mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
prkte de 1.95 e alinan hisseler gereken primini yapmisti, sira 2.07 kademesinde alinan mallarda
2.12 kademesinde 19.287 adet islem gordu. Hissede ivme iyi bu kademe ve yukarisindan daha fazla islem gorecektir sanirim. O durumda 2.07 kademesinden alinan hisselerde gerekli primi yapmis olarak dusunecegim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bu nesans burası bana çok ugurlu ğeldi 2180 ğibi kaptık bereket versin oda yolcu edildi
oh ohh afiyet seker olsun :36_1_13: Iyi de bunu paylasmadiniz cimri davrandiniz ama :( Burasi her daim sanslidir bre :36_1_13:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Gecen gun gece site turu yapmistim, bir sitede trade yapiliyormus neler alip satmislar derken gulmekten kirildim. 2 kademe alim satima trade diyorlar. Kent 52.50 den alim yapmislar 58.00 den satmayi dusunuyorlarmis
Gariban biri onlara guvenip onerdikleri bir hisseyi almis ne oldu diye soruyor. Onlar da biz sattik onu coktannn diye yanit veriyor. Adam sitemli "2 kademeye" ustatlik mi olur ben de alip satarim 2 kademeye diyordu
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mesajimin suyu kurumadi prkte 2.14 den islem goruyor. Trendi ve gucu iyi. 2.07 den alinan hisseler icin trade sona ermistir benim icinBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam direk yazamadım sadece alım oluşmuş demekle yetindim.ğeride dikkatinizden kaçtı sanırım.hocamMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
oh ohh afiyet seker olsun :36_1_13: Iyi de bunu paylasmadiniz cimri davrandiniz ama :( Burasi her daim sanslidir bre :36_1_13:
Yorum
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam direk yazamadım sadece alım oluşmuş demekle yetindim.ğeride dikkatinizden kaçtı sanırım.hocam
Hizli olmak zorunda olunca bazen kaciriyorum mesajlari. Saglik olsun,
Ben katilim ve paylasim olmuyor; basarisiz oldun mesut birak bu yazma isini diye trade yazmayi birakip topigi kapatmayi dusunmeye baslamistim. Aksilik kac gundur olmayan katilim bugun artis trendinde :(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yenileme-abd'de Haftalik Işsizlik Başvurulari 5 Haftanin En Büyük Artişini Yaşadi
Abd'de 30 Ağustosta Sonuçlanan Hafta Boyunca Işsizlik
Başvurusu Yapan Kişilerin Sayisi 15 Bin Artti. Rakam 5
Haftanin En Hizli Artişi Oldu
Toplam Başvurular 444 Bin Kişi Olarak Gerçekleşti.
Analistler Veride 430 Bin Kişilik Gerçekleşme Bekliyordu.
Devam Eden 4 Haftalik Ortalama Işsizlik Başvurulari
Ise 3250 Azaldi.
(04/09/2008 - 15:44:55)
Yorum
-
kesinlik bırakma üstat bu ortamda para kazanmak kolaymı kurtların arasından sıyırıyorsunuz bence süperMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben katilim ve paylasim olmuyor; basarisiz oldun mesut birak bu yazma isini diye trade yazmayi birakip topigi kapatmayi dusunmeye baslamistim. Aksilik kac gundur olmayan katilim bugun artis trendinde :(
Yorum
-
Prkte de trade yapan ne cok insaN VARMIS MEGERSE
sabah acilis 1.95 sonra 2,14 simdi de 2.04
Yorum
-
gayet başarılısınız,daha ne olsun bu piyasada:5_5_1:MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben katilim ve paylasim olmuyor; basarisiz oldun mesut birak bu yazma isini diye trade yazmayi birakip topigi kapatmayi dusunmeye baslamistim. Aksilik kac gundur olmayan katilim bugun artis trendinde :(
kapatıp gitmek de ne demek,:a5:
biz buradayız,ramazan mahmurluğuna vermelisiniz.:36_1_13:Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
aynı görüşteyim.mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkesinlik bırakma üstat bu ortamda para kazanmak kolaymı kurtların arasından sıyırıyorsunuz bence süper
Yorum
-
Paylasimin olmamasi ve benim her habere yoruma erismekte zorluk cekmem, katilimin olmamasi, benim topige hapsolup kalmam nedeniyle devam etmeyecegim. Yukarida da belirttigim uzre sn muhendisin sitesinde kendisi gelince gorduklerimi paylasirim zaman buldukcamehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkesinlik bırakma üstat bu ortamda para kazanmak kolaymı kurtların arasından sıyırıyorsunuz bence süperBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
iheva stop noktasinda ama... Ne alicilar istekli ne de saticilar... elinde olanlar tetikte olmali ama su an bence stop yapmaya gerek yokBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum