M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • nur
    Tecrübeli
    • 03 Mayıs 2008
    • 620

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam
    Gerçekten mükemmel tespitlerin var.:081:
    Tebrikler her zamanki gibi.
    2.12 den döndü.

Buyrun hocam.

Sonra tekrar satamadıklarıım için sormuştum.
    Ama yanıt alamamıştım.
    Erken sattım ne yapayım diye.2.24.
    Ben tekrar 2.40 aldıydım.
    Hoca sözü dinlemeden aldığım için bir daha sormadım.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Rica ederim.
      '2.12 direnç dediniz ve tam da ordan döndü dedim.
      Sizin öngörünüz doğrulununu teyit ettim.
      ben sizden daha iyi anımsıyorum malesef

Gece yaptığım ve sizin ÖM jınıza gönderdiğim analiz sonrasında 1-2 gün sonrası seans içinde 2.12 de işlem görürken direnç demedim, güven vermiyor şu anda dedim ve kararsızım, fifti fifti dedim kırılmanın gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda ve o gün 2.03 dönmüştü sanırım, sonrasında ben 1 hafta borsayı takip edemedim sadece gecelerei dönüşte üstün körü bakabilmiştim...
      zaten 2.03 kapadığı günün sonrasında ralliye çıkmış
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• nur
        Tecrübeli
        • 03 Mayıs 2008
        • 620

Hocam
        Özelimde mesaj almadım alsam 1000 kere önünüzde eğilirdim.
        Ben hakkınızı her zaman takdir edenlerdenim.
        Mesaj başkasına gitti herhalde.

Yorum

• nur
          Tecrübeli
          • 03 Mayıs 2008
          • 620

Olmuksaaaaaaaaaaaa
          4.24

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

olmksa öngördüğüm zamandan önce hareketlenerek beni yanılştabilir
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• dibikara
              Katılımcı
              • 16 Nisan 2009
              • 106

hocam yazdığınız mesajları arattırdım 20 sayfa çıktı geriye dogru gittim fakat gözüme çarpmadı artık yeni üyeliğime verin tecrübeli arkadaşlar dah hızlı davranmış

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

altın da konuşuldu burada) bugün bir hareket çekti ama beklemede kaldı..

dikkat çekici geldi bana.
                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  olmksa öngördüğüm zamandan önce hareketlenerek beni yanılştabilir
                  sadece elinde bulunanlar için bilgilendirme amaçlıdır, trade fırsatı veremeyebilir teni alım düşünenlere

Yorum

• nur
                    Tecrübeli
                    • 03 Mayıs 2008
                    • 620

Özelime gelen tek mesaj Dardanel di

Yorum

• boncuk
                      Aktif
                      • 12 Şubat 2009
                      • 224

mesut hocam trcas güzellik uykusuna yattı galiba

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

boncuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        mesut hocam trcas güzellik uykusuna yattı galiba
                        orta vade %30-40 kazandırma potansiyeline sahip..kısa vade şaşkın ördek gibi dolanabilir..
                        her şey olacağına varır..

Yorum

• dibikara
                          Katılımcı
                          • 16 Nisan 2009
                          • 106

dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          hocam yazdığınız mesajları arattırdım 20 sayfa çıktı geriye dogru gittim fakat gözüme çarpmadı artık yeni üyeliğime verin tecrübeli arkadaşlar dah hızlı davranmış
                          Parsan hakkında Mart ayı başında yaptığım analizde 0.90 seviyesinin parsan için önemli bir seviye olduğunu yazmıştım, o analizimi bulabilirseniz, bulmaya yardım eden olursa sevinirim, direncini geçmiş durumda

mesajınıza istinaden yazmıştım

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sanırım sitede 2 hafta önceki onarım sonrası arama yaprırıldığında eski mesajlar çıkmıyor, ben de bulamadım ayrıca sn EDY uyarmadan önce hisselerin İMKB kodunu yazmadan yazıyordum o nedenlee de bulmak zorlaşıyor

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

ALTINYILDIZ TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)

TEKNIK OLARAK DIP SEVIYELERDEN KURTULMA SURECI DEVAM ETMEKTE, HISSEDE
                              DAHA ONCEDE ILK TEPKI SURECININ BEKLEDIGIMIZ GIBI GELISMESI SONRASI
                              BUGUNLERDE IKINCIL HAREKETLILIGIN BASLAYABILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
                              HISSENIN ILK ADIMDA ......3.06 ARA DIRENC NOKTASINI GECMESI ILE BERABER
                              IKINCI TEPKININ BASLAMASI VE IKINCI TEPKI SURECI ICINDE ILK ADIMDA
                              3.06 VE 3.16 UZERINDE HAREKETLILIK BEKLEMEKTEYIZ.
                              DAHA BUYUK ADIMDA ISE 3.14-3.30 BOLGESI HEDEF OLARAK IZLENEBILIR.
                              HISSENIN IKINCIL TEPKI HAREKETLILIGININ ORTA VE UZUN VADEYE YONELIK ONEMLI
                              ISARETLERIDE VERDIGINI DUSUNMEKTEYIZ.
                              BOYLE BIR TABLODA BUYUK ADIM HEDEF SEVIYESININ DENENMESI, GECILEBILMESI
                              VEDE ELINDE BIR SURELIGINE HISSE TUTANLAR ACISINDAN AVANTAJLI BIR DURUM
                              GETIREBILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
                              TABIKI PIYASADA KISA VADEDE FIRSATLAR KACMAZ FELSEFESI ILE DAVRANAN AL-SAT
                              VEYA SAT-AL (TRADE PIYASASINI ISARET EDEN ) YAPI ICINDE OLMAMIZ SEBEBI ILE
                              GUNLUK ISLEMLERIN COK DAHA FIRSAT VERDIGINI HEP BERABER GORMEKTEYIZ.
                              ZARARKES SEVIYESI ISE ..........2.86 OLARAK IZLENEBILIR.
                              ZAMAN STOP ARALIGI ISE .........1-3 SEANS OLARAK IZLENEBILIR.
                              VERDIGIMIZ ZAMAN STOP ARALIGINDAKI ESPRI ISE, IFADE ETTIGIMIZ ZAMAN ICINDE
                              BEKLEDIGIMIZ HAREKETLILIK BASLAMADIGI TAKTIRDE ASAGIDAKI ZARARKES (STOP
                              LOSS) SEVIYESINDEN DAHA ONCE, KONTUR GARANTI OLMASI VE DAHA AZ ZARARLA VEYA
                              KARLA VEYA AYNI FIYATTAN CIKILMASI ACISINDAN COK ONEMSEDIGIMIZ BIR UYARI
                              OLARAK IZLENEBILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
                              TABIKI PIYASADAKI DIGER 350 FIRSATTAN YARARLANILMASI ACISINDAN NAKIT LIKIT
                              KALMANIN NE KADAR ONEMLI OLDUGUNU ICINDE BULUNDUGUMUZ AL-SAT VEYA SAT-AL (TRADE
                              PIYASASI ICINDE ) OLMAMIZ SEBEBI ILE DEGERLENDIRILMESI GEREKTIGINI DUSUNMEKTEYIZ.
                              BU VESILE ILE RAPORLARIMIZDA BU UYARIYI YAPMAKTAYIZ.
                              ILK ADIMINA ULASMAS ISE ISTEGINIZE GOREDE SATIS YAPILABILIR VEYA IKINCI
                              ADIMI BEKLEMEK SIZE KALMISTIR ANLAMI TASIMAKTADIR

DUNYA PAMUK FIYATLARI
                              SON DONEMDE DIP SEVIYELERDEN BASLAYAN YUKSELIS DUNYA TEKSTIL SEKTORUNDE OLUMLU SURECIN YANSIMASI OLARAK BU ALANDA KENDINI HISSETTIREBILIR.
                              SUREC OLARAK SON 1 AYDA YUZDE 25 YUKSELEN PAMUK FIYATLARINDA ILERLEYEN DONEM ICIN TEKSTIL SEKTIORUNDE UMUT ISARETI OLABILIR.

HALIL RECBER
                              ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
                              WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/
                              ***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
                              * * *
                              U Y A R I
                              BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
                              KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
                              TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
                              VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
                              CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
                              ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
                              SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
                              EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
                              GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
                              TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
                              DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
                              -MATRIKS-
                              Hazır yapılmış varken ben yapmayayım taze fırından çıkmışl

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

adamlar abd de inşaat yapamıyo,iş gelip bizim borsayı vuruyo.hayret yahu..bakalım etkisi nası olcek..
                                her şey olacağına varır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information