Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
iheva da pozisyonum var ama ,ihevadan 10 dakka içinde hem tavan hem taban yaşamış biri olarak ,kazandırsada sanki borç almış gibi hissediyorum kendimi.
iheva da pozisyonum var ama ,ihevadan 10 dakka içinde hem tavan hem taban yaşamış biri olarak ,kazandırsada sanki borç almış gibi hissediyorum kendimi.
olabilir,örneğin TEKTU dün tabandı bugün tavana gidiyor,İHEVA da birkaç tane yeni haber düşmesini bekliyorum,iyicene yol alması için,0.49'dan buralara hiç habersiz geldi denebilir,ama alınmış maden ruhsatları var,bunların işletilmesi,veya yabancı bir ortaklık,vb bir haber bekliyorum,esas ivmeyi hisse o zaman gösterecektir,diye düşünüyorum.Çünkü hissede olanlar kararlı gözüküyorlar,yani bi şeyler var,ateş olmayan yerden duman çıkmazzzz....
bakalım sonu hayrola....
Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum