M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • spider
    Aktif
    • 15 Nisan 2009
    • 224

gunaydın dostlar

koza hareketlendı mesutc hocam tesekkurler hedef 1,74 olmak uzere beklıyoz

----------------

KOZA ANADOLU METAL HISSE SENEDI ALIS-SATIS ISLEMLERINE ILISKIN ACIKLAMA

KOZA ANADOLU METAL MADENCILIK ISLETMELERI A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK,
    BLACKROCK GROUP TARAFINDAN YONETILEN FONLAR TARAFINDAN 16 NISAN 2009 TARIHINDE
    TL FIYAT ARALIGINDAN 2.300.000 ADET ALIS ISLEMI GERCEKLESTIRDI.
    BU ISLEM SONUCUNDA SOZKONUSU KISI/KURULUSUN SIRKET SERMAYESI ICINDEKI PAYI
    % 5.85 OLDU.
    NOT: SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO: 39 SAYILI TEBLIGI'NIN 5/H-1
    VE 14'UNCU MADDELERI KAPSAMINDA IMKB'YE GONDERILEN BU ACIKLAMA IMKB GUNLUK
    BULTEN EKINDE YAYINLANDI.

-MATRIKS-
    yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

lınk 1.63 seviyesinden iilem görmekte, 1.62-1.60 seviyelerinden alımlar prim yapabilir, logo da ona eşlik edebilir
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

Dgate 1.06 da işlem görmekte, bilişim hisselerindeki harekete hazırlık yapmakta görünmekte
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
          Demirbaş
          • 23 Temmuz 2008
          • 1850

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Nugyo hareketini tamamlamadı, 1.86 seviyesinde işlem görmekte, 1.78 seviyesine kadar sarkma olasılığı olsa da kendisini toparlayacak ve prim potansiyeli taşıyacaktır diye düşünüyorum
          çok dogru onu bir grup ğötürdü ellerindeki malı verdiler sitede yazıp sen biliyorsun orayı

Yorum

• kaplumbaga83
            Yasaklı
            • 18 Mart 2009
            • 263

21.04.2009 10:42 TÜRK BANKALARI HEDEF PIYASALARA YAKIN SEVIYELERDEN ISLEM GÖRÜYOR- ING
            ING, IMKB bankacilik endeksinin 9 Mart'tan bu yana yüzde 65 deger
            kazandigina dikkat çekerek, bankalarin hedef fiyatlara ve
            önerilen üst sinirlara yakin degerlerden islem görmekte oldugunu
            bildirdi. ING, bu nedenle yayinladigi raporda Türk bankalarini bir
            kismi için tavsiyeni 'al'dan 'tut'a indirdi.
            ING, IMF ile yapilacak olasi bir anlasmanin ve Mart'ta sona
            eren çeyrek dönem sonuçlarina iliskin beklentilerin fiyatlara
            yansitildigini belirterek, kisa vadede banka hisselerini atesleyecek
            bir gelisme bulunmadigini vurguladi. ING, türk bankalarin gelinen
            seviyeleri kredilerde bir toparlanma gözlenmeye baslanana kadar
            sindirme süreci içinde olmasini bekledigini belirtirken, bu hisselerde
            alim için daha iyi giris seviyelerinin beklenecegini vurguladi.
            ING, Türk bankalari için hedef fiyatlari degistirmedigini de
            ifade etti.
            ING'nin Türk bankalari için eski ve yeni tavsiyeleri söyle
            Banka Eski Yeni
            Akbank Sell Sell
            Denizbank Sell Sell
            Finansbank Sell Sell
            Fortis Bank Buy Hold
            Garanti Bank Buy Hold
            Halkbank Hold Hold
            Isbank Buy Hold
            Sekerbank Hold Hold
            TEB Buy Buy
            TSKB Hold Hold
            Vakifbank Hold Hold
            Yapi Kredi Buy Hold

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              çok dogru onu bir grup ğötürdü ellerindeki malı verdiler sitede yazıp sen biliyorsun orayı
              yok bilmiyorum, bir süredir sadece burayı ancak takip edebiliyorum, hatta bu sitedeki değerli yazarları ble okuma fırsatım olmadı; dönen dolaplardan haberim yok; Mn kimseyi tongaya düşürmeyelim, aydınlatırsan sevinirim ortak

Yorum

• levent martı
                Kıdemli
                • 06 Eylül 2008
                • 4782

mesut hocam,
                yeni öğrendim..acil şifalar diliyorum,
                geçmiş olsun..
                “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• tractact
                  TOBOma
                  • 19 Kasım 2007
                  • 560

lınk 1.63 seviyesinden iilem görmekte, 1.62-1.60 seviyelerinden alımlar prim yapabilir, logo da ona eşlik edebilir
                  Dgate 1.06 da işlem görmekte, bilişim hisselerindeki harekete hazırlık yapmakta görünmekte

üstadım ARMDA gider mi bunların peşinden ne dersin?

Yorum

• dibikara
                    Katılımcı
                    • 16 Nisan 2009
                    • 106

mesut bey geçmiş olsun

Yorum

• jelly
                      Tecrübeli
                      • 19 Şubat 2009
                      • 0

dostum gecmis olsun hay allah, (hocam pek inanmasada insan bir cocugu soyle bir iyice okutsan diyorum masaallah zeki cocuk her tur kem goz var)

Yorum

• fahrettin
                        Katılımcı
                        • 29 Nisan 2008
                        • 171

Geçmiş olsun. Tkt da her gün bircok kişiye kene yapışıyor. Büyük çogunluğunda hastalık görülmüyor ama ister istemez insanı tedirgin ediyor ve korkutuyor.

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          üstadım ARMDA gider mi bunların peşinden ne dersin?
                          Armda da aktörler ölü modunda, teknik olarak ayı tuzağı kuruluyor da olabilir, ama... Teknik açıdan biraz durup düşünülecek yerde stop seviyesini belirleyip beklenebilir

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            dostum gecmis olsun hay allah, (hocam pek inanmasada insan bir cocugu soyle bir iyice okutsan diyorum masaallah zeki cocuk her tur kem goz var)
                            Sağolasın dostum, hoşgeldin
                            Valla eğitimi konusunda elimden geleni yapmaya çalışıyorum, mal mülk bırakmak yerine, malı mülkü zihnine yükleyeyim istiyorum, Umarım başarılı olur

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

Geçmiş olsun temennilerini ileten tüm dostlara tşk ederim; sadece biraz tedirginiz, takip edilecek bir süre, umarım tehlikeli bir durum söz konusu olmaz

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

baharla birlikte...tedirginlik başladı yine..

geçmiş olsun sn.mesutc..

doğanın dengesini kuş gribi nedeniyle tavukları katlederek yaptık .insanlık olarak uyanacağız inşallah..
                                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information