Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hisler önemlidir, hele siz gibi borsayı yakından takip eden kişinin hisleri, önem veririrm, nedir icinizi daraltan terslik belirtileri paylaşır mısınız
yeni farkettim, hisleri yazacağıma hisseleri yazmışım Kadı kızında da bulunıur o kadar hata
o kadar kusur olur......benim takıldığım 60 dakikalıklarda ki en güvendiğim perioddur,çanak seviyesi tamamlandı.....sindirebilmesi için azıcık aşağı sallanması lazım, onu yapamadı......birden çıkışlarda midesi bulanır başı dönebilir...tedirginliğim odur.....
GSDHO 0.53.54 lerden tekrar 0.57 ye atak yapabilüüü
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
GUBRF 6.45-6.55 kademelerinden çay çorba içirebülüüü 6.55 kademesinde işlem görmekte
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
TSKB de 1.02 seviyesi aşılabilirse çay çorba içilme olasılığı güçlenir
Mutlu: P.tesi günü kendi topğimde de dikkat çekmiştim. düzeltme tamamlanmak üzere. 1.24 üstü kapanışlar ya da hacimli alımlar senet için olumlu olacaktır.
Biri sabahleyin MUTLU mu demişti...
MUTLU diyenin mutluluğu daim olur inşallah
Yorum