petun hocam.ama oda 60a dokunup döndü
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Sende mi araziydin uşağummehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam kolay gelsin bu ğün arazi olduk beraberce
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Başka site ve topiklerde gördüğüm ve oralarda grafik bilgilerini paylaşmaktan çekinmeyenler, neden bu topikte sadece okuyucu durumdadır acaba...
Biz de her topiği sadece izlemek gibi bir beceriyi göstermekte beceriksiz değiliz hani; ama...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Vkıng de şu an korkulacak durum yok; akşama daha ince analizden geçiririzBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mesutc kardeş yukarıda ki yazıyı üzerime alın dım aslın da becerim oolsada kardeşlerime faydalı olabilsem çok sevinirim ama teknik temel anlamadığım için benim gibileri kopyalamk elim den geliyor anca burdada bilgileri yapıştıran bir kardeşim olun ca bana da seyretmek düşüyorKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Ha uşağum satmasını bilmeysun; pencereden pakup duraysunketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetun hocam.ama oda 60a dokunup döndü
sadece karı cebe koyma fırsatun kaçmış... bırakalım artık biraz dinlensin
Çocuklar bile iki hoplayıp zıpladığında deliksiz uyumaya geçiyor breBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sanırım flamanın ucu 0.78 gösteriyor eğer yanılmıyorsam. Hocam emekleriniz için teşekkürlerMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVkıng de şu an korkulacak durum yok; akşama daha ince analizden geçiririz
HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
bizde uyku yok full yola devam..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHa uşağum satmasını bilmeysun; pencereden pakup duraysun
sadece karı cebe koyma fırsatun kaçmış... bırakalım artık biraz dinlensin
Çocuklar bile iki hoplayıp zıpladığında deliksiz uyumaya geçiyor breher şey olacağına varır..
Yorum
-
teşekkürler mesut hocam BOYNER yaptı yapacağını. Allah Razı olsun. 0,55 gönderdik ama cepdeki her zaman için en iyisi :081:
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlazuk laftan anlamazuk..
karadeniz denizdirrr kah uslu kah delidirr

uslanın acık..katılın grafik atın bakalım
) pencere kenarı olmasss
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
ya yagmur yapabilsem bogarım burayı valla.ben daha tam ekranı küçültmek için bi tuşa basıp yok ediyorum sayfayı.eskidenfırta bakmaktan ögrenemedik bunları naçar..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaradeniz denizdirrr kah uslu kah delidirr

uslanın acık..katılın grafik atın bakalım
) pencere kenarı olmasss
her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum