afiyet olsun
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
9.45 den işlem gören sığ ama bahar buzağısı gibi oynak TIRE çay çorbaya teşne gibi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
afiyet bal şeker olsun yarasınBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
:081:nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafiyet olsun.
etiniz sütünüz eksik olmasın.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
12:02 : RAPOR-PİYASALARDA HAFTALIK GELİŞMELER/BEKLENTİLER(ETİ YATIRIM)
Eti Yatırım (www.etiyatirim.com) Tarafından Hazırlanan
Haftalık Bülten:
"Haftaya pozitif bir başlangıç yapan IMKB-100 endeksinin hafta
boyunca toksik varlık alım planı, açıklanacak olan ekonomik veriler ve
şirket bilançolarından etkilenmesini bekliyoruz. Bu kapsamda endeksin
hafta içinde 23.500 – 25.000 aralığında hareket etmesini tahmin
ediyoruz.
Geçen hafta FED’in faizleri değiştirmemesinin ardından yaptığı
duyuruda tahminlerden çok daha erken bir şekilde, uzun vadeli ABD
tahvilleri alacağını açıklaması geçen hafta yurtdışı borsaları
etkileyen en önemli gelişme olarak ön plandaydı. Yurtiçinde ise
TCMB’nin piyasa beklentilerine paralel olarak faizleri 1 puan
düşürmesi (%10.50) takip edildi. Tüm bu gelişmeler doğrultusunda
haftayı borsalar %2 ve üzerinde yükselişlerle tamamladı.
Bu hafta Yeni haftaya başlarken ana gündem maddemiz, ABD Hazine
Bakanlığı’nın bugün açıklaması beklenen, maliyeti 1 trilyon doları
bulan ve Kamu-Özel Sektör Yatırım Programı olarak adlandırılan toksik
varlık alım planı olacak gibi görünüyor. Hazine Bakanı Geithner’dan
hafta boyunca yapılması beklenen açıklamalara odaklanacak olan piyasa
uzmanlarının, ekonomistlerin ve yatırımcıların açıklamalardan tatmin
olmaması halinde bu durum borsalarda satış yönünde kullanılacaktır.
Böyle bir gelişme ile küresel borsaların tekrardan önceki diplerini
görmesi muhtemeldir. Geithner’ın daha önceki açıklamalarının
piyasalarda yarattığı olumsuz havanın birer tecrübe unsuru olacağını
düşünerek bu defa kendisinden daha oturaklı bir plan bekliyoruz fakat
bunun hiçbir şekilde garantisi olmadığı gibi piyasaya para
pompalayarak tüketimi artırmaya çalışmaktan (tehlikeli bir oyun) başka
yapabileceği çok fazla şeyin de olduğunu düşünmüyoruz. Son günlerde
planın içeriğine yönelik piyasalara bir takım sinyaller verilmişti.
Burada özel sektörün de elini taşın altına sokması istenirken,
sektördeki kaynak sıkıntısı bu durumu güçleştirmektedir. Haftanın
diğer gelişmelerine baktığımızda ABD, Avrupa ve Asya’da açıklanacak
büyüme, tüfe, perakende satışlar, IFO, konut satışları, mal
siparişleri gibi verilerin olduğunu görüyoruz. Bu veriler eşliğinde
haftanın hem data bazına, hem şirket bilançolarına (Deutsche Bank,
Best Buy), hem de yeni toksik varlık alım planına duyarlı olacağını ve
gelişmelerin biraz daha olumlu karşılanarak nispeten alım ağırlıklı
bir hafta olmasını beklediğimizi söyleyebiliriz. Bu kapsamda IMKB-100
endeksinin hafta içinde 23.500 – 25.000 aralığında hareket etmesini
bekliyoruz. IMKB’nin 25.000 seviyesini aşması halinde ilk etapta
25.800 – 25.900 seviyesine yükselmesi beklenmelidir.
Bu haftanın hisse önerileri: GARAN, SAHOL, SELEC, TKFEN, TOASO"
Yorum
-
Hocam nedense -çogunlukla- öyle oluyor. Grfği temeli sağlam hisseler bile ben alınca çöküyor, ben bekleyip zor zahmet aldığım fiyata verdikten sonrada zıplıyor. İşin sırrını çözemedim bir türlü:(MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBİR KİŞİ BİLE YANIT VERMEMİŞ
BORSADAKİ İŞLEMLEMLERİNİZDE,
BEN SATINCA ÇIKIYOR LANET HİSSE,
BEN ALINCA DÜŞER ŞANSIM YOK... DİYENLERDEN MİSİNİZ
BORSADA YAPTIĞINIZ İŞLEMLERDE
ŞANSLI MISINIZ?
(Lütfen yanıtlar mısınız)HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
Şans kapıyı üç kere çalıyor.
Şanslıyım evlattan yana
Şanslıyım dostlardan yana
Şanslıyım yaradanımdan yana
Hertürlü kumar oyunundan kazanan ben
ne borsadan ne de talih kuşundan ne lotodan
kazanamadım.
Bir elin aldığını öteki el verdi.
Sadece hocalarımı dinlesem zarar etmem ama
arada bir yaramazlık yapıyorum.
Kendi ayağıma kurşun sıkma durumundayım.
Yorum
-
Ağır abilerden,preLUDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın ustadlar,
otkar hakkında bir yorum yapabilir misiniz?
Assolistler sonra çıkar sahneye, itekleyip durmayın, canımı da sıkmayın, ben assolisttim diyor, makjajını tamamlamış görünüyor
Yorum
-
ZARAR mıMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurada yazılan mesajları okudum zarar ettim diyen vaaaa mı?
Göödükkte cızıktırmadık mı yoğusam
o da ne ola ki
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
Ben de 20 yıldır uğraşırım, çözdüm sayılmazARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam nedense -çogunlukla- öyle oluyor. Grfği temeli sağlam hisseler bile ben alınca çöküyor, ben bekleyip zor zahmet aldığım fiyata verdikten sonrada zıplıyor. İşin sırrını çözemedim bir türlü:(
Yorum
-
kendi portföyümün yarısını da haftalık incelemesini yapamadığımı söylesem..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesut hocamın analizini beklerken boş durmayayım diye 2,54'ten bir miktar daha süt içtim
analizi de bekliyorum hala

Zaman bulunca elbette ama 2.33*veya 2.38 olmalı topikte yazdım alım yapılabilir diyeBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
20.50 (2.68%)YMM09.CBTMini Dow Jones Indus.-$5 Jun 097,401.00 7:08am ET
Yorum