M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
desenize biriniz hasta olmasın; animallah çift vizite parası demek olurMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnca beraber kanca beraber
Başımızda beraber ağrır bizim
Buna potin parası mı dayanır
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
amaninnn bir elveda rumeli fanatiği daha.............ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryakmırda yakalananıda var te be yav..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
neyse yaz geldi.terlikte yeter..............MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdesenize biriniz hasta olmasın; animallah çift vizite parası demek olur
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Potinlerde çift bizde bu araMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdesenize biriniz hasta olmasın; animallah çift vizite parası demek olur

Bugün hariç
Yorum
-
soğuk algınlığını kapınca daha bi neşeli ,daha bi ferah,vurdumduymaz olunuyor.varsın gelsin .gelmediği ne malumketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratıyo be nur,amma takibi dehşet..imdii bu borsada kafaya takarsan mazallah soguk algınlıgı geçirirsin,onun çün neşeli ferah fafur olcen..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
kavun olsa öp bşına koy; hışır hıyardı bre turşulukketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben degil o,birader esas..asıl şeytan o,baksana mesut hocaya karpuzu kavun gibi yutturmuş..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Marko paiam da gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş
Velakin, o avatara bakıp gülmekten 2 trade kaçırdım bugğn ben
Yorum
-
Sigara varmı?MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Marko paiam da gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş
Velakin, o avatara bakıp gülmekten 2 trade kaçırdım bugğn ben
Yorum
-
adam şeytan işte,ona göre..puahakü(bu içten,beklenmedik,patlama şeklinde,sosyal sıırlamaları gözetmeyen bir kahkaha nidası yerine geçmektedir)MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkavun olsa öp bşına koy; hışır hıyardı bre turşuluk
her şey olacağına varır..
Yorum
-
var emme hatun işi,çıbıh gibi bişey,iki nefeste bitiyo..istermisiniz.marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSigara varmı?
her şey olacağına varır..
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermodum desene adanalıyık,allahın adamıyık...........
yok hiçbirini bilemedin
, normal vatandaşım üniformamı çıkardım
adanalı değilim,karpuz adanalı
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradam şeytan işte,ona göre..puahakü(bu içten,beklenmedik,patlama şeklinde,sosyal sıırlamaları gözetmeyen bir kahkaha nidası yerine geçmektedir)

sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
köşe bucak bizim velete yakalanma korkusuyla sağda solda sakladıklarım vardır dur helemarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSigara varmı?
nemli buruşuk olması ziyan etmez bilirim tiryakiyi
Yorum
-
Sigara varmı dedim ama?ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervar emme hatun işi,çıbıh gibi bişey,iki nefeste bitiyo..istermisiniz.
Yorum
Yorum