M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
gördügümden beri yazmayım diyom ama dayanamıycam artık..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın, gözünüz aydın dostlar
kızmı oglanmı oldu hocam..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
çay çorba içirmediği ve stop yapacak durum oluşmadığı sürece devam eder çay çorba içirme isteklerimelihmirac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMESTUC hocam dünki çay çorba içirebilir dediğiniz hisseler bugün hala dğrlerini koruyorlarmı ?
Sadece çay, çorba soğumuş olabülü, o nedenle ısıtılınca içersiniz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mavilim üstat yaptı analizini bence onun üstüne söz eklenecek şu an için bir durum yokmuzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam soda nasıl görünür ?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergördügümden beri yazmayım diyom ama dayanamıycam artık..
kızmı oglanmı oldu hocam..
işlerim işlemlerim yoğun dokuz doğurtuyorlar
Yorum
-
-
saolun hojam stopları nelerdirMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçay çorba içirmediği ve stop yapacak durum oluşmadığı sürece devam eder çay çorba içirme istekleri
Sadece çay, çorba soğumuş olabülü, o nedenle ısıtılınca içersiniz

Yorum
-
iyi ama benim yazdıklarımın hepsi çay çorba kategorisini başarıyla atlattı yani stop gereği kalmadımelihmirac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaolun hojam stopları nelerdir

Varsa barajı atlamayan yakından ilgileneyim anımsatırsanızBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
20.05.2009mesutc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertskb de 1.02 seviyesi aşılabilirse çay çorba içilme olasılığı güçlenirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
prkab 2.39-2.40 kademelerinden çay çorba içirebülü.. Ancak sığ nsenettir az miktarlarla ve kademeli alımlarla işlem tavsiye edülür
2.40 kademesinden işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
DERIM 2.27 kademesinden işlem görmekte ANIL dostumuzun analizini yaptığı hisse çay çorba içirmeye hazırlanıyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
18.05.2009 16.10MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBagfas, ısfın anelt güzel görünmekte, çay çorba içirmeye razı gibi nazlı görünmekte
Hah ben buldum çay çorba içirmeyenleri
Bagfas; mesajın yazıldığı tarih ve saatte 69.50-70.00 kademesinden işlem görmekte olan hisse, çay çorba ikram etmemiş görünmekte...
Ama suçumun olmadığı kanaatindeyim, Simurg Hoca askere gidenlere bile yastık altı döviz niyetine al-yat diyor, suç varsa onundur
Askere gidenlerin bile çay çorba içtiği hissede biz içemiyeceksek, Simurg Hocadan sormalı hesabını
ISFIN; 0.83 kademesinde işlem görmekte iken mesaja konu olan hisse 0.87 seviyesinde 575 adet işlem görmüş olmasından dolayı sayulmazzz
elinde olan varsa çay çorba içmek içün bekleyebülüüü
ANELT; 1.26-1.27 kademesinde işlem görmekte iken mesaja konu olan hisse 1.33 kademesinde bugün 151.580 adet işlem görmüş 6-7 kademe çay çorba içme primi tanımış... Çay çorba fırsatı tanıdığı an mesaj görevini yerine getirmiş sayıyoruz... Getirmeseydi... Bulurduk suçu atacak birini her nasılsa... Örneğin aküye buji kaçmış der klasik mazeretimizi sunabülürdük
Herneyse onu da başımdan savmış kabul edup, derin bir ohhhh çekmiş bulunmaktayum
cayy
Yorum
-
Yorum