EDY Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ağustos 2008 de yazılan ve alınnıp trade yapılarak satılan mesajın Şubat ayında (6 ay sonra) !!! Tarihleri şaşırdınız herhalde ;)Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Aynen öyle olmus....MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğustos 2008 de yazılan ve alınnıp trade yapılarak satılan mesajın Şubat ayında (6 ay sonra) !!! Tarihleri şaşırdınız herhalde ;)
Olay su... Yeni mesajlara tiklamamistim... Yani anasayfayi yeniliyorum arada sadece ve asagida nicklerin oldugu kisimda yeni yazilanlari takip ediyordum... Sizin yeni bir mesaj yazdiginizi görünce direkt oradan tiklamistim ama dalginlik iste... Bu topikteki ilk sayfaya yönlendigimin farkinda olmadan en alttaki mesaji alintilayip cevap yazmis oldum... Rezillik...
Yorum
-
15.08.2008 10.08MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.96 dsn islem gormeye basladi garanti.
Yukarida acikladigim islem stratejimi ozetleyen bir ornek yasanmakta. Gunluk veya olabildigince kisa surede %5 lik primler pesinde kosmaktir amacim...
3.80 den 1 gün önce yani 14.08.2008 tarihinde 16:08 de alınan garan hissesi yukarıdaki mesaj ile 1 işlem günü satılmıştı ;)Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
06.02.2009 14;24MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUBRF kv 5.65-5.70 aralığından alım yönlü düşünülebilir
Şu anda 5.95 den 16.760 adet işlem görmüş drumda trade amacına ulaştı, bir sonraki hedef 6.20Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
TSKB 0.76-0.77 seviyelerinden alım düşünülebilir, Trakyacam 0.88-0.89 seviyelerinden alım düşünülebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Hisse belirtiğim dürenç seviyesini test edemeden 8.00 seviyesinde 37 adet, 7.95 seviyesinde 12593 adet işlem görerek 7.65 seviyesine çekildi. Teknik analiz pek geçerli olmasada bu tarz hisselerde görünümü iyi.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFMIZIP; Dolaşımdaki hisse sayısının azlığı ve %14 ünün halka açıklığı teknik analizi zorlaştırır. Kısacası bu tür hisselerde teknik analiz pek sağlıklı sonuç vermez. Hisse sektöründeki diğer hisselere göre pahalı.
7.30 ve 6.90 stop olarak düşünülebilir, 7.70- 8.10 dirençleriBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
05.02.2009 11.35MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEKFK 0.35-0.36 seviyelerinden alım yönlü düşünülebililr
Seansın açılışı ile birlikte tavanda kilitlenmiş durumda. 0.54 seviyesine gözünü dikmiş durumda...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
05.02.2008 11.38MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTurcas 2.54-2.56 seviyelerinden alım yönlü düşünülebilir. Hedef 2.68 stop 2.46
Turcaas trade amaçlı 2.66 hedefini cuma günü gerçekleştirmiş ve bekleyenler için hedefi 3.00 olarak revize etmiştik. İndikatörlerde durgunluk belirtileri gösteriyor. Hızlı ve seri olmak kısa sürede 4-6 kademe trade avantajlarını yitirmek istemeyenler realize düşünebilir.
Trade yapacak hisse her daim bulunur nasıl olsa...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
07 şubat 2009 saat 02:00
serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:m25::m25: hocam bu hafta GUBRF mi TTRAK mı? ne dersiniz... :m25::m25:
hocam kararınızı halen bekliyorum ve hisselerde hareketlilik devam ediyor... ama nereye kadar...
Yorum
-
04.02.2009 16;03MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlkım 3.80-3.84 seviyelerinden kv alım yönlü düşünülebilir
Alkim alınabilir dedikten sonra 3.78 seviyesine kadar hisse satımda idi. Demem o ki, verilen alım aralığından almak mümkündü. 7-9 kademe trade gerçekleşmiş oldu.
Yorgunluk belirtileri ortaya çıkmakta, Bir süre dinlendikten sonra hedefi 4.20Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sn Serdinç,serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster07 şubat 2009 saat 02:00
hocam kararınızı halen bekliyorum ve hisselerde hareketlilik devam ediyor... ama nereye kadar...
topikteki işleyişi bir kaç kez anımsattım.
sadece güzel bulduklarımı ve inceleyebildiklerimi paylaşmak istiyorum. Daha ötesine zamanım yok; bu işi yapan da çok.
Sizin sorunuz, TTraktör hissesini incelemeyi, iki hisse arasında mukayese yapmayı içeriyor; biraz haksızlık olmuyor mu sizce!...
Hiç bir menfaat gözetmeden inceleyebildiklerimi paylaşmam yetmiyor, bir de üstüne poortföyünüzün sık sık incelenmesini, başka hisselerle getiri mukayesesinin yapılarak en kısa sürede en fazla getiriyi sunacak hisseyi bulmamı istiyorsunuz!..
Ben de arıyorum aslında bu tarz çalışmaları ücretsiz ve istediğim an bana sunacak ve bunları yapabilmek için donanımlı, teknik analiz bilen, iktisat ekonomi, finans dünyasından haberleri takip edip yorumlayabilen; velhasılı kelam hicbir bedel talep etmeden tüm donanımını hizmetime sunacak bir eleman arıyorum; bulursam size de haber veririm; bundan emin olabilirsiniz.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
tekfk hissesini geçen hafta sordum ve halen yaptığınız yorumu bu haftada kopyalayıp duruyorsunuz. bence de hiç haksızlık olmuyormu??? hiç yorulmadan 200-300 küsür hisseden bir hiki hisse soruluyor boş yere değil bir haftalık uğraşın sonunda... bir moderatörün değil bir üyenin sorusunu taşımak oradan oraya kopyalamak falan filan neyse...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Serdinç,
topikteki işleyişi bir kaç kez anımsattım.
sadece güzel bulduklarımı ve inceleyebildiklerimi paylaşmak istiyorum. Daha ötesine zamanım yok; bu işi yapan da çok.
Sizin sorunuz, TTraktör hissesini incelemeyi, iki hisse arasında mukayese yapmayı içeriyor; biraz haksızlık olmuyor mu sizce!...
Hiç bir menfaat gözetmeden inceleyebildiklerimi paylaşmam yetmiyor, bir de üstüne poortföyünüzün sık sık incelenmesini, başka hisselerle getiri mukayesesinin yapılarak en kısa sürede en fazla getiriyi sunacak hisseyi bulmamı istiyorsunuz!..
Ben de arıyorum aslında bu tarz çalışmaları ücretsiz ve istediğim an bana sunacak ve bunları yapabilmek için donanımlı, teknik analiz bilen, iktisat ekonomi, finans dünyasından haberleri takip edip yorumlayabilen; velhasılı kelam hicbir bedel talep etmeden tüm donanımını hizmetime sunacak bir eleman arıyorum; bulursam size de haber veririm; bundan emin olabilirsiniz.
Yorum
-
Nedir haksızlık olan? Hisse analizi yapacak zamanımın olmadığını ısrarla söylediğim halde, ısrar etmekten bıkmadınız, buna rağmen sizi kırmayıp zamanımı verip TEKFKissesini analiz edip yazmak mı! Analiz ettiğim hisselerin alım yeri gelince alım yapılabilineceğini yazmam için hisseyi analiz etmemi isteyenden izin mi almam gerekiyor!serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekfk hissesini geçen hafta sordum ve halen yaptığınız yorumu bu haftada kopyalayıp duruyorsunuz. bence de hiç haksızlık olmuyormu??? hiç yorulmadan 200-300 küsür hisseden bir hiki hisse soruluyor boş yere değil bir haftalık uğraşın sonunda... bir moderatörün değil bir üyenin sorusunu taşımak oradan oraya kopyalamak falan filan neyse...
Hisseyi analiz etmemi istiyen soruyu sormanız, sizin portföyünüzü sürekli analiz etme hakkını mı kazandırıyor. TEKFK hissesini alım önerdim, sonuçlarına (Başarısızlık halinde) katlanması gereken benim, elbette sık sık direnç seviyelerini yazacağım; emek hırsızlığımı yaptım ki, diyet borcum olsun!...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bu tarz mesajlarda biraz daha dikkatli olunmasi gerektigi düsüncesindeyiz Sn Serdinc... Sonucta Sn MesutC emek verip birseyleri bizimle paylasmaya calisiyor... Hakkinin bu olmamasi gerek...serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekfk hissesini geçen hafta sordum ve halen yaptığınız yorumu bu haftada kopyalayıp duruyorsunuz. bence de hiç haksızlık olmuyormu??? hiç yorulmadan 200-300 küsür hisseden bir hiki hisse soruluyor boş yere değil bir haftalık uğraşın sonunda... bir moderatörün değil bir üyenin sorusunu taşımak oradan oraya kopyalamak falan filan neyse...
Yorum
-
SAHOL 3.26-3.30 seviyelerinden alım yönlü düşünülebilir. şu anda 3.30-3.32 seviyesinden işlem görmekte.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum