Günaydın, hayırlı cumalar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tüm forumdaşlara günaydınlar ve hayırlı cumalar temennisiyle
İMKB-100 endeksi dünü 663 puan ve %1,90 değer kaybıyla 34,269 puan seviyesinden tamamladı. Günü 663 puan kaybıyla 34,269 puan seviyesinden tamamlayan endekste satıcılı bir seyir izlendi. Gün içinde gelen alımlarla en yüksek 35,000 puanı test eden endeks en düşük 34,045 puanı gördü. Gün içinde yaklaşık 1000 puanlık bir bantta seyreden endeks günü 34,269 puan seviyesinden tamamladı. Gün sonunda gerçekleşen işlem hacmi 2,3 milyar TL oldu.S&P’nin İngiltere’nin notunu düşürmesi ardından ABD’nin de notunun düşürülebileceği beklentisi ile yurtdışı piyasalarda kararsız bir seyir izlendi. Yurtiçinde IMF konusundaki belirsizlik devam ediyor. Teknik olarak destekler 32,000, 32,500, 33,000, 33,500, 33,800, 34,400 ve 34,750 direncler ise 34,750, 35,000, 35,400, 36,100, 36,700, 37,000 ve 37,500 olarak izlenebilir. 34,750 seviyesinin aşağı yönlü kırılması durumunda, endeks 34,000 destek seviyesi altına geri çekilebilir. Yukarı yönlü hareketlerde endeks 35,000-35,500 bandında seyredebilir.
Dolar 1,5400-1,5410 bandında seyrediyor. Uluslararası piyasada euro/dolar paritesi 1,4172 sent seviyesinde. Dolar/yen ise 96,27 seviyesinde seyrediyor. İMKB Tahvil ve Bono Piyasası’nda gösterge 2 Şubat 2011 vadeli tahvilin bugüne valörlü işlemlerde bileşik faizi %12,69 seviyesinden kapanırken, pazartesiye valörlü işlemlerde bileşik faiz %12,70 seviyesinden işlem gördü.
İş Yatırım
Yorum
-
Oyak Yatırım (www.oyakyatirim.com.tr) Tarafından Hazırlanan
Şirket Haberlerini Değerlendirme Raporu: 05.06.2009 09:22
"SPK, CEZ’in Akenerji’de çağrı muafiyeti talebini kabul etti…
Gelişme beklentimiz dahilindeydi... (Endeksin Üzerinde - Hedef Fiyat
18 TL - Hedef Piyasa Değeri 640 Milyon Dolar)
AKENR/ZOREN
Sabah Gazetesi’nin haberine göre Temmuz’da elektrik fiyatlarında
değişiklik yapılmayacak…
TETAŞ’ın toptan elektrik fiyatını sabit tutmasından dolayı
TEDAŞ’ın da elektrik fiyatlarında değişim yapmaması bekleniyor. Mayıs
ayındaki %26’lık doğalgaz indirimine paralel olarak, Temmuz ayında
elektriğe %15 indirim yapılmasını, Ekim’de ise %15 zam yapılmasını
bekliyorduk. Ancak son habere göre indirim yapılmayacak olmasının
AKENR ve ZOREN için olumlu olduğunu düşünüyoruz.
KCHOL
SPK KCHOL'ün %20 bedelsiz sermaye artırımını onayladı… KCHOL'ün
sermayesi bu artırımla 2,013 milyon TL'den 2,415 milyon TL'ye
yükseltilmiş olacak.
(Endekse Paralel - Hedef Fiyat - 4.34 TL Hedef Piyasa Değeri 4,737
Milyon Dolar)
Yorum
-
günaydın hayırlı kazançlar...
RAPOR-ŞİRKET HABERLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ(AK YATIRIM) Ak Yatırım (www.akyatirim.com.tr) Araştırma Bölümü Tarafından Hazırlanan Şirket Haberlerinin Değerlendirilmesi Raporu: "Akenerji– NÖTR Endeksin Üzerinde Getiri– SPK, Çek Cumhuriyeti uyruklu CEZ’in çağrı muafiyeti için yaptığı başvuruyu kabul etti. Hatırlanacağı üzere, şirket sermayesinin %37,36141’ine karşılık gelen 2.441.194.554 adet hisse Çek Cumhuriyeti uyruklu CEZ A.Ş. tarafından bir diğer ortak Dinçkök ailesinden saton alınmış ve hisse devrinin ardından Sermaye Piyasası Kurulu’na çağrı mufiyeti için başvurulmuştu. Bankacılık Sektörü - Başbakan Erdoğan kredi kartlarına ilişkin yeni bir yasal düzenleme hazırlığı içerisinde olduklarını açıkladı. Bilindiği üzere kredi kartlarında takibe düşme oranı Mayıs ortası itibarıyla %9,1 düzeyinde bulunuyor ve sektörün ortalama %4,6 olan takibe dönüşme oranının bir hayli üzerinde seyrediyor. Enerji Sektörü - Basında yer alan haberlere göre, Enerji Bakanlığı yetkilileri elektrikte bir fiyat indiriminin sözkonusu olmadığını bildirdi. Doğalgaz fiyatlarındaki indirimin ardından piyasada elektrikte de bir indirim beklentisi vardı."
Yorum
-
s.a.
hayırlı ve sağlıklı cumalar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
günaydın tüm forum sakinlerine...
hayırlı cumalar bol kazançlar'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
RAPOR-ALTIN FİYATLARI(ANATOLIA XCHANGE) Anatolia Xchange (www.anatoliaxchange.com) Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu: "Kararsız Piyasa Altına Yarıyor... Borsa endekslerinin güçlü kalmaya devam etmesi, petroldeki yükseliş ve uzun vadeli faizlerin yüksek kalıp kolay kolay düşmemesi yeni yükselişlerin geleceğini gösterdiğinden, altın fiyatlarının bir miktar geri çekildiğine şahit olduk. Ne var ki ekonomik faaliyetlerin ne olacağının tam olarak belli olmaması ve piyasanın kararsız bir tablo sergilemesi bu düşüşlerin ardından özellikle 967 Dolar seviyesi ve ortalamasıyla maliyet yapıldığını görüyoruz. Benim tahminim kısa vadede dalgalanmaların devam edip ancak yukarı yönlü eğilimin bir süre sonra yerini düşüşe bırakarak 943 Dolar seviyelerine kadar geri çekilmelerin yaşanabileceği yönünde. Dirençler 981 985 991 Pivot (978) Destekler 973 971 967"
Yorum
Yorum