***HZNDR*** Haznedar Refrakter Sanayii A.S.'nden gelen yazi: Sirkeitmiz yonetim kurulu 10.11.2008 tarih 2008-12 sayili toplantisinda asagidaki hususu gorusmus ve karara baglamistir. 09.09.2008 tarih ve 2008/10 sayili yonetim kurulu karari geregince istirakimiz Vardar Dolomit Refrakter Ltd. Sti.'nin % 50 hissesinin satisi 23.09.2008 tarihinde yapilmisti. Bu islemden elde edilen karin ne sekilde degerlendirilecegi ise karara baglanmamisti. Bu defa satistan elde edilen karin degerlendirilmesi konusunda, istisnaya isabet eden kazancin, kanuni suresince sirket bilancosunun pasifindeki ozel bir fon hesabinda tutulmasina, bu sure icerisinde amacina uygun olarak, oz kaynaklarimizin guclendirmek amaciyla, sermayeye eklenmesine, karar verilmistir. ***HZNDR*** (10/11/2008 - 16:43:59)
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SEKTÖR VE ŞİRKET HABERLERİ
Garanti Bankası'nın kar rakamı beklentiler dahilinde 1,401 milyon YTL olarak gerçekleşti.
ASUZU'nun net karı beklentilerin altında geldi.
Enka Rusya'daki 18 süpermarketin satış sürecini başlattı.
Grundig Elektronik için tam anlamıyla çok kötü mali durum.
Kardemir inşaat demiri fiyatlarını %26 artırdı.
Global Yatırım Holding GY Elyaf'ın satışından 7 milyon dolar kar elde etti.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
slm günaydın sn yağmurBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
İheva size özelden belirttiğim seviyeye geldi, ama ne yazıkki hala göstergeleri iyi değilyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın
ortalık toz duman gidiyor
Garan da stop yapmaya fırsat tanımadı piyasa ne ki belirtiğim stop noktasına tepki yapacaktır
Vakko da da size özelden yazdığım gibi iki gündür eksideBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ERDOĞAN, TÜRK EKONOMİSİNİ G-20'DEN ÖNCE AMERİKAN BASININA ANLATACAK
ABD Başkanı George W. Bush'un evsahipliğinde bu hafta Washington'da
düzenlenecek G-20 Zirvesi'ne katılacak olan Başbakan Erdoğan, zirve
öncesi Amerikan ve Türk medya mensuplarıyla bir araya gelecek.
Erdoğan, Ulusal Basın Klubünde Türkiye'nin ekonomisi ve Türkiye-ABD
stratejik ortaklığını anlatacak.
Ulusal Basın Klubünden yapılan açıklamaya göre, Cuma günü öğleden
sonra Başbakan Erdoğan, "Yükselen bir piyasa ekonomisi olarak
Türkiye ve Türkiye-ABD stratejik ortaklığı" konularını irdeleyecek.
Açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye-ABD ilişkilerinin geleceğini
ve ikili işbirliği ile Türkiye'nin küresel ekonomiye ilişkin
çalışmaları, yükselen bir piyasa ekonomisi olarak rolü ve bölgesel
ve uluslararası barış ve istikrarına katkısına ilişkin bilgi
vereceğine dikkat çekildi.
(11/11/2008 - 10:16:37)
ekonomi miz sağlam diyecek her halde :(Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
garanti
sayın yagmur garantı bankası kagıdım var. 2,54 malıyetlı
bugun satsam mı aceba 2,24 gıbı. sızce bu hafta daha asagılara ınermı garnatı. ındıgındede alırım. ben oyle dusunuyorum bugun 2,24 gıbı satıp 2 gun sonra 2,00 dan almak gıbı. sızın gorusunuzu almak ıstedım.
tesekkur ederım.
Yorum
-
sn.nnakres ben uzman değilim.sn mesutc bu konuda size yardım edebilir.nnakres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın yagmur garantı bankası kagıdım var. 2,54 malıyetlı
bugun satsam mı aceba 2,24 gıbı. sızce bu hafta daha asagılara ınermı garnatı. ındıgındede alırım. ben oyle dusunuyorum bugun 2,24 gıbı satıp 2 gun sonra 2,00 dan almak gıbı. sızın gorusunuzu almak ıstedım.
tesekkur ederım.
bildiğim tek şey düşüş trendinde olduğumuz ve tepkilerde mal çıkma gerekliliği.
garantinin 2.15 aşağı kırmaması gerekir diye düşünüyorum.tepkiyi beklemek akıllıca olur.benim düşüncem bu.
sn.mesutc nin değerlendirmesini alırsanız sağlıklı olacaktır.
saygılar.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Rusya Merkez Bankasi, Ruble'nin Euro-dolar Sepeti Karşisinda %1 Gerilemesine Izin Verdi
Rusya Merkez Bankasi, Ruble'nin Euro-dolar Sepeti Karşisinda
Ağirlikli Ortalama Fiyatinin Yaklaşik Yüzde 1 Gerilemesine Için
Verdi.
Merkez Bankasi'ndan Yapilan Açiklamada Kurlarda Daha Fazla
Dalgalanma Ve Ruble'den Hafif Değer Kaybinin Mümkün Olduğu
Belirtildi.
*** Ibs Haber Merkezi ***
(11/11/2008 - 10:37:38)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Garan hakkındaki yorumlarımın açık ve net olduğunu düşünüyorumnnakres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın yagmur garantı bankası kagıdım var. 2,54 malıyetlı
tesekkur ederım.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
İşc 3.66-3.70 den alım denenebilir stop 3.62
Şu anda 3.70den işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Açiklanacak Veriler-
11 Kasim 2008 -
ülke Veri Saat Beklenti önceki önem
------ -------------------------------- ---- -------- ------ ----
Gbp Diş Ticaret Dengesi (görünür) (eyl) 11:30 -£8mlr -£8,2mlr Orta
Gbp Diş Ticaret Dengesi (eyl) 11:30 -£4,65mlr-£4,7mlr Orta
Gbp Diş Ticaret Dengesi (ab Hariç) (eyl) 11:30 -£5mlr -£5,2mlr Orta
Gbp Dclg Konut Fiyatlari (y/y) (eyl) 11:30 -%5,4 -%3,4 Yüksek
Eur Zew Anketi (ekonomik Durum) (kas) 12:00 -60,0 -62,7 Yüksek
Ger Zew Anketi (ekonomik Durum) (kas) 12:00 -62,0 -63,0 Yüksek
Ger Zew Anketi (cari Durum) (kas) 12:00 -45,0 -35,9 Yüksek
Usd Ibd/tipp Ekonomik Iyimserlik (kas) 17:00 41,1 DüşükBirşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
Yorum