M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edebiyatım hep ortaydı,hala bilmem nasıl yazılacagını.kendimce ancak ana fikir degişikligine gidersem paragraf yapıyorum..

3 ana temel; giriş-gelişme-sonuç

herbirinde de bir kaç ana fikir ya da yan fikir olabilir..bu fikir etrafında kurulan cümlelerden sonra satır başı yapılır.

bu metin i okuyanın ilgisini çekmeye yarar.bu ilgiyi canlı tutacak kadar ve yazdığın fikri karşı tarafa anlatacak kadar uzun olmalı en fazla.

bak işte ya yazılara falan nasıl oluyormuş diye..senin yukarda yazdıklarını okurken;sanki nefessiz kalmış gibi oluyorum.arada bir soluk almalı insan.yazının solukları da virgül ler ve paragraflardır.

bilmem anlatabildimm)
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

ülkeler için kısa vade..
      obama büyük gücün yumuşak yüzüdür,iyi polistir,ama kötü polis odanın dışında beklemekte,aynalı camdan seyretmektedir,egerki iyi polis masada oturan adamı kıvama getiremezse stratejisi hazırdır,içeri girip masada oturan adama tekme tokat allah ne verdiyse dalacaktır,elimde birde haydar olsa ne kadar güzel olur hülyaları kurmaktadır..önümüzdeki dönemde obamanın iletişim stratejisinin işe yaramadıgı görülürse;hindistan-pakistan ekseninde terör olaylarında artma beklemek yerindedir,şamar oglanının pakistan olacagını düşünüyorum,iranla tekrar restleşmenin artmasıda olasıdır ama eger abd deli çocuk israile sözünü geçirirse iranda problem olmayacaktır,eger geçiremezse iran-israil savaşı gündeme gelebilir,biraz daha uzunca brezilyada karışıklıklar olabilir ama çokta ihtimal vermiyorum çünki zaten abd şirketlerince sömürülmesi devam etmektedir(velevki hükümeti milli düzenlemeler yapmaya kalkmasın)..yoruldum.yeter..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        3 ana temel; giriş-gelişme-sonuç

herbirinde de bir kaç ana fikir ya da yan fikir olabilir..bu fikir etrafında kurulan cümlelerden sonra satır başı yapılır.

bu metin i okuyanın ilgisini çekmeye yarar.bu ilgiyi canlı tutacak kadar ve yazdığın fikri karşı tarafa anlatacak kadar uzun olmalı en fazla.

bak işte ya yazılara falan nasıl oluyormuş diye..senin yukarda yazdıklarını okurken;sanki nefessiz kalmış gibi oluyorum.arada bir soluk almalı insan.yazının solukları da virgül ler ve paragraflardır.

bilmem anlatabildimm)

anlattında.nato kafa nato mermer..

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

cebimizi ilgilendiren,hiç bir sitede yazılamayan al sat tavsiyesi şimdide;

küresel ısınıyormusunuz,iliğiniz kemiğiniz ısındımı,ohh ıscacık oldum be diyormusunuz?

o halde ingilterenin kuzey bölgelerinden yada norveç fiyordlarından arazi alın,size yaramasada torunlarınıza yarar..

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

ülkeler için kısa vade..
            obama büyük gücün yumuşak yüzüdür,iyi polistir,ama kötü polis odanın dışında beklemekte,aynalı camdan seyretmektedir,egerki iyi polis masada oturan adamı kıvama getiremezse stratejisi hazırdır,içeri girip masada oturan adama tekme tokat allah ne verdiyse dalacaktır,elimde birde haydar olsa ne kadar güzel olur hülyaları kurmaktadır..önümüzdeki dönemde obamanın iletişim stratejisinin işe yaramadıgı görülürse;hindistan-pakistan ekseninde terör olaylarında artma beklemek yerindedir,şamar oglanının pakistan olacagını düşünüyorum,iranla tekrar restleşmenin artmasını olasıdır ama eger abd deli çocuk israile sözünü geçirirse iranda problem olmayacaktır,eger geçiremezse iran-israil savaşı gündeme gelebilir,biraz daha uzunca brezilyada karışıklıklar olabilir ama çokta ihtimal vermiyorum çünki zaten abd şirketlerince sömürülmesi devam etmektedir(velevki hükümeti milli düzenlemeler yapmaya kalkmasın)..yoruldum.yeter..

ne çabukk

biraz dinlen,devam edersin..

obama nın müslümanlar üzerine etkisi varmıdır?öyle mi gösterilmektedir?

yoksa müslüman devletler üzerinde şok etkiler mi yapacaktır gelecekte
            neden ırkçı bir toplumda;üstelik de siyah-beyaz kavgası süren bir toplumda abd başına siyah bir lider seçilsin??

asıl komplo teorisi burada başlıyor benim için...adam aday olduğundan beri bunu aklım reddediyor..

acaba yalnızca bir maşa mı?? yani iyi polis diyorsun ya..aynalı camda asıl aktör duruyor..

bir yerde okumuştum; obamanın sevimli gülen yüzüne aldanmayın;rengi gibi simsiyah emelleri var asıl o zaman çıkacak karanlık yüzü gibi bişilerdi..
            gerekirse karıştırır bulurum yazıyı..
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

herkeşeee guten morgen,ich habe hunger,ich bin fleisig,schon zehr schon diyerek cümlelerime ara verirken,büyük insan,ulvi şahsiyet,nazik yaratık enrico caruso nun şu cümlesiyle vedamı tamamlamak istiyorum;mortes alle francia,italia arda..
              gözünüz yolda,kulagınız mesut hocamda olsun.

saygılar efenim..

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

cebimizi ilgilendiren,hiç bir sitede yazılamayan al sat tavsiyesi şimdide;

küresel ısınıyormusunuz,iliğiniz kemiğiniz ısındımı,ohh ıscacık oldum be diyormusunuz?

o halde ingilterenin kuzey bölgelerinden yada norveç fiyordlarından arazi alın,size yaramasada torunlarınıza yarar..

rüyada görülen bir tv reklamı

ZZZzzzzRRRRRRRrrrrrrr zil çaldı ...mola..kahvaltı ve ihtiyaç için sn key yolcularının 45 dak.mola sı vardır.

2.kaptan mesutc ile yola devam edilecektir..

hayırlı tatiller,yolculuklar dileriz efenim

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

herkeşeee guten morgen,ich habe hunger,ich bin fleisig,schon zehr schon diyerek cümlelerime ara verirken,büyük insan,ulvi şahsiyet,nazik yaratık enrico caruso nun şu cümlesiyle vedamı tamamlamak istiyorum;mortes alle francia,italia arda..
                  gözünüz yolda,kulagınız mesut hocamda olsun.

saygılar efenim..
                  afbuyurrr

nöbeti devrediyorum...kalanlara allah akıl sağlığı versin..:081:

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ne çabukk

biraz dinlen,devam edersin..

obama nın müslümanlar üzerine etkisi varmıdır?öyle mi gösterilmektedir?

yoksa müslüman devletler üzerinde şok etkiler mi yapacaktır gelecekte
                    neden ırkçı bir toplumda;üstelik de siyah-beyaz kavgası süren bir toplumda abd başına siyah bir lider seçilsin??

asıl komplo teorisi burada başlıyor benim için...adam aday olduğundan beri bunu aklım reddediyor..

acaba yalnızca bir maşa mı?? yani iyi polis diyorsun ya..aynalı camda asıl aktör duruyor..

bir yerde okumuştum; obamanın sevimli gülen yüzüne aldanmayın;rengi gibi simsiyah emelleri var asıl o zaman çıkacak karanlık yüzü gibi bişilerdi..
                    gerekirse karıştırır bulurum yazıyı..

obamanın müslümanlar üzerine etkisi olmamı hiçç,seçildi diye nijeryada yer yerinden oynadı(müslüman çokluk),adanada goçmu ney kesmedilermi obama müslüman kardeşimiz diye(az ibiş degiliz hani,ciddi manada bununda ümmet felsefesine gömülmüş olmamızdan kaynaklandıgını düşünüyorum),hatta abd de çıkan aslında obama müslümanmış yaygarası bile kasıtlı çıkmış olabilir(büyük para akıllıdır,gelecegede o anada yatırım yapar ilkesi dogrultusunda).
                    obamayı bilmem ama(yeterince tanımıyorum,henüz tanışamadık),arkasındaki gücün kara emelleri oldugundan pek şüphem yok..

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

şimdide minik bir gülümseme(o kendini bilir)..reha muhtar atinadan,zeki müren bursadan,bülent ersoy ameliyat masasında neşter altından bildiriyor ya,mesut hocamın arkasına takılı C ne olaki,cayman adalarımı..ehikü:037:

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

gidip yatam belki uyurum gayrık..ben yagmur kadar hasis degilim,allah kalanlarada,okuyanlarada akıl sağlıgı versin..

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

aha simurg hocaya yakalandık(hemen toz olmalı).saygılar simurg hocam..

Yorum

• jelly
                            Tecrübeli
                            • 19 Şubat 2009
                            • 0

arkadaslr selam ketenhelva tesekkur button calismiyor boyle yazdim arasira daha fazla yaz hosuma gidiyor okumak.

artik arkadaslar taban olusturma asamasina giriyoruz. son kismina geldik, oyun cok ilginclesti hani satranc diyorlarya iste bu is ona donustu. simdi bu hafta eger 6 mart dipleri test edilirse bence ufaktan alim yapilabilir 3-5 aylik bir zaman dilimi icin. bu hafta piyasalar icin onemli amerikadaki butce acigina kurumlarin nasil karsilik verecekleri onemli lakin acik 1,2 trilyondan 1,83-2,35 tr yonlara kadar cikabilecek. kisacasi 3-4 hafta tahteravalli oynayacaz bu oyunun eger 2. yada 3. kisminda hoslarina gitmeyen birsey olursa iste o zaman midemiz gelecek satislari kaldiramayabilir ve taban olusumunda dowda 6000 altlarini goruruz. ben tamamen yurt disini yaziyorum. mesut hocamiz ve oradaki arkadaslar yasadiginiz yeri ve verileri daha iyi takip edebiliyorsunuz. benimkiler sadece korelasyon olsun diyedir.
                            su an kurumlardaki durum oyuncularin hic sevmedigi % 50-50 durum. eger daga tirmanmaya baslayan bogalar ayilarin ballarinin bulundugu bolgeye goz dikerlerse o zaman ayilarda bogalari dag eteklerine surer, stoklari saglama almak icin. ama bu savasta ne ayilar olmustur nede bogalar biri yoruldugunda digerine sahne verecektir.

saglicakla kalin

Yorum

• jelly
                              Tecrübeli
                              • 19 Şubat 2009
                              • 0

piyasanin bu asamasindan sonra artik yazilabilecek birsey kalmadi dusuncesiindeyim bundan sonra 1 ay olsun yada 6 hafta olsun longlanip dogru seviyelerden haftada bir iki piyasayi seyredecem. ne kadar dusuk yerden maliyetleneblirseniz o kadar cok kazanirsiniz. bu rally sonlarina dogru gene yazmaya baslarim hocam ama izlerim sizi ve bende portfoy olurturmak icin hic sevmedigim tekniklere dalacam. herkese bol kazanc arkadaslar bu asamada umarim cok kebap yiyecek paralar yaparsiniz.

Yorum

• trendline
                                Yeni üye
                                • 22 Mart 2009
                                • 3

Merhaba mesut bey nasılsınız sizi xxxxxx borsa sitesinden takip ediyordum epey bi süre izinizi kaybetmiştim google den buldum sizi.
                                Last edited by PEHLİVAN; 22 Mart 2009, 17:17.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information