MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçmiş olsun temennilerini ileten tüm dostlara tşk ederim; sadece biraz tedirginiz, takip edilecek bir süre, umarım tehlikeli bir durum söz konusu olmaz
inşallah allahın bır durum olmazhocam
Yorum
-
OZGYO 0.85 seviyesinde işlem görmekte, kıpırdanmak istemekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
dostum valla al bizimkilere simdi ne kadar tesekkur etsem az mal mulk zaten istemiyoruz hicbir kardes ama en iyi egitimi verdiler , buda herseye bedel yeni yeni uyaniyoruz. endiselenme cocuk zehir gibi cocuklugunu yasasin sende hic merak etme senin gibi babasi olduktan sonra hersey olacagina varir. sadece sen biraz cocukla cocuk olacan en zoru o..(bu arada bilgine benim is yatti paketten belcika cikti reddettim duzen bozmak zor olur buralardayiz simdilik, vobda takildim biraz sagolsun milletten istifade bir sistem kurdum dun son teyidi idi saat gibi)MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağolasın dostum, hoşgeldin
Valla eğitimi konusunda elimden geleni yapmaya çalışıyorum, mal mülk bırakmak yerine, malı mülkü zihnine yükleyeyim istiyorum,
Umarım başarılı olur
Yorum
-
AYDIN DOĞAN'IN, GAZETECİ EMİN ÇÖLAŞAN ALEYHİNE AÇTIĞI 50 BİN LİRALIK MANEVİ TAZMİNAT DAVASI REDDEDİLDİ
Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş Yönetim
Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ın, gazeteci Emin Çölaşan aleyhine açtığı 50 bin
liralık manevi tazminat davası reddedildi.
Üsküdar 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşmada, davacı Aydın Doğan'ı
avukatları Deniz Ketenci ile Volga Gökçe, Emin Çölaşan'ı ise avukatı Serhan
Özdemir temsil etti.
Duruşmada söz alan avukat Ketenci, celse arasında mahkemeye sundukları
dilekçedeki beyanları tekrar ettiklerini belirterek, davanın kabulüne karar
verilmesini istedi.
Avukat Özdemir ise önceki savunmaları tekrar ettiklerini dile getirerek,
davanın reddini talep etti.
Davayı reddeden hakim, kararın tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde
Yargıtay'a başvurma yolunun açık olduğunu da taraf avukatlarına hatırlattı.
Dava dilekçesinde, Çölaşan'ın, ''Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi'' isimli
kitabında, ''Aydın Doğan ve Hürriyet Gazetesi hakkında gerçeğe aykırı beyanlarda
bulunduğu'', ''Doğan'ın kişilik haklarına hakaret edildiği'' gerekçesiyle 50 bin
lira manevi tazminat isteniyordu.
(21/04/2009 - 11:44:30)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Tşk. dostum, işin yatması biraz üzücü ama, dediğiniz gibi düzen bozmak da bir o kadar zor, bizleri unuttun, bilgilendirmiyorsun artık, üzgünüz :(jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum valla al bizimkilere simdi ne kadar tesekkur etsem az mal mulk zaten istemiyoruz hicbir kardes ama en iyi egitimi verdiler , buda herseye bedel yeni yeni uyaniyoruz. endiselenme cocuk zehir gibi cocuklugunu yasasin sende hic merak etme senin gibi babasi olduktan sonra hersey olacagina varir. sadece sen biraz cocukla cocuk olacan en zoru o..(bu arada bilgine benim is yatti paketten belcika cikti reddettim duzen bozmak zor olur buralardayiz simdilik, vobda takildim biraz sagolsun milletten istifade bir sistem kurdum dun son teyidi idi saat gibi)Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
evet sayın Jely uzun zamandır göremiyoruz sizi o bilgi hazinenizden ve değerli yorumlarınızdan haz almak isteriz. en kısa sürede aramıza bekliyoruz tekrar.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTşk. dostum, işin yatması biraz üzücü ama, dediğiniz gibi düzen bozmak da bir o kadar zor, bizleri unuttun, bilgilendirmiyorsun artık, üzgünüz :("Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
alkim 4.42-4.44 seviyelerinde kv veya trade amaçlı alımlar getiri potansiyeli taşıyor diye düşünüyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ANALIZ-TÜRK TELEKOM RAPORU(FINANS YATIRIM MENKUL DEGERLER)
Finans Yatirim Menkul Degerler (www.finansonline.com)Tarafindan
Hazirlanan Sirket Analiz Raporu:
"Güçlü sabit hat operasyonlari zayif mobil performansi telafi etti
Türk Telekom 1Ç09’da 291 mn TL net kar açiklamistir, sirketin
borcundaki artis ve kur farki giderlerindeki (1Ç08’deki 200 mn TL’ye
karsin, 1Ç09’da 261 mn TL kur farki gideri) yükselis kaynakli
finansman giderlerindeki sert siçrama nedeniyle net kar, bir önceki
yila göre % 27 düsüs kaydetmistir. 2009’un ilk çeyreginde daha yüksek
fiili vergi orani (% 40) nedeniyle net kar, tahminimiz (340 mn TL) ve
Reuters anketinin (362 mn TL) altinda kalmistir. Genel aktarmali
telefon sebekesi (PSTN) gelirlerindeki % 8 düsüse karsin, GSM
gelirlerindeki % 10 büyüme ve ADSL gelirlerindeki % 31 büyümenin
etkisiyle, gelirler bir önceki yila göre % 3 artis kaydetmistir. FAVÖK
1,045 mn TL olarak belirlenirken, bir önceki yila göre yalnizca % 2
yükselmistir (tahminimiz: 1,037 mn TL Reuters: TL: 1,063 mn). Ancak
mobil segmentin marjlari, 1Ç08’deki % 19 ile karsilastirildiginda %
7.3 ile oldukça zayif kalmistir (% 11.5 olan tahminimizin altinda).
Söz konusu gerileme, abone basina ortalama gelirdeki (ARPU) düsüs
(tahminlerimize göre), müsteri kazanma maliyetlerindeki artis ve bu
çeyrekte sunulan çekici limitsiz tarifelerin etkisiyle arabaglanti
maliyetlerindeki yükselisden kaynaklanmistir. Yeniden yapilanmadan
saglanan tasarruflarin etkisiyle sabit hat segmentindeki güçlü FAVÖK
marjlari (% 49.2), zayif mobil marjlarini telafi etmesini saglamistir.
Sirket, 2009 için % 8-10 gelir büyümesi tahminini korumaktadir.
Piyasanin sonuçlara tepkisi ilk asamada beklentilerden düsük gelen
net kar ve zayif mobil marjlarinda olabilir. Ancak, sabit hat
marjlarindaki güçlü performans ve zayif mobil marjlarinin kismen
sirketin kisa vadede karliligi müsteri büyümesine tercih etmesinden
kaynaklanmasi nedeniyle, yatirimcilara hisse fiyatinda görülebilecek
zayifliklari giris noktasi olarak degerlendirmelerini öneriyoruz.
Mobil operasyonlardan karisik sonuçlar: Mobil abone sayisi, Aralik
2008’deki 12.2 mn’den Mart 2009’da 12.6 mn’ye yükselmistir, bu sonuç
numara tasinabilirligindeki güçlü momentum ve numara
tasinabilirliginin ilk 5 ayinda sirketin 1 mn brüt abone kazandigi
açiklamasi sonrasi sürpriz olmamistir. Mobil gelirler bir önceki yila
göre % 10 artis kaydetmistir ve çeyreksel bazda küçük bir degisim
göstermistir. ARPU’nun halihazirda düsük seviyesi olan 14.6 TL/ay’dan
4Ç08’den hafif bozulma gösterdigini tahmin ediyoruz.
Mobil FAVÖK marji % 7.3 ile %11.5 olan tahminimizin altindadir –
ancak simdilik asagidaki nedenlerden dolayi bu konuda büyük endise
tasimiyoruz 1) marjlarin arabaglanti ücretlerindeki düsüs ile birlikte
iyilesme gösterecegi beklenmektedir 2) Kizisan rekabetin aktörlerinden
biri olan Avea kismen daha rasyonel bir rekabet için sinyal verme
gücüne sahiptir. 3) bu sonuçlar kismen sirketin abone büyümesini kisa
vadede karliligin önüne koymasindan kaynaklanmistir."
Yorum
-
BJKASın 3.70-3.76 seviyelerinde kuvvetli direnci olduğu bilinmeli ve o doğrultuda karar verilmelidirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
22 Nisan 2009
TUİK Mart ayı yabancı ziyaretçi sayısını açıklayacak.
Merkez Bankası Nisan ayı ikinci beklenti anketi sonuçları açıklanacak.
Hazine 1,216 milyon TL'si piyasaya olmak üzere 1,244 milyon borç ödemesi yapacak.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
EKONOMİ HABERLERİ
Merkezi Yönetim Borç Stoku Mart ayında 408 milyar TL oldu.
SEKTÖR ve ŞİRKET HABERLERİ
Fitch Akbank ve Garanti Bankası'nın notunu teyit etti ve görünümü durağan olarak açıkladı.
Medyadaki haberlere göre PTOFS, Ambarlı Elektrik santrali'ne sözleşmeye aykırı fuel-oil verdiği için kamu ihalelerinden 1 yıl süreyle men edilecek.
Petkim İran'da LLDPE/HDPE ve Metanol üretim tesisi kurmak için İranlı NBC International ile ön anlaşma imzaladı...
TTKOM: Operasyonel karlılık açısından iyi bir çeyrek olmasına karşın, finansal giderler net karı beklentilerin altında bıraktı.
Arçelik tarafından IMKB'ye yapılan açıklamaya göre, Grundig birleşmesinde kullanılacak birleşme oranı ve değiştirme oranı sırasıyla 0.9766 ve 0.1947 olarak hesaplandı.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
Yorum