DJ dün gece -4.01 gerileyerek 7949 seviyesine sert bir düşüş gerçekleştirdi, dün yazdığımız alım seviyelerinde alım gerçekleştirilmemiş olmalı, bugün alımlar konusunda temkinli olup piyasanın durulması beklenmeli.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Gerek kalacağını sanmıyorum ancak, ola ki ters gelişmeler meydana gelirse stop noktaları;
İSC; 3.48
VAKIFBANK; 1.10
KOZA; 0.84
olarak düşünülebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mesutc
iyi akşamlar.
vaktiniz olursa PRKAB-GUBRF-TEKFK hisselerini yorumlayabilir misiniz...
çok teşekkür ederim. 13.01.2009
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaman bulabilirsem incelerim tabiki 20.01.2009
:36_1_31:
hocam maşallahınız var bayağı yoğunsunuz anlaşılan. 10ncu günü devirdik.
Yorum
-
Sayın Mesutc iyi akşamlar, bugün fonfk (4.30) ile özgyo (0.84) maliyetleriyle aldım almadan önce sormak lazımdı ama ben aldıktan sonra soruyorum
sizce iyi yapmışmıyım günlük ve haftalık bollinger, macd değerleri iyi gibi geldi bana bir de sizin görüşünüzü almak isterim, kolay gelsin teşekkürler...
[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
Kendi açınızdan elbette haklısınız, ne ki kendi portföyümü bile analizde takip etmekte zorlandığımı söylesem... Kaldıki topiği ilk açtığım günlerde yazmıştım, hisse incelemeye vaktim olmadığını bu nedenle takibimde olmayan bu topikte dillendirmediğim hisselerin analizini yapmaya vaktimin olmadığını.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
:36_1_31:
hocam maşallahınız var bayağı yoğunsunuz anlaşılan. 10ncu günü devirdik.

Diğer bir zorluk, takdir edersiniz ki, hisse analizi grafiği çizip destek ve dirençlerini yazmaktan ibaret değildir, en azından benim için. Bunu başarı ile yapan sn simurg da var üstelik sitede. Ama sanırım sn simurg da sanırım yazmıştır veya en azından hak verecektir, bir hisse takibinizde değilse, üstelik hiç incelemediğiniz bir hisse ise, destek ve dirençlerini belirtmek yanıltıcı olma olasılığı içinde bulunduğumuz dönemlerde oldukça yüksektir. Yazdığınız hisseleri tanımııyordum. uzun süredir incelemediğim hisselerdi.
Siteminiz üzerine bakmaya, hisseleri önce kendim tanımaya çalıştım
PRKAB; Ocak ayı içinde takasta çözülme olmamış, toplanmada görülmüyor, şimdilik kendi haline bırakılmış. Alan almış satan satmış havasında. KV de .ılız da olsa güçlenme belirtileri mevcut. Şimdilik 1.78-1.81 kademeleri arasında direnci, 1.63 seviyesinde desteği mevcut. 1.67 seviyesinde stop yapılması gerekiyormuş kv için. 1.63 seviyesini kırması da stop düşünülmeli, 1.51 seviyesi diğer desteği.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
GUBRF; Haftayı destek ve stop noktalarında kapatmış, 5.36 diğer destek ve stop seviyesi olarak düşünülebilir. Bir diğer destek ve stop noktası olarak 5.25 seviyesine dikkat edilebilir. Hisseede göstergelerin güç kaybettiği düşünülebilir, 2.45-2.50 aralığına hareket etme olasılığı mevcut. Önümüzdeki hafta 5.60 seviyesine atak yapma isteği görülüyor bu atak esnasında gücü test edilmeli. Takasta son hafta içinde bir alım görülüyor. Bu alım isteği sanırım 5.60 seviyesine itecek hisseyi, bu seviye essnasında tekrar incelenmeye iihtiyaç gösterebilir hisse.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
TKFEN; 2.71-2.69 seviyelerindeki hacim ve fiyat hareketleriniizliyerek stop olarak belirlemekte fayda var. İMKB 30 da yer alan ve endeksi belirleyen izliyebildiğim tüm hisseler stop noktalarında ve kritik seviyelerde tıpkı TEKFK gibi. Hisse 2.82 seviyesini üzerine atabilirse, 3.40-3.60 seviyeleri dirençleri olacak. Ocak ayı boyunca yabancı kurumlar Citibank, Deutschbank ve Garanti Yabancının satışta olmaları düşündürücü, İşbank ve işyatırım ise satışların büyük bir bölümünü karşılamış.Last edited by MESUTC; 04 Şubat 2009, 02:41.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sn Polatın hisse sorularını yarın incelemeyi umut ediyorum. Site sakinlerinden ricam, zamanımın olmaması nedeni ile, hisse analizi yapamayacağım için bu tür istekte bulunulmamasını rica edeceğim. Sadece inceleyebildiğim hisseler arasında iyi bulduğum hisse olursa paylaşmaya, topiğe yazmaya devam etmeyi düşünüyorum.
Anlayışla karşılanacağını umut ediyorum.
Sevgi ve saygılarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yanlış hisseyi analiz etmişim;
TEKFK; Madem uykusuz kaldım, bunu da inceleyelim dedim...
Ama bu hisse uykusuz bırakmaz insanı
sağına dön 0.32 soluna dön 0.35... Hisse yataya girmiş; küçük fiyatlardan işlem görmesi nedeniyle "bir kademede %4 iyi günlük kazanç abü" mantelitesinin esiri olmuş.. 0.31 stop olarak düşünülebilir. 0.35 geçilmediği sürece yatay hareketin devamı beklenmeli. 0.35 in yukarı kırılması durumunda 0.41, 0.54 dirençleri
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
FONFK: 4.19 seviyesi kv trend desteği durumunda. 4.04-4.06 seviyeleri stop olarak düşünülebilir. 3.78-3.75 bölgesi kesin stoplos olarak düşünülmek koşuluyla, 4.48-4.52 seviyeleri ilk direnç bölgesi 4.70 diğer direnç seviysi olarak düşünülebilir. Hissesin dolaşımdaki işlem gören hisse sayısının az olması, hissenin daha aşağılara düşürülmek istenmediği kanısını uyandırıyor. 4.35 seviyesinin geçilmesi ilk hızlı hareketi beraberinde getirir. 4.70 seviyesinin geçlmesi ise hızına büyük ivme kazandırır ancak bu seviyeyi kv de geçebilecek gücü henüz görünmüyor.Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Mesutc iyi akşamlar, bugün fonfk (4.30) ile özgyo (0.84) maliyetleriyle aldım almadan önce sormak lazımdı ama ben aldıktan sonra soruyorum
sizce iyi yapmışmıyım günlük ve haftalık bollinger, macd değerleri iyi gibi geldi bana bir de sizin görüşünüzü almak isterim, kolay gelsin teşekkürler...
ÖZGYO; Tut konumunu koruyor. 0.97 seviyesi ilk direnç bölgesi, ancak 0.93 seviyesinde dikkatli olunmalı, bu seviyede hacimli alımların olmaması durumunda belirttiğim direncini görmeden zayıflayabilir. 0.77 seviyesi stop ve destek noktası olarak izlenmeli, diğer destek seviyesi 0.68Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Topik hakkında açılan ankette oy kullanarak düşüncesini belirten herkese içten teşekkürlerimi sunarım.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sayın Mesutc, öncelikle zaman ayırıp yanıtladığınız için çok teşekkürler, yorumlarınızı ve hisse önerilerinizi çok tutarlı buluyorum genel olarak da söyledikleriniz gerçekleşiyor sizi takdirle izliyorum ama ne yazıkki hep birçoğunda kağıtta yakalandığımdan değerlendiremedim bundan sonra inşallah daha çok nakitte kalarak sizi izleyeme devam etmek istiyorum başarılarınızın devamını aynı zamanda sizi okuyanlar ve kendim için de diliyorumMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFONFK: 4.19 seviyesi kv trend desteği durumunda. 4.04-4.06 seviyeleri stop olarak düşünülebilir. 3.78-3.75 bölgesi kesin stoplos olarak düşünülmek koşuluyla, 4.48-4.52 seviyeleri ilk direnç bölgesi 4.70 diğer direnç seviysi olarak düşünülebilir. Hissesin dolaşımdaki işlem gören hisse sayısının az olması, hissenin daha aşağılara düşürülmek istenmediği kanısını uyandırıyor. 4.35 seviyesinin geçilmesi ilk hızlı hareketi beraberinde getirir. 4.70 seviyesinin geçlmesi ise hızına büyük ivme kazandırır ancak bu seviyeyi kv de geçebilecek gücü henüz görünmüyor.
ÖZGYO; Tut konumunu koruyor. 0.97 seviyesi ilk direnç bölgesi, ancak 0.93 seviyesinde dikkatli olunmalı, bu seviyede hacimli alımların olmaması durumunda belirttiğim direncini görmeden zayıflayabilir. 0.77 seviyesi stop ve destek noktası olarak izlenmeli, diğer destek seviyesi 0.68
teşekkürler iyi akşamlar...
[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
Aynı şekilde katılıyorum Sayın Mesutc sağlık zenginliği başta olmak üzere sağlıklar ve bol kazançlar diliyorum bu arada fotoğraftaki oğlunuz sanırım Allah bağışlasın çok şeker maşallah ömrü ve şansı bol olsun...hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertesekkur yorumlarınız için takıp altında olmasada degerlı zamanınızı bızım için harcayıp yardımda bulundugunuz için ne dıyelım allah bol kazanç saglık ve afıyet versın sız ve sızın gıbı degrlı tum hocalarımıza
Yorum
-
Teşekkür ederim. Size de sağlık ve mutluluklar temenni ederimhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertesekkur yorumlarınız için takıp altında olmasada degerlı zamanınızı bızım için harcayıp yardımda bulundugunuz için ne dıyelım allah bol kazanç saglık ve afıyet versın sız ve sızın gıbı degrlı tum hocalarımıza
Yorum
Yorum