hayırlı cumalar,bol kazançlar.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
17.04.2009 09:29:44
***DEVA*** Deva Holding A.S.'nin %200 bedelli artiriminda artirilan sermayeyi temsil eden hisse senetleri, 2008 yili faaliyetle
***DEVA*** Deva Holding A.S.'nin %200 bedelli artiriminda artirilan sermayeyi temsil eden hisse senetleri, 2008 yili faaliyetlerinden kar payi alma haklari
***DEVA*** Deva Holding A.S.'nin %200 bedelli artiriminda artirilan sermayeyi temsil eden hisse senetleri, 2008 yili faaliyetlerinden kar payi alma haklari bulunmadigindan 21.04.2009 tarihinden itibaren "Yeni" olarak ayri bir sirada islem gorecektir. Bedelli pay alma haklari 21.04.2009-29.04.2009 tarihleri arasinda Ruchan Hakki Kupon Pazari'nda islem gorecek olup, fiyat tescili gerceklesinceye kadar fiyat marji uygulanmayacaktir. ***DEVA***
MESUT HOCAM HABER HAKKINDAKİ YORUMUNUZ?
Yorum
-
bugünlerde tüyo sözcükleri ile sık karşılaşabilir küçük yatırımcılar... Dikkatli olma zamanı derim....;)
Yorum
-
günaydın herkes hayırlı cumalar bol kazançlar olsun inşallah ben de makrodan geçerim bugün de ben de kazanırım bir de etyat gitse tam olcak inşallah...'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
-
1.24 hedefine bugün itibariyle gelmiştir. bu seviye üstünde tutunmayı başarırsa kısa vade hedefi 1.50 olacaktır...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Fnsyo, da ayın 20 sinde genel kurulu var. kurul öncesi hareketlilik başladı, dikkatinize...
Yorum
-
teşekkürler,MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterETYAT severlere, tekniğinin güzelleştiğini belirtelim de, kararı onlar versin
elleriniz dert görmesin..
:081:“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tebrikler ve teşekkürler....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFnsyo, da ayın 20 sinde genel kurulu var. kurul öncesi hareketlilik başladı, dikkatinize...
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum

Yorum