haydi ersum benim.gerçi ekranda yok ama ara gazı vereyim dedim..olur a!!
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
parayı sulayıp gelsin yapış yakasına..hem rio iste hem alaman faşingi..gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhain keten bana rio sözü vardı bi okadarda hayal kurdurdu ;)
su akar yolunu bulur..
Yorum
-
Siz keten olamazsınız zaten...vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparayı vurduysa kesin maldivlere gitmiştir.ama ben olsam fiyordları dolanırım,malum havalarda ısındı elbet..
Ondaki zevk, ahenk, endam ve epritüalitenin yanına herkes yaklaşamazdı zaten; hele siz hiç
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
adım vmr.on keten gücündeyim.ormanda öyle derler..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz keten olamazsınız zaten...
Ondaki zevk, ahenk, endam ve epritüalitenin yanına herkes yaklaşamazdı zaten; hele siz hiç
..
su akar yolunu bulur..
Yorum
-
gitmez mi sayın gicagica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam hurgz
mahçup etmedi. yusuf'un hoşuna gitmiştir kesin 
Yorum
-
gubrf güzel alım fırsatı vererek günü kapattı, iyi akşamlarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Güzel bir fikir ama... Sşte belli süre yenileme butonunu kullanmazsanız topikten siteden atıyor, bu durumda yenileme buyonuna belli bir süre basmadığüınızda sitede yoksunuz zatenyusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuarada kendime söz veriyorum ekrandan uzuak duracağım gözlerim için ama olmuyor..ne zaman mesajlar gelince biiiip diyecek?
Bu durumda... sinyal verse de siz yok olacaksınız
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum