Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
elbette,seni anlıyorum fiyat kazanç oranı çok yüksek diye ihtiyatlı davranıyorsun,dünya genelinde altın ile uğraşan tüm şirketlerin f/k oranları yüksek düzeylerde,ama İPEK-KOZA'nın petrol arama ruhsatı alma aşamasında bir durumu var,ayrıca KANALTÜRK-BUGÜN TV ve gazetesi,basında kendine yeraçma,"ben de varım" durumları var,yani burada girip-çıkmasını bildikten sonra ekmek yenebilir.
Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
piyasa bir türlü yönünü bulamıyor..yukselmesi gereken hisseler var ama aşagı düşme beklentisi o kadar yükselmişki bir türlü gidemiyor. paketde açıklanıyor dow da yukarı kapanıyor avrupa borsalarıda iyi gidiyor.. sanırım iyice bir aşagı vermeden rahatlayamacak borsa.. işte beklenen düşüş buydu oda gerçekleşti hade yola devam diyecekler sonrada galiba..
saygılar
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
merhaba arkadaşlar , öğle vakti biraz gülün ... temel gitmiş bir yatırım hesabı açmışş internetten borsa oynıyacak.. demişlerki eve gidince şu siteye girin bir şifre oluşturun sonra o şifre ile herzaman işlem oapabilirsiniz .oda gitmiş hemen bir şifre oluşturmuş muzurluk yaa şifreye PİPİM yazmış bilgisayar hemen karşılık vermiş YETERLİ UZUNLUKTA DEĞİL )))))))))))))))
Yorum