M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

tetikte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam biraz bekleti ama eminiş işçin teşekkürler
    Hayrını görün güzel günlerde harcayın Kaç gün beklediniz % kaç prim elde ettiniz
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hocam dayanamadım valla gülesim geldi. çok hoştu
      gül yahu kasma kendini,relaks relakss..kilo kilo pirzola..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• mehmetayhan
        Demirbaş
        • 23 Temmuz 2008
        • 1850

mesut hocam ve tün arkadaşlar merhaba toplantıydım yeni ğeldim

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          demedim mi size ben sabahleyin

Böyle günler borsa yazarlarının toplantı günleridir
          Toz duman kalkınca hemende biter toplantının saati; tesadüfün iğne deliği
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            çok merak ettik sn mehmetayhan:(

hatamı işledik acaba dedik..hoş geldiniz..:081:
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• tetikte
              Yeni üye
              • 16 Ağustos 2008
              • 17

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hayrını görün güzel günlerde harcayın Kaç gün beklediniz % kaç prim elde ettiniz
              yanılmıyorsam 2 hafta oldu % 7 güzeldir tekkrar teşekkürler

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

yahu biraz da şu gediz i hareketlendirsek ne dersiniz; okuyup üfleyerek tabiki; başka gücüm mü var ki...
                0.48 de işlem görmekte, küçüken kağıttan kayığı üflediğim gibi üflüyorum hadi bakalım

0.47 kademesi alım için daha uygun hatta aşağı kademeler

Yorum

• mehmetcengiz55
                  Aktif
                  • 24 Mart 2009
                  • 62

şekerbank ve bimaş ne olur sizce teşekkürler
                  Last edited by mehmetcengiz55; 30 Mart 2009, 15:21.
                  ^^ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ DİLEDİGİNE VERİRMİŞ^^

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

egpro az miktarda alırım endeksin tersini sever

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

tetikte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      yanılmıyorsam 2 hafta oldu % 7 güzeldir tekkrar teşekkürler
                      18.03 2009 da yazmışım, 9 iş günü önce 9 iş günün de döviz %3 arttıığında Türkiyede yer yerinden oynuyor; siz 2,5 katı kazanmışsınız ayda 3 hisse yakaladığınızda bu performansla %37 eder bileşik faizi

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

AKSA GM YILMAZ, "85 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPARAK TÜRKİYE'Yİ KARBON ELYAF ÜRETİMİNDE DÜNYANIN 7. ÜLKESİ YAPMAK İSTİYORUZ" AKSA Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, 85 milyon dolar yatırım yaparak Türkiye'yi karbon elyaf üretiminde dünyanın 7. ülkesi yapmak istediklerini söyledi. Dünya kompozit sanayinin tüm segmentlerini bir araya toplayan JEC Kompozit Fuarı'na katılan AKSA, 2009 yılının ikinci yarısında devreye alacağı 1500 ton/yıl kapasiteli üretim hattı ile Türkiye'yi, dünyada sadece altı ülkede üretilen karbon elyaf üretiminde 'küresel oyuncu' yapmayı hedefliyor. Her yıl kompozit sektörünün en önemli firmalarının katıldığı JEC Kompozit Fuarı, 24-26 Mart 2009 tarihleri arasında Paris'teki Porte de Versailles Sergi Alanı'nda gerçekleştirildi. Türkiye'yi dünyanın yedinci karbon elyaf üreticisi olarak konumlandırmayı hedefleyen AKSA Akrilik Kimya San. A.Ş. de fuarda yer aldı. Her yıl 100'e yakın ülkeden yaklaşık 20.000- 25.000 kişi tarafından ziyaret edilen JEC-Paris, kompozit sektörü üreticileri ve tedarikçilerini buluşturan önemli bir platform olma özelliği taşıyor. Beş kıtaya yayılan ve 50'den fazla ülkenin sanayisine hizmet veren AKSA da karbon elyaf projesiyle yer aldığı fuarda katılımcılardan büyük ilgi gördü. -Karbon elyafa 85 milyon dolar yatırım.. AKSA Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, havacılık ve uzay sektörü malzemeleri, endüstriyel ve spor malzemeleri, deniz ve kara taşımacılığında kullanılan çok önemli bir hammadde olan karbon elyafı üretecekleri tesisi, 2009 yılının ikinci yarısında devreye alacaklarını açıkladı. Yılmaz, "AKSA'da yeni iş alanı olarak kendimize 'karbon elyaf'ı belirlemiş bulunuyoruz. Karbon elyaf, küresel pazarda sadece Japonya, ABD, Almanya, Fransa, Macaristan ve Tayvan'da üretiliyor. Biz, 85 milyon dolar yatırım yaparak Türkiye'yi karbon elyaf üretiminde dünyanın 7. ülkesi yapmak istiyoruz. 1.500 ton/yıl kapasiteli karbon elyaf üretim hattımızla ihracatın yanı sıra Türkiye kompozit sektörünün gelişmesini de destekleyeceğiz. Fakat AKSA olarak, karbon elyaf değer zincirinin henüz başındayız ve zincirin devamını oluşturacak işbirlikleriyle 'Kompozitler ve Kompozitlere Dayalı Malzeme Üretim Endüstrisi'nin Yalova'da kurulmasına öncü olmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. Foreks Haber Merkezi
                        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

***EMNIS*** Eminis Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 30.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 27.05.2008 tarihinde yapilan 2007 olagan genel kurulunda alinan karar geregi: Sirketin, Plaskap Ambalaj San. ve Tic. A.S. ile birlesme islemleri Yonetim Kurulu Tarafindan devam ettirilmekte olup 30 Mart 2009 tarihinde Sermaye Piyasasi Kurulu'na onay icin basvuru yapilmistir." ***EMNIS*** (30/03/2009 - 14:32:53)

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

Ortağum; hojceldun da; toplantınızın desteğü, dürenci kaç idü; piyasa yapıcısı toplantının diktatörü müydü

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

***PKART***TEKRAR-PLASTİK KART, YATIRIMCILARIN TALEPLERİ ÜZERİNE ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARINA İLİŞKİN DUYURU YAPTI Plastik Kart, yatırımcıların talepleri üzerine özel durum açıklamalarına
                              ilişkin duyuru yaptı.
                              Şirketin internet sitesinde yer alan açıklama şöyle;
                              "Şirketimiz, kamu ile yapmış olduğu çalışmalarda, imzalamış olduğu
                              gizlilik anlaşmaları gereği, bazı durumlarda Özel Durum Açıklamaları
                              yapamamaktadır. Buradaki neden, proje sahipleri tarafından, ulusal
                              çaptaki özel projeler hakkında, yaygın olarak medyada yer
                              bulabilecek haberlerin kontrol edilebilmesidir. Yatırımcılarımızdan
                              yoğun olarak sorular aldığımız, İstanbul kart, Müze kart ve Ulusal
                              Kimlik Kartı projelerinde Şirketimiz belli alanlarda görevler
                              almaktadır. Ancak yapılan iş hacimleri, projelerin mevcut durumları
                              ve detayları hakkında bilgi verememekteyiz. Bu projelerin kapsamında
                              yapılan iş hacmi SPK’nın belirlemiş olduğu Özel Durum Açıklaması
                              yapılması sınırlarının altında kalmaktadır. Bu bilgilendirme kamuya
                              mal olmaya başlayan konular hakkında tüm yatırımcılarımızı
                              bilgilendirme amacı ile yapılmaktadır."

*** IBS HABER MERKEZİ ***
                              (30/03/2009 - 14:09:25)

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

patron satıyor...
                                ***ETYAT*** Euro B Tipi Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Erdem Ucyildiz'dan gelen yazi: 27.03.2009 tarihinde Euro B Tipi Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1,22/1,37 fiyat araligindan 269,689 adet alim ve 81,515 adet satim islemi tarafimdan gerceklestirilmis olup, sahip olunan hisse senetlerinin Sirket sermayesindeki payi % 18,22'dir. ***ETYAT*** (30/03/2009 - 15:13:27)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information