M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

SERMAYE PIYASASI KURULU (SPK), AKKARDAN'IN BOSSA'YA ILISKIN OLARAK YAPTIGI
    DIGER ORTAKLARA AIT PAYLARA ILISKIN CAGRI YUKUMLULUGUNDEN MUAFIYET TALEBINI
    OLUMSUZ KARSILADI.

KONUYA ILISKIN ASAGIDAKI ACIKLAMA SPK BULTENINDE YER ALDI.
    "BOSSA TICARET VE SANAYI ISLETMELERI T.A.S. (BOSSA)’NIN SERMAYESININ %73,10
    UNA TEKABUL EDEN 78.950.424,46 YTL NOMINAL DEGERLI HISSELERI 22 EKIM 2008
    TARIHINDE HACI OMER SABANCI HOLDING A.S. VE SABANCI AILESINDEN DEVRALAN AKARDAN
    SANAYI VE TICARET A.S. (AKKARDAN)’NIN KURULUMUZUN SERI:IV, NO:8 SAYILI "HALKA
    ACIK ANONIM ORTAKLIKLAR GENEL KURULLARINDA VEKALETEN OY KULLANILMASINA VE CAGRI
    YOLUYLA VEKALET VEYA HISSE SENEDI TOPLANMASINA ILISKIN ESASLAR TEBLIGI" HUKUMLERI
    CERCEVESINDE ORTAYA CIKAN BOSSA’NIN DIGER ORTAKLARINA AIT HISSELERI SATIN ALMAK
    UZERE CAGRIDA BULUNMA ZORUNLULUGUNDAN, ALINAN GENEL KURUL KARARI NEDENIYLE
    MUAFIYET VERILMESI TALEBININ OLUMSUZ KARSILANMASINA VE AKKARDAN’IN ALINACAK
    KURUL KARARININ TEBELLUG TARIHINDEN ITIBAREN 5 ISGUNU ICERISINDE CAGRIDA
    BULUNMA TALEBIYLE KURULUMUZA BASVURUDA BULUNMASI GEREKTIGI HUSUSUNDA
    BILGILENDIRILMESINE KARAR VERILMISTIR"

-MATRIKS-

Ağustos bu ayında SPK nın bu yönde karar alacağını yazmıitım ve alım önermiştim 1.30-134 seviyesinden
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn Simurg grafik desteğiniz için çok teşekkür ederim, devamı temenni ederim

Sn Yağmur hoşbulduk, arasıra keyfe keder yazıyorum işte...
      Ben teşekkür ederim, kolay gelsin...
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

Sabahtan beri ne gelen var ne de giden, o halde bana da eyvallah
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

Sabahtan beri ne gelen var ne de giden, o halde bana da eyvallah
          gelmemelerin den dolayı sucu gelmeyen lere bulamaz sınız heralde
          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            gelmemelerin den dolayı sucu gelmeyen lere bulamaz sınız heralde

Suç ???

Suç uymak zorunda olunan kurallara uyulmaması sonucu ortaya çıkan durumdur. Ne benim yazmak zorunluluğum, ne de başkasının izlemek zorunluluğu var! Ortda olmayan kuralın suçumu olur!
            O halde suç nerde!

Yorum

• güneşş
              Tecrübeli
              • 08 Ocak 2008
              • 742

Suç ???

Suç uymak zorunda olunan kurallara uyulmaması sonucu ortaya çıkan durumdur. Ne benim yazmak zorunluluğum, ne de başkasının izlemek zorunluluğu var! Ortda olmayan kuralın suçumu olur!
              O halde suç nerde!

ama birazda kendimizi kandırma zamanındayız şimdi.gelipde gerçekleri görmek istemiyorum

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

ama birazda kendimizi kandırma zamanındayız şimdi.gelipde gerçekleri görmek istemiyorum[/QUOTE]

Saıyorum topik sakinleri hiç üzülmedi

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

Trade amaçlı GARAN 2.28-2.30 seviyelerinden alınabilir stop 2.27
                  şu anda 2.29 seviyesinde işlem görmekte

Yorum

• MAGGGMA
                    ...................
                    • 12 Haziran 2007
                    • 1375

Gelen gelir gelmeyen gelmez,malum kimseyi zorlayamayız.Bence siz kendinizi ortaya koyupta doğru kararlarınızı gösterince takipciler artacaktır.İzleyen yok diye küsüp az yazarsanız hiçbirimize faydası olmaz...

Yorum

• güneşş
                      Tecrübeli
                      • 08 Ocak 2008
                      • 742

[/QUOTE]

nasıl yani anlamadım?

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

nasıl yani anlamadım?[/QUOTE]

Topikte yazılan önerilerin sonucunda topiği izliyenleri üzecek bir önerimin olmadığını düşünüyorum

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

GLYHO, GY Elyaf'taki hisselerini sattığını açıkladı...

Tat Konserve'nin 9 aylık dönem karı piyasa beklentisi dahilinde 6 milyon dolar olarak gerçekleşti...

Garanti Bankası 9 aylık karını bu akşam açıklayacak.

Akçansa, 3. çeyrekte 30mn dolar net kar elde etti.

Ford Otosan, yurtdışı ve yurtiçi pazarlarda görülen talep düşüşünü dikkate alarak, üretime 2 hafta ara veriyor.
                          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

gündemde neler var....
                            Hazine 371 gün vadeli iskontolu tahvil ihalesi düzenleyecek
                            Ekim ayı kapasite kullanım oranı 10:00'da açıklanacak
                            Garanti Bankası'nın 3. çeyrek karını bu hafta açıklaması bekleniyor
                            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

Ford Otosan yine üretimi durduracak...
                              Ford Otosan global piyasalardaki olumsuz gelişmeler nedeniyle yurtdışı ve yurtiçi pazarlarda görülen talep
                              düşüşünü dikkate alarak, Kocaeli ve İnönü Fabrikalarında 13 Kasım 2008 Perşembe gününden 26 Kasım 2008
                              Çarşamba saat 22:00'ye kadar araç üretimi yapılmamasını kararlaştırmıştır. Bu süre zarfında, üretim dışındaki
                              diğer birimler faaliyetlerine devam edecektir. Bu, şirketin bu sene içinde Ağustos'daki 3 haftalık senelik olağan
                              daha sonra da zayıf talep nedeniyle Ekim'de 1 haftalık üretim durdurulması kararlarından sonra alınan üçüncü
                              üretimi durdurma kararıdır. Talep zayıflığının şirketi ne kadar olumsuz etkileyeceğinin de ciddi bir göstergesidir.
                              (İMKB)

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

SPK Bossa hisseleri ile ilgili olarak Akkardan'ın muafiyet talebini olumsuz karşıladı...
                                Akkardan Sanayi Bossa'nın sermayesinin %73,10'una tekabül eden paylarını 22.10.2008 tarihiyle 111.5 milyon
                                dolar karşılığında devralmasının ardından BOSSA'nın diğer hissedarlarına ait hisselerini de satın almak üzere
                                çağrıda bulunma yükümlülüğü doğmakla birlikte, SPK'ya muafiyet talebi için başvurmuştu. Kurul kararının
                                tebelluğ tarihinden itibaren 5 iş günü içersinde çağrıda bulunma talebiyle Kurul'a başvuruda bulunması gerektiği
                                hususunda bilgilendirilmesine karar verildi. Çağrının gerçekleşmesi halinde: anlaşmasının yapıldığı 22 Ekim
                                tarihindeki YTL/US$ oranı olan 1.6346 ve hisse başına US$1.412 fiyat göz önünde bulundurulduğunda Bossa
                                için çağrı fiyatını YTL2.308/hisse olarak hesaplamaktayız. Bossa'nın en son kapanış fiyatı olan YTL1.44/hisse
                                göz önüne alındığında bu %60 bir yükselme fırsatına karşılık gelmektedir. Bossa hissedarları için olumlu bir
                                haber. (Euroline)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information