M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya sayın mesutc okudum bunu ama anlamadıgım ve senedide çözemedigim ve sizinde diyaloglara çok taraf olmadıgınızı gözlemledigimi düşündügümden nedir bu hisse demedim,adam benden iyi biliyo bu işi 2.76 yazdıysa öyle takip ettigi bişeydir önermesine inanmayı tercih etmiştim...

velhasıl kelam,okunuyorsunuz..
    Sn ketenhelva, bir önceki mesajda da belirtiğim üzre, takdir edersiniz ki ben de seans içinde işlem yapmakta portföyümü takip etmekteyim.
    Ben hisse analizleri yapamayacağımı belirttim, yoksa yazdığım mesajla ilgili 1 cümlelik açıklama gerektirecek soruları yanıtlamaktan kaçınmam, zaman da bulurum, kaldı ki, maksimum üç cümle ile açıklanacak tarzda olur zaten o tarz anlaşılmayanı açıklayan mesajlar.

Saygılar
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

+ saygılar bizden sayın mesutc,takip ediyoruz sizi.ayrıca bir hisseyi begendiginizi belirtmenizin,sizi sorumluluk altına soktugu zannınız konusunda rahat olun,begendiginiz bir şeyi söylemek al yada sat demek degildir,bizlerde öyle algılamıyoruz zaten..ayrıca hatada yapabilirsiniz elbette,hülasada hepimiz insanız elbette..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• hiram
        Bağımlı
        • 27 Kasım 2008
        • 783

sn mesut c hocam takıp ettıgınız hısselerı yada pörtfonuzde hısselerden paylaşabılırmıısınız tesekkurler

Yorum

• hiram
          Bağımlı
          • 27 Kasım 2008
          • 783

En önemlisi petrol 40 USD üzerinde tutunuyor.

Yorum

• hiram
            Bağımlı
            • 27 Kasım 2008
            • 783

Indu,usa 8.077,40 + %1,77 23:01:34
            Nik,ty02 7.825,51 - %(0,62) 08:00:41
            Dax,ibs 4.374,96 + %2,43 18:44:59
            Ukz,lon 4.162,96 + %2,09 18:29:31
            Bovesp,sao 39.746,76 + %2,79 22:13:0

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sn mesut c hocam takıp ettıgınız hısselerı yada pörtfonuzde hısselerden paylaşabılırmıısınız tesekkurler
              Şu anda portföyümde bulunan hisseler alım yerinde değil artık o nedenle öneremem.

Hangi vade için düşündüğünüzü yazarsanız sevinirim.
              trade yaptığım hisseleri pek nadiren yazıyorum, yazmamayı düşünüyorum artık. Çünkü trade de zaman çok önemli, hem yazmak hem hisseyi ve işlemleri takip etmek çok yoruyor beni.

KV de güzel bulduklarım olursa zaten paylaşıyorum, yazıyorum.

Saygı ve sevigiler
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sayın Mesutc iyi akşamlar, bugün fonfk (4.30) ile özgyo (0.84) maliyetleriyle aldım almadan önce sormak lazımdı ama ben aldıktan sonra soruyorum sizce iyi yapmışmıyım günlük ve haftalık bollinger, macd değerleri iyi gibi geldi bana bir de sizin görüşünüzü almak isterim, kolay gelsin teşekkürler...
                23.01.2009

Kimseye sormadan aldığınız hisseler maşallah huysuz kısrak çıktı, kısa sürede ahırdan boşalıp baharda yaylanın özgür boşluğunda cirit atan huysuz kısrak misali güzel getiriler sundular.

Gerçekten merak ettim değerlendirebildiniz mi? Hızlı hareket eden hisseleri mi seviyorsunuz? Tesadüfen mi aynı zamana denk düştü huysuz kısraklıkları? Bu tarz hisselerde, alıp beklemek yerine seri olarak önceden tespit edilen alım satım noktalarında emirleri vermek gerçekten kısa sürede Havaide aldırır insana soluğu

Siz kimseye sormadan alın ;) getirin analiz edelim burada, kapı açık sizin hisselere
                Başarılar

Yorum

• Polat Aksoy
                  Katılımcı
                  • 05 Mayıs 2008
                  • 68

teşekkürler Mesutc hocam ama çok da tutturamıyorum bu tesadüf oldu ahhh sayın hocam dediğiniz gibi önceden belirlediğim fiyatlarda dahi satabilmiş olsam ki hisseler benim tespitlerimin üstüne çıktılar özellikle fonfk ama tabiki tam değerlendiremedim beklemekten sıkılıp 4.30'dan tekrar sattım sonra da başka kağıtlarda küçük kayıpları göze alıp giremedim taa 4.90 larda girebildim biraz karla çıktım şimdi tekrar girdim ama karımı da verip çıkacağım anlaşılan bu arada 1991 yılından beri borsadayım ilk toplu konut fonundan ki ozamanlarda imkb yoktu sanırım töbank hissesini elden alarak bulaştım bu kumara ama daha bırakın havai'ye gitmeyi ankara'dan polatlıya gidemedik yine sormadan bsöke aldım hocam 0.84 maliyetle ne dersiniz? saygılar sunuyor, başarılarınızın devamını diliyorum, asıl sizin önerilerinizi kısa vadeli, al-sat türünden bekliyorum sayın hocam iyi günler...
                  Last edited by Polat Aksoy; 04 Şubat 2009, 15:31.
                  [COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    teşekkürler Mesutc hocam ama çok da tutturamıyorum bu tesadüf oldu ama tabiki tam değerlendiremedim beklemekten sıkılıp 4.30'dan tekrar sattım sonra da başka kağıtlarda küçük kayıpları göze alıp giremedim taa 4.90 larda girebildim biraz karla çıktım şimdi tekrar girdim ama karımı da verip çıkacağım anlaşılan bu arada yine sormadan bsöke aldım hocam 0.84 maliyetle ne dersiniz? saygılar sunuyor, başarılarınızın devamını diliyorum, asıl sizin önerilerinizi kısa vadeli, al-sat türünden bekliyorum sayın hocam iyi günler...
                    Akşam derinliğine inceliyelim, BB daralmış görece sığ senetleri seçiyorsunuz, bir stratejidir; o halde gereği olan hedefi beklemeyi de stratejiniz gereği göze alabilmelisiniz bence ;)

FONFK de 4.60 seviyelerini alım için beklemekte fayda var

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kozaa 0.86-0.88 kademelerinde kv, ov alım yönlü düşünülebilir
                      20.01.2009

Hala SATIM YÖNÜNDE DÜŞÜNÜLEBİLİR DİYE DÜŞÜNMEDİĞİM VE O NEDENLE MESAJ YAZMADIĞIM KOZAA da 0.92-0.94 seviyeşerinden ek alım düşünülebilir.

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

Alkım 3.80-3.84 seviyelerinden kv alım yönlü düşünülebilir

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Krizi en önce tespit etme başarısı gösteren Prof. Dr. Nouriel Rubini nöropsikolojik düşünme paradigması gereği artık AUT olmak durumunda kalacak!...

3-4 gün önce yukarıdaki düşüncemi bir makale olarak yazmayı düşünüyordum, özgün bir yazım olacaktı. Hastalığım nedeniyle yazamadım hala. (Sağdan soldan toplama başkasına ait düşünceler değil, bilakis tamamen şahsımın düşünceleri ve henüz bu konuda hiç bir yayın organında yazı yazılmadı ve düşünülmedi) yazımı öncelikle bir gazetede yayımlatıp sonra buraya almayı düşünüyorum.
                          Yazının son sözünü yazayım şimdilik, ov uv hisse toplama dönemine girmiş durumdayız artık!...

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

Krizi en önce tespit etme başarısı gösteren Prof. Dr. Nouriel Rubini nöropsikolojik düşünme paradigması gereği artık AUT olmak durumunda kalacak!...

3-4 gün önce yukarıdaki düşüncemi bir makale olarak yazmayı düşünüyordum, özgün bir yazım olacaktı. Hastalığım nedeniyle yazamadım hala. (Sağdan soldan toplama başkasına ait düşünceler değil, bilakis tamamen şahsımın düşünceleri ve henüz bu konuda hiç bir yayın organında yazı yazılmadı ve düşünülmedi) yazımı öncelikle bir gazetede yayımlatıp sonra buraya almayı düşünüyorum.
                            Yazının son sözünü yazayım şimdilik, ov uv hisse toplama dönemine girmiş durumdayız artık!...

dört gözle bekliyorum...

hangi gazetede yayınlanırsa, haber verirseniz sevinirim..
                            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

sn mesutc
                              sizden ekonomi'nin farklı bir bakışını öğreneceğiz sanırım...ve dağarcığınıza
                              kaydettiğiniz,çeşitli bilgilerin sizin bakışınızla yoğrulmuş halini göreceğiz..eminim çok faydalanacağız..

ne zaman paylaşacaksınız?? daha önce milim farkıyla kaçırmıştım,şimdi kaçırmak istemiyorum;sizin bilgi,birikim ve görüşünüze çok güven duyuyorum çünkü..

çalışmalarınızı paylaştığınız için de teşekkür ediyorum..
                              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• hiram
                                Bağımlı
                                • 27 Kasım 2008
                                • 783

20.01.2009

Hala SATIM YÖNÜNDE DÜŞÜNÜLEBİLİR DİYE DÜŞÜNMEDİĞİM VE O NEDENLE MESAJ YAZMADIĞIM KOZAA da 0.92-0.94 seviyeşerinden ek alım düşünülebilir.
                                eyıvallah elımde var bıraz var hocam ;ne yapsam dıye dusunuyordum

Yorum

Working...
                                X

Debug Information