketenim gülmekten yazamıyorum:081:
yarın ağlıyacam mı ne?
Yorum
-
yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok yok assosyal değil aksine çok sosyal bir çocuktu.68 kuşağının çiçekler diyarında yetişmişti.
buradan da anlaşılacağı üzere;bu ali okula yayan gidiyordu..o zamanlar servis denilen icat bilinmiyordu.hatta trafik de yoğun değildi..okuluna kendi başına gidebiliyordu..yol boyunca da,kasap,bakkal,manav amcaları ile selamlaşıp el öpüyordu..
görüldüğü üzere;sizin anlattığınız ali ile bizim anlattığımız ali farklı kişiliklerdir.
dersimiz bitmiştir çocuklar..servise binmeden önce yanınızdaki arkadaşlarınızı kontrol edin.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ey böylede hiperaktif bu çocuk,her işe bu koşturuyor..yahu normal hal,tavır ve gidişata sahip bi tane yokmu bunlardan..hey allahım ya ne günlere kaldık..biri psikopat olmaya meyilli,biri yanındakine ömür boyu rahat vermez törpü olur cins..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok yok assosyal değil aksine çok sosyal bir çocuktu.68 kuşağının çiçekler diyarında yetişmişti.
dersimiz bitmiştir çocuklar..servise binmeden önce yanınızdaki arkadaşlarınızı kontrol edin.
Yorum
-
hayrolsun,yarında gülen inşallah..nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuda ne birden flaşlar patladı
ketenim gülmekten yazamıyorum:081:
yarın ağlıyacam mı ne?
Yorum
-
Korkma korkmaa k11ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:037:korkutuyo adamı..k16EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........
Yorum
-
oy netaşa netaşa attın beni ataşa..varmıydı bugün zımbalayan agideşler..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Hoşgeldinizmecaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTamam benim de, okul üniv filan dedin de, başkasına diyosun sandım,
Titreme evladım k28
Yorum
Yorum