M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmetayhan
    Demirbaş
    • 23 Temmuz 2008
    • 1850

afiyet olsun

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

9.45 den işlem gören sığ ama bahar buzağısı gibi oynak TIRE çay çorbaya teşne gibi
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• nur
        Tecrübeli
        • 03 Mayıs 2008
        • 620

afiyet olsun.
        etiniz sütünüz eksik olmasın.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

afiyet bal şeker olsun yarasın
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            afiyet olsun.
            etiniz sütünüz eksik olmasın.
            :081:

Yorum

• mehmetayhan
              Demirbaş
              • 23 Temmuz 2008
              • 1850

12:02 : RAPOR-PİYASALARDA HAFTALIK GELİŞMELER/BEKLENTİLER(ETİ YATIRIM)

Eti Yatırım (www.etiyatirim.com) Tarafından Hazırlanan
              Haftalık Bülten:
              "Haftaya pozitif bir başlangıç yapan IMKB-100 endeksinin hafta
              boyunca toksik varlık alım planı, açıklanacak olan ekonomik veriler ve
              şirket bilançolarından etkilenmesini bekliyoruz. Bu kapsamda endeksin
              hafta içinde 23.500 – 25.000 aralığında hareket etmesini tahmin
              ediyoruz.
              Geçen hafta FED’in faizleri değiştirmemesinin ardından yaptığı
              duyuruda tahminlerden çok daha erken bir şekilde, uzun vadeli ABD
              tahvilleri alacağını açıklaması geçen hafta yurtdışı borsaları
              etkileyen en önemli gelişme olarak ön plandaydı. Yurtiçinde ise
              TCMB’nin piyasa beklentilerine paralel olarak faizleri 1 puan
              düşürmesi (%10.50) takip edildi. Tüm bu gelişmeler doğrultusunda
              haftayı borsalar %2 ve üzerinde yükselişlerle tamamladı.
              Bu hafta Yeni haftaya başlarken ana gündem maddemiz, ABD Hazine
              Bakanlığı’nın bugün açıklaması beklenen, maliyeti 1 trilyon doları
              bulan ve Kamu-Özel Sektör Yatırım Programı olarak adlandırılan toksik
              varlık alım planı olacak gibi görünüyor. Hazine Bakanı Geithner’dan
              hafta boyunca yapılması beklenen açıklamalara odaklanacak olan piyasa
              uzmanlarının, ekonomistlerin ve yatırımcıların açıklamalardan tatmin
              olmaması halinde bu durum borsalarda satış yönünde kullanılacaktır.
              Böyle bir gelişme ile küresel borsaların tekrardan önceki diplerini
              görmesi muhtemeldir. Geithner’ın daha önceki açıklamalarının
              piyasalarda yarattığı olumsuz havanın birer tecrübe unsuru olacağını
              düşünerek bu defa kendisinden daha oturaklı bir plan bekliyoruz fakat
              bunun hiçbir şekilde garantisi olmadığı gibi piyasaya para
              pompalayarak tüketimi artırmaya çalışmaktan (tehlikeli bir oyun) başka
              yapabileceği çok fazla şeyin de olduğunu düşünmüyoruz. Son günlerde
              planın içeriğine yönelik piyasalara bir takım sinyaller verilmişti.
              Burada özel sektörün de elini taşın altına sokması istenirken,
              sektördeki kaynak sıkıntısı bu durumu güçleştirmektedir. Haftanın
              diğer gelişmelerine baktığımızda ABD, Avrupa ve Asya’da açıklanacak
              büyüme, tüfe, perakende satışlar, IFO, konut satışları, mal
              siparişleri gibi verilerin olduğunu görüyoruz. Bu veriler eşliğinde
              haftanın hem data bazına, hem şirket bilançolarına (Deutsche Bank,
              Best Buy), hem de yeni toksik varlık alım planına duyarlı olacağını ve
              gelişmelerin biraz daha olumlu karşılanarak nispeten alım ağırlıklı
              bir hafta olmasını beklediğimizi söyleyebiliriz. Bu kapsamda IMKB-100
              endeksinin hafta içinde 23.500 – 25.000 aralığında hareket etmesini
              bekliyoruz. IMKB’nin 25.000 seviyesini aşması halinde ilk etapta
              25.800 – 25.900 seviyesine yükselmesi beklenmelidir.
              Bu haftanın hisse önerileri: GARAN, SAHOL, SELEC, TKFEN, TOASO"

Yorum

• sabr06
                Aktif
                • 10 Aralık 2008
                • 208

afiyet olsun

Yorum

• ARAGONN
                  Tecrübeli
                  • 11 Mayıs 2008
                  • 321

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  BİR KİŞİ BİLE YANIT VERMEMİŞ

BORSADAKİ İŞLEMLEMLERİNİZDE,
                  BEN SATINCA ÇIKIYOR LANET HİSSE,
                  BEN ALINCA DÜŞER ŞANSIM YOK... DİYENLERDEN MİSİNİZ

BORSADA YAPTIĞINIZ İŞLEMLERDE
                  ŞANSLI MISINIZ?

(Lütfen yanıtlar mısınız)
                  Hocam nedense -çogunlukla- öyle oluyor. Grfği temeli sağlam hisseler bile ben alınca çöküyor, ben bekleyip zor zahmet aldığım fiyata verdikten sonrada zıplıyor. İşin sırrını çözemedim bir türlü:(
                  HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• nur
                    Tecrübeli
                    • 03 Mayıs 2008
                    • 620

Şans kapıyı üç kere çalıyor.

Şanslıyım evlattan yana
                    Şanslıyım dostlardan yana
                    Şanslıyım yaradanımdan yana

Hertürlü kumar oyunundan kazanan ben
                    ne borsadan ne de talih kuşundan ne lotodan
                    kazanamadım.
                    Bir elin aldığını öteki el verdi.

Sadece hocalarımı dinlesem zarar etmem ama
                    arada bir yaramazlık yapıyorum.
                    Kendi ayağıma kurşun sıkma durumundayım.

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

preLUDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sayın ustadlar,

otkar hakkında bir yorum yapabilir misiniz?
                      Ağır abilerden,
                      Assolistler sonra çıkar sahneye, itekleyip durmayın, canımı da sıkmayın, ben assolisttim diyor, makjajını tamamlamış görünüyor

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 22519

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Burada yazılan mesajları okudum zarar ettim diyen vaaaa mı?

Göödükkte cızıktırmadık mı yoğusam
                        ZARAR mı

o da ne ola ki
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• atalayilkay
                          Katılımcı
                          • 19 Mart 2009
                          • 138

futureler

ESH09.CMEE-Mini S&P 500 Jun 09784.50 7:08am ET 20.50 (2.68%)YMM09.CBTMini Dow Jones Indus.-$5 Jun 097,401.00 7:08am ET 186.00 (2.58%)NQM09.CMENasdaq 100 Jun 091,215.50 7:08am ET 27.50 (2.31%)SPM09.CMES&P 500 Jun 09785.00 7:08am ET 20.90 (2.74%)

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Hocam nedense -çogunlukla- öyle oluyor. Grfği temeli sağlam hisseler bile ben alınca çöküyor, ben bekleyip zor zahmet aldığım fiyata verdikten sonrada zıplıyor. İşin sırrını çözemedim bir türlü:(
                            Ben de 20 yıldır uğraşırım, çözdüm sayılmaz

Yorum

• tractact
                              TOBOma
                              • 19 Kasım 2007
                              • 560

Mesut hocamın analizini beklerken boş durmayayım diye 2,54'ten bir miktar daha süt içtim

analizi de bekliyorum hala

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Mesut hocamın analizini beklerken boş durmayayım diye 2,54'ten bir miktar daha süt içtim

analizi de bekliyorum hala
                                kendi portföyümün yarısını da haftalık incelemesini yapamadığımı söylesem..

Zaman bulunca elbette ama 2.33*veya 2.38 olmalı topikte yazdım alım yapılabilir diye

Yorum

Working...
                                X

Debug Information