hayırlı akşam lar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesutc kardeş yukarıda ki yazıyı üzerime alın dım aslın da becerim oolsada kardeşlerime faydalı olabilsem çok sevinirim ama teknik temel anlamadığım için benim gibileri kopyalamk elim den geliyor anca burdada bilgileri yapıştıran bir kardeşim olun ca bana da seyretmek düşüyor
elinizden geleni yapacağınızı biliyorum sn eren
teşekkürler katkılarınız için üzerinize alınmayın lütfen
)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Borsa'da işlem gören şirketlerin 2008 yili olağan genel kurul tarihleriBirşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEe siz uyuyun ben cuma günü dyoby dedim mi demedim mi
Şimdi tavan mı değil mi 
Neyse 1 tavanı görünce toplantıya gitmrkten vazgeçtim; birazdan taban olan hissem olursa vınnn toplantıya one munit
Bugün benim de işlerim vardı.
Takip edemem diye dyo ları kaptırdım 0.32 den.:040:
Allah bereket versin.
Emeklerinize sağlık hocam.:081:
Bjk.hareketlenmiş hocam ben yokken.
eşantiyonu saklıyordum ama
yine de sizin fikriniz önemli.
Yorum
-
Tşk ederim.nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün benim de işlerim vardı.
Takip edemem diye dyo ları kaptırdım 0.32 den.:040:
Allah bereket versin.
Emeklerinize sağlık hocam.:081:
Bjk.hareketlenmiş hocam ben yokken.
eşantiyonu saklıyordum ama
yine de sizin fikriniz önemli.
BJK konusunda sizin sorunuz üzerine yaptığım analiz hala geçerliBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
geçen hafta cuma günü olmalı; boynr hakkında "Boynr verdiğim 0.53 hedefine ulaşınca, vardığı seviyeyi beğenmeyebilir" demiştim 0.49 seviyesinde işlem görürken...nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoyner yürümedi diye
sıkılıp satmıştım.
Benim sattıklarımdan uçmayanı pek görmedim.
Dün 0.49 dan işlem görüyordu yine...
Peki sizin sattığını hisseler gidiyor da; yazdığım rotalar yanlış mı çıkıyor!... ki satım noktasında kararı bonkörce veriyorsunuz!...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum