M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmetayhan
    Demirbaş
    • 23 Temmuz 2008
    • 1850

12:00 : RAPOR-DURAN DOĞAN TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)

Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
    Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
    "2NCİL HAREKET VE TEPKİ SÜRECINDE HAZIRLIK
    DURDO
    Uzun vadede önemli değer kaybı yaşayan hissede dip süreci olumlu
    gelişiyor.
    Tepki sürecinde ikinci adım hareketlilik başlamak uzere 2.00
    önemlı destek olarak çalıştı.
    İlk adımda 2.05 geçilmesi ile beraber 2.15 ve ardından 2.25 hedef
    konumda olabilir.
    önümüzdeki 1-2 seans içinde olabileceğini işaret etmekte.
    Teknik görüntü olumlu süreci desteklemeye devam ediyor.
    Zararkes seviyesi olarak hissede 1.89 olarak izlenebilir.
    Zaman stop aralığı ise 2-3 gun olarak izlenebilir"

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      2i bile sorabilirsin..Ketenci Kardeş, Ersuya özenen Diyor Mesut Hocam, (viking) Den Bahsediyor Du. Yanliş Miyim
      muhterem dolunay kardeş kendi sebeplerimden eskileri sildim,ama bundan sonra agzından çıkacak olan leb'i bile sorabilirsin..bunu hocam a soralım(sadece sıfat-isim benzerligi olup takibi iyi olan)
      her şey olacağına varır..

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

Yine kaç gündür ettiğim sitemimi edeceğim, akşamki yazdıklarımdan sonra BANVT 1.43 de idi sanırsam, 1.45-1.46 geldiğinde bir uyaran olsa, hocam banvt çay molasını bitirdi mi acaba 1.45 de işlem yoğunlaştı vb mesjla uyaran olsa hemen uyanırdık hepiciğimiz ve taze somut kokulu nevaleden hepiciğimiz bir gıdım nemalanırdık :040:
        Gece yarım saat hisseyi analiz et 3 saat sonraki seansta ardından bakakal, işte bu durumda uykusuz kalmaklığımamı yanayım, işbirliği yapmayıp sesizce takip edenlere mi kızayım, kendime mi kızayım bilemiyorum. Emek vermediğim bir hisse olsa hiç içim yanmaz doğrusu istelik sabah yola çıkmadan banvt i tekrar inceleyip san nur hanıma kontra yiyebileceğini yazmıştım, bu durumda hepimiz kontra yedik!... Hisse ölü, yok birşey olmaz bundan dememiştim ki, sadece yola çıkmakta biraz isteksiz gibisinden duygusu var demiştim !...
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
          Demirbaş
          • 23 Temmuz 2008
          • 1850

esasında şöyle olması lazım

ersu teknik analizi
          033 seviyelerinde bulunan ersu .2.3 iş ğünü hacimle yükseliş hareketini
          başlatabilir 036 ğeçilmesiyle beraber hisse sürekli tavan yapıp 065 seviyelerine ğelebilir hala nereye ğideceğide meçhuldur.

keyborsa-teknik analisti MESUTC

nasıl hocam begendinmi

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

hmm.hocam tecahül-i arif terso yapıyo,ben dünki kontra lafından hisse olumsuza dönecek geri tepecek anladım..
            her şey olacağına varır..

Yorum

• mehmetayhan
              Demirbaş
              • 23 Temmuz 2008
              • 1850

Cesaretim olsa biraz pegyo alabilirim 033 ğitmesi muhtemeldir

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                esasında şöyle olması lazım

ersu teknik analizi
                033 seviyelerinde bulunan ersu .2.3 iş ğünü hacimle yükseliş hareketini
                başlatabilir 036 ğeçilmesiyle beraber hisse sürekli tavan yapıp 065 seviyelerine ğelebilir hala nereye ğideceğide meçhuldur.

keyborsa-teknik analisti MESUTC

nasıl hocam begendinmi

Mükemmel be, karnım aç ama 1 kg pirzola yedirdiniz :081:
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Cesaretim olsa biraz pegyo alabilirim 033 ğitmesi muhtemeldir
                  Ortak verdim sana destek ben sadece o hisseyi ve sahiplerinin borsa hareketlerini sevmediğimden yazmıyorum ama... sen de iyi buluyorsan tamamdır bence

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ortak verdim sana destek ben sadece o hisseyi ve sahiplerinin borsa hareketlerini sevmediğimden yazmıyorum ama... sen de iyi buluyorsan tamamdır bence
                    ortak hafta sonu iyi hisseler çıkar çalışmayada zaman olur

Yorum

• mehmetayhan
                      Demirbaş
                      • 23 Temmuz 2008
                      • 1850

13:48 : ***AVIVA*** Aviva Sigorta A.S.’nden gelen yazi: Turkiye Sigorta ve Reasurans Sirketleri Birligi portalinda, yayinlanacak sekli sirketimizin 28.02.2009

***AVIVA*** Aviva Sigorta A.S.’nden gelen yazi: Turkiye Sigorta ve Reasurans Sirketleri Birligi portalinda, yayinlanacak sekli sirketimizin 28.02.2009 tarihi itibariyle bagimsiz denetimden gecmemis ana branslar itibariyle duzenlenmis prim uretimi asagidaki tabloda belirtildigi gibidir. Net Prim TL Kaza Toplam: 1.527.664,90 Kara Araclari Toplam: 6.511.628,52 Su Araclari Toplam: 56.058,70 Nakliyat Toplam: 1.592.823,70 Yangin ve Dogal Afetler Toplam *: 12.713.692,53 Genel Zararlar Toplam: 3.474.884,75 Kara Araclari Sorumluluk Toplam: 12.845.362,99 Genel Sorumluluk Toplam: 587.105,56 Finansal Kayiplar Toplam: 511.156,89 Hukuksal Koruma: 197.287,72 Genel Toplam: 40.017.666,26 *Yangin ve Dogal Afetler Toplami icerisinde gozuken 1.383.204,89 TL lik Dask primleri mali tablolarimizda yazilan brut primler icerisinde reasurans hisseleri ile netlestirilerek gosterilecektir. ***AVIVA***

Yorum

• DOLUNAY
                        Katılımcı
                        • 07 Mart 2009
                        • 90

Sayin Hocam Karsan A Para Girişi Artiyor ,yorgunluğu Atti Gibi Duruyor. ötv Dopingi Almişmidir?

Yorum

• mehmetayhan
                          Demirbaş
                          • 23 Temmuz 2008
                          • 1850

13:46 : RAPOR-PİYASALARDA GELİŞMELER/BEKLENTİLER(MERKEZ MENKUL DEĞERLER)

Merkez Menkul Değerler (www.merkezmenkul.com.tr) Tarafından
                          Hazırlanan Gün Ortası Bülteni:
                          "1985 yılında G-5 ülkelerinin doların değerinin düşürülmesi
                          konusunda almış oldukları karar sonrası dönemden bu yana haftalık en
                          yüksek kaybına doğru ilerleyen dolar endeksi gün ortasında
                          toparlanarak 84 e yaklaştı. Güne başlarken %5 in üzerinde oluşan
                          haftalık kayıp ise %4.3 e yükselerek şimdilik yeni bir tarihi kaybın
                          kayıtlara geçilmesinin önüne geçti. Dolarda gün ortasında başlayan
                          yükseliş EURUSD paritesini 1.35 e geriletirken, değer artışının devamı
                          halinde emtialar açısından geri çekilme riski oluşacağını belirtelim.
                          Dolarda yükselen dalga boyu , gelişmekte olan ülke piyasaları
                          tarafında ise henüz karşılık bulabilmiş değil. Bunun sebebi ise Avrupa
                          Birliği liderlerinin IMF in gelişmekte olan ekonomilere daha fazla
                          destek vermesi konusunda yeni fon desteğinin açıklayabileceği
                          beklentisi. Buna göre Avrupa Birliği IMF e daha fazla destek vererek,
                          IMF in gelişmekte olan ülke ekonomilerine aynı oranda fon sağlaması
                          öngörülüyor ve bu konudaki ayrıntıların bugün açıklanması bekleniyor.
                          IMF e ilişkin son gelişmenin seçim sonrası IMF le tekrar
                          görüşmelere başlaması beklenen Türkiye açısından anlamı daha farklı,
                          söz konusu desteğin sağlanması Türkiye nin IMF den beklentilerin
                          üzerinde kaynak sağlayabileceği beklentilerini destekleyebileceğini
                          düşünüyoruz.Hatta yurtdışında mevcut tablonun değişmemesi şartıyla
                          Türk piyasası çok kısa vade içerisinde bir kez daha olumlu ayrışma
                          yakalayabilir.USDTRL açıklama ile beraber 1.68 seviyesine kadar
                          geriledi."

Yorum

• atalayilkay
                            Katılımcı
                            • 19 Mart 2009
                            • 138

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sn atalayilkay,
                            çok teşekkürler dostum sağolasın katkıların için
                            hocam tşkler saolun!sizlerin katkısı cok daha fazla

futureler

ESH09.CMEE-Mini S&P 500 Mar 09785.50 7:50am ET 1.25 (0.16%)

YMH09.CBTMini Dow Jones Indus.-$5 Mar 097,442.00 7:49am ET 31.00 (0.42%)
                            NQH09.CMENasdaq 100 Mar 091,208.50 7:48am ET 4.00 (0.33%)
                            /q?s=SPM09.CME">SPM09.CMES&P 500 Jun 09782.20 7:51am ET 2.10 (0.27%)

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              hmm.hocam tecahül-i arif terso yapıyo,ben dünki kontra lafından hisse olumsuza dönecek geri tepecek anladım..
                              önceki mesajımda yol almaklığındaki isteksizliğinden söz ediyorum ama ekliyorum göstergeleri iyi...
                              sabaha karşı da kontra yemekten söz ediyorum! yani bakarsınız evsabı ee çayını içtin yemeğini yedin dinlendin, git artık işine diyebilirdi ve dedi

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

hurgz, dyhol ve dogan grubu ile ilgili dün mesajım olmalıydı benim alım yönünde yanılıyor muyum

Yorum

Working...
                                X

Debug Information