Sn topik sakinleri
geçen hafta cuma günü de yazmıştım bu topikte;
seans içi hızlı çalışmak zorundayım, o nedenle uygun gördüğüm hisseleri hılı bir şekilde yazıp, seansı izlemeye dönüyorum, o an destek ve dirençlerini yazamamış olmam bu nedenledir, ayrıca o kadar çok hisse yazıyorum ki, (Bazılarını iş yüküm artmasın diye yazmıyorum, (kaldı ki, fazla hisse yazmamdan da rahatsız olanlar var
), ilgi gösterilmeyen hisseleri de toprağa geri gömdüğümü yazmıştım. İlgilenilen hisse ile ilgili ise en uygun zamanımda gerekli teknik verileri yazmaya devam edeceğim. Alım yaptığınız hisseyi yazmanız bana bu kolaylığı sağlayacak. Yoksa tüm hisselerin daha ince analiziyle taktir edersiniz ki uğraşamam. Yazdığım hisseleri elemeye tabi tutmak amacıyla elbette analizden geçiriyorum, ama ince bir analiz olmaktan uzak oluyor doğal olarak seans içinde
Topikte takipteki hisselerle ilgili analizlerinizi lfn topikten ve akşam seans bitiminden sonra yazınız
geçen hafta cuma günü de yazmıştım bu topikte;
seans içi hızlı çalışmak zorundayım, o nedenle uygun gördüğüm hisseleri hılı bir şekilde yazıp, seansı izlemeye dönüyorum, o an destek ve dirençlerini yazamamış olmam bu nedenledir, ayrıca o kadar çok hisse yazıyorum ki, (Bazılarını iş yüküm artmasın diye yazmıyorum, (kaldı ki, fazla hisse yazmamdan da rahatsız olanlar var
), ilgi gösterilmeyen hisseleri de toprağa geri gömdüğümü yazmıştım. İlgilenilen hisse ile ilgili ise en uygun zamanımda gerekli teknik verileri yazmaya devam edeceğim. Alım yaptığınız hisseyi yazmanız bana bu kolaylığı sağlayacak. Yoksa tüm hisselerin daha ince analiziyle taktir edersiniz ki uğraşamam. Yazdığım hisseleri elemeye tabi tutmak amacıyla elbette analizden geçiriyorum, ama ince bir analiz olmaktan uzak oluyor doğal olarak seans içindeTopikte takipteki hisselerle ilgili analizlerinizi lfn topikten ve akşam seans bitiminden sonra yazınız
Yorum