M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aha biri kafasini uzatmis dükkandan...gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesut hocam dayamadım cafe'den yine kafamı uzatayım dedim tükkana
Alin iceri kelle paca...
Yorum
-
Para sizin irade sizin...hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmuksa bıraz gec aldık 432 ama olsun karpuz olcak
Kademe yazmışsam bir bildiğim, bir gördüğüm içindir. Zaten çay çorbaya halay çekiyoruz; çay çorba 3-5 kademedir, bilemediniz 4-8 kademe hisseden hisseye piyasanın durumuna vs değişir elbetteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
duramdım resmen yaa, çekmeye gerek yok canım teklif bekliyorum girerimmmEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAha biri kafasini uzatmis dükkandan...
Alin iceri kelle paca...
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
Hoşgeldinnn dostumgica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesut hocam dayamadım cafe'den yine kafamı uzatayım dedim tükkana

Madem geldun, öde borcunu topiğe de git bari.
Dün selek dememişmiydik 1.95 de iken... Mülahazalarımızda...
2. postu çıkarmakla meşgulüm seleck te
Sınavınız nasıl geçti dostum, umarım başarılı geçmiştir.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Borcu var zaten topiğe, hazurlayın kalun kalun sopalarıEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAha biri kafasini uzatmis dükkandan...
Alin iceri kelle paca...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
gördüm hocam sevindim selec :081: :081:. doas da azda olsa yön olarak yanıltmamış oda hoşuma gitti.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoşgeldinnn dostum
Madem geldun, öde borcunu topiğe de git bari.
Dün selek dememişmiydik 1.95 de iken... Mülahazalarımızda...
2. postu çıkarmakla meşgulüm seleck te
Sınavınız nasıl geçti dostum, umarım başarılı geçmiştir.
sınav hafta sonu hocam giriş belgesini aldım, teşekkür ederim."Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
Hz. Eyüp sopasindan.... Hazir....gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergördüm hocam sevindim selec :081: :081:. doas da azda olsa yön olarak yanıltmamış oda hoşuma gitti.
sınav hafta sonu hocam giriş belgesini aldım, teşekkür ederim.
Yorum
-
Olmaz....gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramann diyim buseferlik görmemezlikten gelin artukkk :(
Hz Eyüp sopasindan dedik...
Ona bari olsa katlanacaksiniz....
Yorum
-
mavilim üstat yazmış gerçi ama... üstadın gümeşi de harekete hazırlanıp mavi denize mavilimi göndermek istemekte
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
tamam ama bi kere kaba yerime pls.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlmaz....
Hz Eyüp sopasindan dedik...
Ona bari olsa katlanacaksiniz....
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
Yani... sizi şaşırtan mesajım şaırtmamalı...melihmirac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yine anlamadım yarım yarım yapim en iyisi hocam ben 
Çünkü...
mesajdaki hisse İMKB kodlarına göre doğru yazımdır.
Yorum
-
RUSYA'NIN ÇELİK ÜRETİMİ OCAK-NİSAN DÖNEMİNDE YÜZDE 32.2 AZALDI
Rusya'nın çelik üretimi Ocak-Nisan döneminde geçen yılın aynı
dönemine göre yüzde 32.2 azalarak 17.2 milyon ton oldu.
Bu dönemde demir üretimi yüzde 30.8 düşüşle 13 milyon ton
olarak gerçekleşti.
Foreks Haber Merkezi
(22/05/2009 - 15:54:50)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum

Yorum