M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne hafıza var ustat.valla mesajın altına yazacaktım bunada bi ufleseniz diye hatırlamassınız diye yazmadım.sodadan bi balık ekmek borcum var .dentada giderse bi balık ekmek borcum daha olsun
    bu arada soda nasıl ustat realizasyonmu geldi enerjisimi tukendi sizce.seans sonrası yazssanızda olur ben takipteyim topiki.
    Yaşlandık artık bre; nerde o gençlik...:(

Zamnında ben...
    Diye başlarsam şincik seans biter sabah olur, horozlar bile öter, atma bre diye
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 22527

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      erken değilmi? daha karpuz kesecektik

valla sn mesutc imzasında haftalık % 3-5 der

nerede ise günlükte verdi bu marjı

ben hocamın sözünü dinlerim
      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

TEKTU yu geçen hafta yazmıştım yanılmıyorsam, ee tükseldi, primlendi, hala niye gıpraşıp durur yerinde anlamam. 0.73 de işlem görmekte spekülatif hisse olmaklığın verdiği yaramazlıkla primlenmek istemekte

0.81 tavanda yaramaz çocuk be yaw, yaramaz yaramaz olmasına emme alıcısı çok
        Last edited by MESUTC; 24 Mart 2009, 16:54.
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

ABD'DE KONUT FİYATLARI OCAK'TA YÜZDE 1.7 ARTTI

Federal Konut Finasman Ajansı (FHFA) verilerine göre ABD'de
          konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1.7 artış gösterdi. Aralık
          ayında fiyatlar ise bir önceki aya göre revize verilerle yüzde
          0.1 artış göstermişti.
          Ocak ayında fiyatlar, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 6.3
          düşüş gösterdi. Ocak ayında konut fiyatları, 2007 yılı Nisan ayında
          görülen zirveye göre ise yüzde 9.7 geriledi.

Foreks Haber Merkezi

(24/03/2009 - 16:20:39)
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            valla sn mesutc imzasında haftalık % 3-5 der

nerede ise günlükte verdi bu marjı

ben hocamın sözünü dinlerim
            Arada süpriz yapmayı süpriz yapılmayı kim sevmez ki; velet, yanağıma öpğcük kondurduğunda bile bunu süpriz sayıyor

Yorum

• mehmetayhan
              Demirbaş
              • 23 Temmuz 2008
              • 1850

mesut hocam tavukları bıraktı sanırım

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

çin yeni dünya parası gözel olur demiş,2 gündür abd hazine bonolarına güveniyoruz peşrevi bitti anlaşılan..
                her şey olacağına varır..

Yorum

• radyolog
                  OKURYAZAR
                  • 03 Ağustos 2008
                  • 22527

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  çin yeni dünya parası gözel olur demiş,2 gündür abd hazine bonolarına güveniyoruz peşrevi bitti anlaşılan..
                  çin ve rusya bir süredir yeni dünya parası şeklinde bir arayıştlkardı

dolar ın köküne kibrit suyu ekecekler anlaşlan

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

***ASYAB*** Asya Katilim Bankasi A.S. ile ilgili olarak Irfan Haciosmanoglu'ndan gelen yazi: 23.03.2009 tarihinde Denetleme Kurulu uyesi oldugum Asya Katilim Bankasi A.S.'nin IMKB'de islem goren hisselerinden 1,13 fiyatdan 800.000 adet alis islemi tarafimca gerceklestirilmistir. Bu islemle birlikte Asya Katilim Bankasi A.S. sermayesindeki paylarim 23.03.2009 tarihi itibariyle %2,08 sinirina ulasmistir. ***ASYAB*** (24/03/2009 - 16:29:26)
                    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      çin ve rusya bir süredir yeni dünya parası şeklinde bir arayıştlkardı

dolar ın köküne kibrit suyu ekecekler anlaşlan
                      farkındayım,iran ve chavezde destekliyor,ama zor iş.bu işi gruplaşarak ülkeler yapamaz(yeterli destegi saglamaları zor) ama ekonomik iflas sebep olabilir..

Yorum

• mehmetayhan
                        Demirbaş
                        • 23 Temmuz 2008
                        • 1850

söktaş oleyyyyyyyyyyyyyyyy

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

tebrikler mehmetayhan hocam.sabır korugu pekmez yaparmış(bunu daha geçenlerde bi yerde okudum ama hatırlayamıyorum)

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

ffkrlmhntc lerim geldi ama ayeni vermiyorlar..

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 22527

ben demin verdim 159 dan

almadınız mı svg ketenhelva

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                mesut hocam tavukları bıraktı sanırım
                                Yok hocam ödünç, açığa göz almaya gidicem akşama plantasyon yani

Yorum

Working...
                                X

Debug Information