M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
VANET : 13 kademe prim potansiyeli taşımış günü %1.14 primli kapatmışvmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero haldee cevap verilmiş gibi kabul ederek cevabımızı yapıştıralım.vanet,bejiktaş,fener(marjlı ama primli degil,bjk nın aksi sebeple),birde lazların kafası atıpta onlar yükselirde bizimki yükselmazki derlerse tırapizon..nasıl ama.
BJKAS; 13 kademe prim potansiyeli taşımış günü tavan satıcısız % 24.27 primli kapatmış...
FENER; 11 kademede işlem görmüş ve öngörünüzdeki gibi negatif yön izlemiş ve günü % - 9.91 ekside kapatmış...
TSPOR; Lazların tepesi atmamış, fazla prim de yapmamış, tam da dediğiniz olasılık gibi...
günü 5 kademede işlem görerek % 2.94 primle kapatmış
Tahmin yarışmasının birincisi siz, nur hanım 2. olur sanırım.
Keten olsa ancak bu kadar isabet tutturrdu
Hediyeniz olan çamın sakızını, kargo uçakla Rio ya mı gönderelim; evinizin pencere kenarına mı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAtar valla hic bakmaz
Gecen gün beni bi atti.......
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
SEKTÖR ve ŞİRKET HABERLERİ
Adana Çimento 12.5 milyon dolar ile beklentimiz olan 7.1 milyon doların üzerinde kar elde etti.
Vakıfbank vergi karını 294 milyon TL olarak 240 milyon TL civarında olan beklentilerin üzerinde açıkladı.
Reuters'daki habere göre Temmuz'da elektrik fiyatlarında %10-15 oranında indirim yapılabilir.
Coca Cola İçecek 2009 yılının ilk çeyreği için 35.6 milyon dolar net zarar açıkladı.
Kardemir 2009 yılının ilk 3 aylık dönemi için 12.6 milyon dolar net zarar açıkladı.
YKB 1.çeyrek karını 350 milyon TL olan beklentilerin çok üzerinde 493 milyon TL olarak açıkladı.
Vergi dairesine gönderilen rakamlara göre, Doğuş Otomotiv yılın ilk çeyreğinde 12.1mn dolar zarar etti.
Turkcell 2009'un 1. çeyreğinde 344mn dolar net kar açıkladı.
Doğan Holding vergi amaçlı 156 milyon TL vergi öncesi kar açıkladı.
Selçuk Ecza 2009 yılının ilk 3 aylık döneminde 35 milyon dolar net kar açıkladı.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Sizce yarın en hareketli veya en fazla prim potansiyeli taiıyan 3 hisse hangisi olur?
Yarıimamız hediyeli olup, adresinize kargo uçakla çamın sakızı gönderilecektir
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
VANET : 13 kademe prim potansiyeli taşımış günü %1.14 primli kapatmış
BJKAS; 13 kademe prim potansiyeli taşımış günü tavan satıcısız % 24.27 primli kapatmış...
FENER; 11 kademede işlem görmüş ve öngörünüzdeki gibi negatif yön izlemiş ve günü % - 9.91 ekside kapatmış...
TSPOR; Lazların tepesi atmamış, fazla prim de yapmamış, tam da dediğiniz olasılık gibi...
günü 5 kademede işlem görerek % 2.94 primle kapatmış
Tahmin yarışmasının birincisi siz, nur hanım 2. olur sanırım.
Keten olsa ancak bu kadar isabet tutturrdu
Hediyeniz olan çamın sakızını, kargo uçakla Rio ya mı gönderelim; evinizin pencere kenarına mı
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKargo heee? Almanyaya ?? Camsakizi??....
Bjkas....
k27
Yorum
-
ketende neymiş.söylemiştim ''ormanda bir vmr on keten gücüne sahiptir'' sözü şiar edinilmiştir diye..
hediyemi nordska fiyordlarına istiyorum zahmet olmazsa..
yarınki tahminler için yarın ilk seans sonu söylesem hakem ofsayt sayarmı acep..
su akar yolunu bulur..
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizce yarın en hareketli veya en fazla prim potansiyeli taiıyan 3 hisse hangisi olur?
Yarıimamız hediyeli olup, adresinize kargo uçakla çamın sakızı gönderilecektir
deva....tek geçerim
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
bakın edy de bjkas demiş ve ıslık çalıyor..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterk27
su akar yolunu bulur..
Yorum
-
bir nevii at yarışı.peki ikinci ayakta kim gelir..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeva....tek geçerim
su akar yolunu bulur..
Yorum
-
KOZAA; Tatmininizin doğru olma olasılığı %50 ye yakın bence. Sıkı bir direnci geçmeden önce hazırlık yapıyor, bitmiş de olabilir ama... Bana sanki önümüzdeki haftaya saklanmış mesajı veriyor göstergelerihiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbır kozaa genel kurul var haber duser banka satın alacakmıs tekstl ıkı vesbeee uc gunsgr
2.13 seviyesi önemli, güzel hacim oluşması durumunda 2.28 seviyesini test edebilir Destaği kv de 2.05Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Oyundan bile atarvmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterketende neymiş.söylemiştim ''ormanda bir vmr on keten gücüne sahiptir'' sözü şiar edinilmiştir diye..
hediyemi nordska fiyordlarına istiyorum zahmet olmazsa..
yarınki tahminler için yarın ilk seans sonu söylesem hakem ofsayt sayarmı acep..
Yorum
-
Pardon Maesro EDY
Size çamın sakızıyla kargo uçağı göndersek
Açık adresinizi, nüfus hüviyet cüzdanınızın bir nüsha noter onaylı fotokopisini göndermeniz durumunda, hediyeniz adresinize gönderilecektir.
Firmamız sözüne sadık bir firmadır
Yorum
Yorum