M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

***HZNDR*** Haznedar Refrakter Sanayii A.S.'nden gelen yazi: Sirkeitmiz yonetim kurulu 10.11.2008 tarih 2008-12 sayili toplantisinda asagidaki hususu gorusmus ve karara baglamistir. 09.09.2008 tarih ve 2008/10 sayili yonetim kurulu karari geregince istirakimiz Vardar Dolomit Refrakter Ltd. Sti.'nin % 50 hissesinin satisi 23.09.2008 tarihinde yapilmisti. Bu islemden elde edilen karin ne sekilde degerlendirilecegi ise karara baglanmamisti. Bu defa satistan elde edilen karin degerlendirilmesi konusunda, istisnaya isabet eden kazancin, kanuni suresince sirket bilancosunun pasifindeki ozel bir fon hesabinda tutulmasina, bu sure icerisinde amacina uygun olarak, oz kaynaklarimizin guclendirmek amaciyla, sermayeye eklenmesine, karar verilmistir. ***HZNDR*** (10/11/2008 - 16:43:59)
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

SEKTÖR VE ŞİRKET HABERLERİ

Garanti Bankası'nın kar rakamı beklentiler dahilinde 1,401 milyon YTL olarak gerçekleşti.

ASUZU'nun net karı beklentilerin altında geldi.

Enka Rusya'daki 18 süpermarketin satış sürecini başlattı.

Grundig Elektronik için tam anlamıyla çok kötü mali durum.

Kardemir inşaat demiri fiyatlarını %26 artırdı.

Global Yatırım Holding GY Elyaf'ın satışından 7 milyon dolar kar elde etti.
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

slm günaydın sn yağmur
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

*rus Micex Borsasinda Işlemler 11.05'e Kadar Askiya Alindi (11/11/2008 - 10:09:17)

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            slm günaydın sn yağmur
            günaydın

ortalık toz duman gidiyor

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              günaydın

ortalık toz duman gidiyor
              İheva size özelden belirttiğim seviyeye geldi, ama ne yazıkki hala göstergeleri iyi değil

Garan da stop yapmaya fırsat tanımadı piyasa ne ki belirtiğim stop noktasına tepki yapacaktır

Vakko da da size özelden yazdığım gibi iki gündür ekside
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

ERDOĞAN, TÜRK EKONOMİSİNİ G-20'DEN ÖNCE AMERİKAN BASININA ANLATACAK
                ABD Başkanı George W. Bush'un evsahipliğinde bu hafta Washington'da
                düzenlenecek G-20 Zirvesi'ne katılacak olan Başbakan Erdoğan, zirve
                öncesi Amerikan ve Türk medya mensuplarıyla bir araya gelecek.
                Erdoğan, Ulusal Basın Klubünde Türkiye'nin ekonomisi ve Türkiye-ABD
                stratejik ortaklığını anlatacak.

Ulusal Basın Klubünden yapılan açıklamaya göre, Cuma günü öğleden
                sonra Başbakan Erdoğan, "Yükselen bir piyasa ekonomisi olarak
                Türkiye ve Türkiye-ABD stratejik ortaklığı" konularını irdeleyecek.

Açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye-ABD ilişkilerinin geleceğini
                ve ikili işbirliği ile Türkiye'nin küresel ekonomiye ilişkin
                çalışmaları, yükselen bir piyasa ekonomisi olarak rolü ve bölgesel
                ve uluslararası barış ve istikrarına katkısına ilişkin bilgi
                vereceğine dikkat çekildi.

(11/11/2008 - 10:16:37)

ekonomi miz sağlam diyecek her halde :(

Yorum

• nnakres
                  Katılımcı
                  • 25 Mart 2008
                  • 72

garanti

sayın yagmur garantı bankası kagıdım var. 2,54 malıyetlı
                  bugun satsam mı aceba 2,24 gıbı. sızce bu hafta daha asagılara ınermı garnatı. ındıgındede alırım. ben oyle dusunuyorum bugun 2,24 gıbı satıp 2 gun sonra 2,00 dan almak gıbı. sızın gorusunuzu almak ıstedım.
                  tesekkur ederım.

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

nnakres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bugun satsam mı aceba 2,24 gıbı. sızce bu hafta daha asagılara ınermı garnatı. ındıgındede alırım. ben oyle dusunuyorum bugun 2,24 gıbı satıp 2 gun sonra 2,00 dan almak gıbı. sızın gorusunuzu almak ıstedım.
                    tesekkur ederım.
                    sn.nnakres ben uzman değilim.sn mesutc bu konuda size yardım edebilir.
                    bildiğim tek şey düşüş trendinde olduğumuz ve tepkilerde mal çıkma gerekliliği.
                    garantinin 2.15 aşağı kırmaması gerekir diye düşünüyorum.tepkiyi beklemek akıllıca olur.benim düşüncem bu.
                    sn.mesutc nin değerlendirmesini alırsanız sağlıklı olacaktır.
                    saygılar.

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

Rusya Merkez Bankasi, Ruble'nin Euro-dolar Sepeti Karşisinda %1 Gerilemesine Izin Verdi
                      Rusya Merkez Bankasi, Ruble'nin Euro-dolar Sepeti Karşisinda
                      Ağirlikli Ortalama Fiyatinin Yaklaşik Yüzde 1 Gerilemesine Için
                      Verdi.
                      Merkez Bankasi'ndan Yapilan Açiklamada Kurlarda Daha Fazla
                      Dalgalanma Ve Ruble'den Hafif Değer Kaybinin Mümkün Olduğu
                      Belirtildi.

*** Ibs Haber Merkezi ***

(11/11/2008 - 10:37:38)

Yorum

• nnakres
                        Katılımcı
                        • 25 Mart 2008
                        • 72

garanti

mesut abı senınde yorumunu almak ısterım

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

nnakres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          tesekkur ederım.
                          Garan hakkındaki yorumlarımın açık ve net olduğunu düşünüyorum

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

*japonya'da 1-20 Ekim Döneminde Ticaret Açiği 171.82 Milyar Yen Oldu (11/11/2008 - 10:42:37)

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

İşc 3.66-3.70 den alım denenebilir stop 3.62
                              Şu anda 3.70den işlem görmekte

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

Açiklanacak Veriler-

11 Kasim 2008 -
                                ülke Veri Saat Beklenti önceki önem
                                ------ -------------------------------- ---- -------- ------ ----
                                Gbp Diş Ticaret Dengesi (görünür) (eyl) 11:30 -£8mlr -£8,2mlr Orta
                                Gbp Diş Ticaret Dengesi (eyl) 11:30 -£4,65mlr-£4,7mlr Orta
                                Gbp Diş Ticaret Dengesi (ab Hariç) (eyl) 11:30 -£5mlr -£5,2mlr Orta
                                Gbp Dclg Konut Fiyatlari (y/y) (eyl) 11:30 -%5,4 -%3,4 Yüksek
                                Eur Zew Anketi (ekonomik Durum) (kas) 12:00 -60,0 -62,7 Yüksek
                                Ger Zew Anketi (ekonomik Durum) (kas) 12:00 -62,0 -63,0 Yüksek
                                Ger Zew Anketi (cari Durum) (kas) 12:00 -45,0 -35,9 Yüksek
                                Usd Ibd/tipp Ekonomik Iyimserlik (kas) 17:00 41,1 Düşük

Yorum

Working...
                                X

Debug Information