vokko atağa kalkmak ister gibi
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
agyo ya da hareket geliyor, geçen hafta yazmıştık yanılmıyorsamBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraygaz ağır abi modunda 1.91-1.92 kademelerinden alım fırsatı veririrm ama ağır aksak çay çorba da içiririm diyor
29*AYGAZ, 27 MART'TAKI G.KURULA 1 TL NOMINAL HISSEYE NET 0,085 KR NAKIT TEMETTU ODENMESINI ONERECEK
AYGAZDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
kademeleri yazabilirseniz yardımcı olurum dizüstünde ekran küçük ve yer kalmıyor hisse tahtalarınahocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervokko atağa kalkmak ister gibiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkademeleri yazabilirseniz yardımcı olurum dizüstünde ekran küçük ve yer kalmıyor hisse tahtalarına
41-42 vakkoBirşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
vakko;
- zarar ettirmeden satış fırsatı veririm, mesutc cuma yazmıştı ilettiğim haberi, p.tesi salıya tepki gösterip yüz gereceğim demiştimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
-
grund 0.63*0.64 de rahat durmuyor şıkıstım şıkıştırdılar diye söyleniyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Pilinçlerin kg. İspanya da 1 Dolar diye duydum....Bizden daha yukarda bi fayattan alırlarmı kii.....????
Yorum
-
bence t harflisimehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbanka hisslerinden hangi tavan olacak kapanışa dogru bakalım
Yorum
-
oo Boynerin havası gavi; salon hanımları gibi giyinmiş, ben haber göndermemiş miydim cuma günü size diyor; kasım kasım kasılarakBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
elimde 3 tne t harfli banka vardı sabah birini verdim insallah o deyildir.cok ağlarım.:040:mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence t harflisi
Yorum
-
Yorum