marko Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
haklısınız önce hayırlısı..iyi geceler emeklica agbimiz..emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterölümünde hayırlısı,paranında hayırlısı...hadin gari karpız yoksa yat saatim geldi.....tüm dostlara iyi geceler....
her şey olacağına varır..
Yorum
-
oh yeah..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın nugyo olmuksa, sılver, gusgr, alarko çay çorba içirir ama daha gavisi varsa onu bulmalı piyasa muhallebicide soluklanma piyasası
Yorum
-
marko bedava yırtık potin, başını kuma gömecekler için elenmiş kum varr giyen mi, isten mimarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAteş varmı?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
en iyisi ben kaçem
yürü be FENER
http://www.keyborsa.com/showthread.php?t=153&page=16
bu arada Fenerbahçe'li arkadaşlar bu sitedeki buluşma noktamızın adresi yukarida.
mutlaka ziyaret etmelisiniz, sürprizler var.
Yorum
-
simurg hoca da yarına iki tiyo patlattı mı karpızın sesi duyulur
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
karpuz neymiş avakado kesecem yarın..
aha hicasta burdamış.yarın okul yokmu amca..ben lise oldugum için ünv. lilere amca deyom..
o açıdan yane..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratıyo be nur,amma takibi dehşet..imdii bu borsada kafaya takarsan mazallah soguk algınlıgı geçirirsin,onun çün neşeli ferah fafur olcen..
Çok iyi atarım hımm
Alfabede at ali at
Tut ali tut diye büyümüş bir nesilden geldik ya
Yorum
-
bana mı diyosun "hicas" diye keten kumaşketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarpuz neymiş avakado kesecem yarın..
aha hicasta burdamış.yarın okul yokmu amca..ben lise oldugum için ünv. lilere amca deyom..
o açıdan yane..
....................;)EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........
Yorum
-
ey siz mecas hicas cinas diilmisiniz..(ellerimde titriyo yani yazarkene,hadi hayırlısı bakalım)..her şey olacağına varır..
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın nugyo olmuksa, sılver, gusgr, alarko çay çorba içirir ama daha gavisi varsa onu bulmalı piyasa muhallebicide soluklanma piyasası
Vay vay yarın gıgım çıkmaz
bensiz gidecek mi*? o.....sa
Kesin gider.
Yorum
-
ali mutlaka asosyal birisiydi,alt küme olarak belki aşırı narsizmde vardı,yada baskı veya çekingenlikten hiç arkadaşı yoktu..baksana kendi atıyo,kendi tutuyo..nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok iyi atarım hımm
Alfabede at ali at
Tut ali tut diye büyümüş bir nesilden geldik ya
Yorum
-
Tamam benim de, okul üniv filan dedin de, başkasına diyosun sandım,ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterey siz mecas hicas cinas diilmisiniz..(ellerimde titriyo yani yazarkene,hadi hayırlısı bakalım)..
Titreme evladım k28EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........
Yorum
Yorum