M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • nur
    Tecrübeli
    • 03 Mayıs 2008
    • 620

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah kahvaltısı ile durduğumu söylesem, dolmalara, nevaleye yeme ortağu olsam....

Size ziyafet hazırlarım.

Sofrada tavan yapar hocam.

Eskiden Emdaş taki broker kızları çaya yemeğe davet ederdim.
    Dostluklarım hep devam etti.
    Kırk yıllık akraba gibi olmuştuk.

Ben sanal yazışmaya bir türlü adapte olamadım.
    İnsan kendini ifade edemiyor.:040:
    Oysa içimdeki sıcacık dostluk sel olup aksın istiyorum paylaşımlara.
    Anlaşılmak kendini antabilmek şu yalan dünyada bu kadar zor olmamalı.
    Görmek lazım.
    Duymak lazım.
    İçimizdeki sevgi ve dostluk daima olmalı.
    Her nerede olursak
    Svg.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Size ziyafet hazırlarım.

Sofrada tavan yapar hocam.

Eskiden Emdaş taki broker kızları çaya yemeğe davet ederdim.
      Dostluklarım hep devam etti.
      Kırk yıllık akraba gibi olmuştuk.

Ben sanal yazışmaya bir türlü adapte olamadım.
      İnsan kendini ifade edemiyor.:040:
      Oysa içimdeki sıcacık dostluk sel olup aksın istiyorum paylaşımlara.
      Anlaşılmak kendini antabilmek şu yalan dünyada bu kadar zor olmamalı.
      Görmek lazım.
      Duymak lazım.
      İçimizdeki sevgi ve dostluk daima olmalı.
      Her nerede olursak
      Svg.
      Sanal dünyayı en çok hayal gücünü zorladığı iiçin seviyorum
      Öfke ve kızgınlık duygularımı yansıtmakta acele etmez, cimri davranmazken yapı olarak; sevgilerimi, takdir duygularımı genelde içime atıyor, içimde yaşıyorum.. Cimriliğimden değil inanın... Yanlış anlaşılma korkusundan...

Sizi ben...
      Duru bir Abant Gölünün ilkbaharda açan nilüferlerine benzetirim; sakin, duru ve bir o kadar dingin... Ve paylaşımcı.
      İyi bir anne olmalısınız... Sinirlenmek nedir bilmez misiniz
      Eşiniz ve çocuklarınız da oldukça şanslı olmalı... Tanıdığımdan bu yana benim aksime, sevgilerinizi paylaşmakta cömert, kızgınlıklarınızı, içinize gömecek kadar gani oldunuz...
      Sizi tanımaktan mutluyum,
      İyiki BJKAS hissesinde köşeyi dönmediniz... Yoksa bir daha buralara uğrar mıydınız, arkanıza dönüp bizleri tanır mıydınız...
      saygı ve sevgilerimle
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetcengiz
        Katılımcı
        • 15 Nisan 2009
        • 112

Değerli Büyüklerim TSKB' na dikkat çekmiştiniz ancak gardaşı (TSKYO).yanlış hatırlamıyor isem YTFYO ile birleşme kararı aldı.TSKYO yaklaşık 10 gün hark ort 0.49 kademesinde işlem görüyor alımlar arttı.
        sayın hocam.HANİ sizin değişik hisseler için "..... hisseyi topikte soran olmamış" cümlenize rastladığım için sorayım dedim dikkatinizi çeken hisseleri paylaştığınızı bile bile arz ettğim cümlenizden kuvvet alarak,sayın hocam sizden fırsat bulduğunuz'da TSKYO hakkında yorum abilirmiyiz.müsaitseniz?
        ''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''

Yorum

• yusuf79
          Tecrübeli
          • 25 Mart 2009
          • 517

merhabalar..garpuz seansına geldim inşallah ayağım uğurlu gelir de topiğe herkes gelir

Yorum

• mehmetcengiz
            Katılımcı
            • 15 Nisan 2009
            • 112

sayın mavilimin dikkat çektiği ARMADA ya katkı olması için topiğinize ekleyim dedim sayın hocam

''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''

Yorum

• sazanolma
              Katılımcı
              • 27 Mayıs 2008
              • 64

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              merhabalar..garpuz seansına geldim inşallah ayağım uğurlu gelir de topiğe herkes gelir
              Ben geldim de geç geldim herhalde @yusuf79

Yorum

• nur
                Tecrübeli
                • 03 Mayıs 2008
                • 620

Sanal dünyayı en çok hayal gücünü zorladığı iiçin seviyorum
                Öfke ve kızgınlık duygularımı yansıtmakta acele etmez, cimri davranmazken yapı olarak; sevgilerimi, takdir duygularımı genelde içime atıyor, içimde yaşıyorum.. Cimriliğimden değil inanın... Yanlış anlaşılma korkusundan...

Sizi ben...
                Duru bir Abant Gölünün ilkbaharda açan nilüferlerine benzetirim; sakin, duru ve bir o kadar dingin... Ve paylaşımcı.
                İyi bir anne olmalısınız... Sinirlenmek nedir bilmez misiniz
                Eşiniz ve çocuklarınız da oldukça şanslı olmalı... Tanıdığımdan bu yana benim aksime, sevgilerinizi paylaşmakta cömert, kızgınlıklarınızı, içinize gömecek kadar gani oldunuz...
                Sizi tanımaktan mutluyum,
                İyiki BJKAS hissesinde köşeyi dönmediniz... Yoksa bir daha buralara uğrar mıydınız, arkanıza dönüp bizleri tanır mıydınız...
                saygı ve sevgilerimle

Övgüleriniz için tşk.ederim.;)
                Gerçekten ailem ve çocuklarım beni hep baştacı eder,
                gölgem acı çekse yürekleri gece olur..

Mesut Hocam
                Para ne ki paylaşacak dostlarınız yoksa.
                Svg.

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

Yarışmamiza M&M Mutlu Trade ortaklari, eş ve çocukları, mirasçıları katılamaz... Katılmaları ve kazanmaları durumunda hışır kelek ödülü teslim edilemez.
                  ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  vay vay vay..pınar bakarık yarın su süt agırlıklı..yapıkredisigortalamaca..vikingde oynak yapar sanırım..birde garan..hangisi primli onuda siz bulun..
                  kozalakla ipmatta..
                  en üstteki mesajı niye alıntıladı bilmiyorum,halbusem ben dokunmadım..

niyse,mesut hoca ortadaki meşaşı almışsın,prim yapmaları,kademe hesabı açısından degerlendirmişsin ama alttakini görmemişsin sanırım,alttakini gözün kapalı okuyordun herhal.hemi..
                  her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

öngörü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    hocam merhaba günler ne cabuk geciyor daha dun banada aynı mesajı iletmiştiniz:081: iyi tatiller
                    öngörüde kesinlikle bir ışık görüyorum,topigin en rafine esprisi olmuş..

Yorum

• yusuf79
                      Tecrübeli
                      • 25 Mart 2009
                      • 517

sazanolma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ben geldim de geç geldim herhalde @yusuf79
                      evet öyle oldu ne yapalım kısmet değilmiş

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

en üstteki mesajı niye alıntıladı bilmiyorum,halbusem ben dokunmadım..

niyse,mesut hoca ortadaki meşaşı almışsın,prim yapmaları,kademe hesabı açısından degerlendirmişsin ama alttakini görmemişsin sanırım,alttakini gözün kapalı okuyordun herhal.hemi..
                        Yarışmayı kazanmasını istemediğiniz üyeler için kullanılan bir taktiktir vesselam
                        İMKB listesini yazaydınız bari
                        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

çok kademede oynayıp prim yapcek bulamayınca,yakında imkb listesinide yazarım hocam..

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Değerli Büyüklerim TSKB' na dikkat çekmiştiniz ancak gardaşı (TSKYO).yanlış hatırlamıyor isem YTFYO ile birleşme kararı aldı.TSKYO yaklaşık 10 gün hark ort 0.49 kademesinde işlem görüyor alımlar arttı.
                            sayın hocam.HANİ sizin değişik hisseler için "..... hisseyi topikte soran olmamış" cümlenize rastladığım için sorayım dedim dikkatinizi çeken hisseleri paylaştığınızı bile bile arz ettğim cümlenizden kuvvet alarak,sayın hocam sizden fırsat bulduğunuz'da TSKYO hakkında yorum abilirmiyiz.müsaitseniz?
                            Doğrusu hiç bir zaman müsait değilim... Sabahlara kadar çalıştığım oluyor, ama... Kendi portföyümü bile yeteri derecede dönüp analiz edemediğim zamanlar da çok oluyor...
                            TSKB ya dediğiniz gibi 0.77-0.85, 0.92 ve en son 0.99-1.01 seviyesinde dikkati çektim.. Ama... TSKYO ve yatırım ortaklıkları nadiren gündemime girdi, hatta 1-2 si çay çorba niyetii hariç Hiç biri hiçbir zaman gündemime girmedi...
                            "..... hisseyi topikte soran olmamış" cümlenize rastladığım için sorayım dedim' cümlenizdeki bir yanlışı düzelteyim bu arada... Benim o cümlenin devamında da görülebileceği üzre; dikkat çektiğim hissse sorulmamış, ilgi duyulmamışsa gündemimden takibimden düşüyor; yoksa gardaşları, emmioğulları, kayınpederleri de takibime girmiyor....
                            TSKB ile TSKYO nun gardaşı olduğunu nereden çıkarıyorsunuz bilmiyorum elbette... Faaliyet alanları farklı en başta... Kozaa-ıpmat; cytas-prkte için söylenebilir olan; aynı holdingin veya şirketin farklı faliyet alanlarındaki kuruluşlar için de söylenmesi galat-ı meşhur gibi gelir bana... Eski zihin alışkanlığı...
                            1994 yılına kadar, bazı dönemler İMKB ye yoğun ilgi oluştuğu zamanlarda, seans salonlarında almak için hisse bulmak zorlaşır, neredeyse tüm hisseler tavan olurdu... O dönemlerde piyasa alıcılı ise, analiz hakgetire; rasgele gardaşı, amcası, yeğeni denir kap kap al al çığlıkları doldururdu seans salonlarını...
                            İstinyeye taşınma öncesi, elektronik altyapısı da o günki bilişim teknolojisinin de günümüze göre oldukça ilkel olmasından dolayı, tophane dönemlerinde, brokerlar ellerinde telefon her hisse için düzenlenmiş yazı tahtası önünde kuyruğa girer, kendisine sıra gelince, alım ve satımlarını yazar ve sıradan çıkardı... Aracı kurumların elbette her hisse için bir eleman tutacak halleri de yoktu; broker telefonda hangi hissenin tahtası önünde sıra girdiğini belirtie ve önündeki kuyrukta kaçıncı broker olduğu bilgisini de verirdi... O an karar vermek zorundaydık, almak istediğimiz hissenin tahtasına ne zaman gidecek sırası ne zaman gelecek, sırası gelince almak istediğimiz fiyat veya satmak istediğimiz fiyat yeinde duracak mıydı... Bu nedenle... Broker hangi hissenin tahtasının kuyruğundaysa o hisseye yazılır, xxx hissenin gardaşının emmioğlusuymuş nasılsa derdik kendimizi avutmak için Brokerlar da rica da bulunurdu... Yahu o hissenin sırasında uzun kuyruk var, size zımpara kağıdı tahtasından yazılsam diye!...
                            TSKB yatırım bankası...
                            TSKYO Yatırım ortaklığı hissesi....
                            Biri oldukça iyi karlar açıklarken diğeri zarar açıklayabiliyor... Doğal değil mi... Emmisinin oğlunun pek faydası olmuyor sözün özü....

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

Bir süre önce şanslı mısınız diye bir soru yöneltmiş ve genel olarak yanıt verenler şanslı kategorisinde değerlendirmişti kendisini... Şaşırtmadı beni!...
                              Bir sosyal psikoloji deneyinde;
                              "Şanslı mısınız?" sorusu sorulan denekler şanslı ve şanssızım diye yanıt verenler olarak iki gruba ayrılmış...

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

Farklı odalara alınan her iki gruba da, aynı yayın organları, dergiler, gazeteler sunulmuş okumaları incelemeleri amacıyla...

Bir farkla; deney gereği, gazete ve dergilerin değişik bölümlerine; "Bu bölümü okuduğunuz için xxx ödülünü kazandınız. Lütfen yöneticiden ödülünüzü alınız" mesajı sıkıştırılmış...
                                Deneyin sonunda yapılan değerlendirmede....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information