duranduran Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
farklı alanlar ve farklı şirketler ortağum aralarında bağğ yok isim benzerliği dışındamehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam nuhcm niye beklerki nuhyo ğitti 9100 kırsa ğidecek ama baskı var hissede
şu an takibimde değil öğleye veya akşama bakalım mı acil değilse eğerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
her hissede detaylı analiz yapmam mümkün değil zamanım yetmez buna, prkab takipte olan bir hisse değil denta için zaman analizi yapmadım, ama yazdığım zaman kısa sürede trade getirisi vereceğini düşündüm ve paylaştım topikleduranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdenta prkab bugün haraeket olurmu üstat
Benden bu kadarı yetmez mi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
usak 0.77-079 seviyelerinden trade getirisi verebilir stop belirlemek koşuluyla, 0.80 den işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
TTrak 4.34-4.36 kademelerinde işlem görmekte 4.28-4.32 kademelerinden alımlar kv getiri fırsatı sunabilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
selec 1.76-173 kademelerinden yapılacak alımlarda trade fırsatı sunabilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
dünden bu güne pozisyon hakkında düşünce değiştirecek nasıl bir fiyat hareketliliği oldu!..spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mesutc hocam
dun bahsettığınız kozada pozısyona devam değil mı hedef 1,74 demıstınız?
tesekkurlerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***CEMTS*** Cemtas Celik Makina Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 17.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Kayitli Sermaye Sistemi icinde sermaye tavanimiz 190.000.000 TL olup, cikarilmis ve odenmis sermayemiz 69.638.400 TL'dir. Odenmis sermayemizin ic kaynaklardan %45 oraninda artirilarak 100.975.680 TL'na cikarilmasiyla ilgili olarak SPK'nun Seri:I, No:26 Tebliginin Ek:5 maddesine gore "Ortaklarin Ic Kaynaklardan Yapacaklari Sermaye Artirimlari Icin Gerekli Olan Belgeler" hazirlanarak 17.04.2009 tarih ve MUH.1007/1222 no'lu yazimiz ile Sermaye Piyasasi Kurulu'na muracaat edilmistir." ***CEMTS*** (17/04/2009 - 11:56:49)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselec 1.76-173 kademelerinden yapılacak alımlarda trade fırsatı sunabilir
Sepette hocam...
Hadi hayirlisi...
Bilenler biliyor.... Forum yönetiminde görevli oldugum icin elimdeki kagidi yazmayi sevmem...
Bu arada dün YKGYO icin Mehmetayhan hocamiza tesekkür edememistim...
Yazisini görür görmez önce grafigi incelemis sonra 1,04´ten alim yapmistim... Ve malum tavan kapatmisti ilk seans...
saolun varolun...
Yorum
-
herkes istiyo..
benim neyim eksik,bende isterem..“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünden bu güne pozisyon hakkında düşünce değiştirecek nasıl bir fiyat hareketliliği oldu!..
Bu arada hocam Spider kardesimizin kusuruna bakmiyoruz...
Kendisi eczaci birkardesimiz oldugu icin bazen ekran basiondan ayrilabiliyormus... Kacirdigim birsey varmi diye heyecan yapmis olmali...
Bizden sayilir.... ;)
Yorum
-
elbette.ne arzu ederdiniz??levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkes istiyo..
benim neyim eksik,bende isterem..
her şey olacağına varır..
Yorum

Yorum