M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Salih Neftçi`yi kaybettik!
Ünlü ekonomist yazar aramızdan ayrıldı.
Türkiye'nin uluslararası aranedaki ünlü ekonomistlerinden Prof. Dr. Salih Neftçi, kanser tedavisi gördüğü Cenevre'de öldü. Star gazetesi yazarı olan Neftçi, bir dönem gazetemizde de köşe yazısı yazmıştı.. Allah rahmet eylesin değerlli bir insandı, yazılarından çok yararlanmıştım :040:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
0.85 seviyesinde işlem gören ÖZGYO trade fırsatı verebilir, 0.81 syop düşünülebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
gerçekten çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Yorum
-
DMSAS 0.74-0.76 kademelerinden trade fırsatı verebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
allah rahmet eylesinMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSalih Neftçi`yi kaybettik!
Ünlü ekonomist yazar aramızdan ayrıldı.
Türkiye'nin uluslararası aranedaki ünlü ekonomistlerinden Prof. Dr. Salih Neftçi, kanser tedavisi gördüğü Cenevre'de öldü. Star gazetesi yazarı olan Neftçi, bir dönem gazetemizde de köşe yazısı yazmıştı.. Allah rahmet eylesin değerlli bir insandı, yazılarından çok yararlanmıştım :040:
görüşlerine değer verdiğim mektep li bir büyüğümdü:040:DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Hoşgeldiniz sn KAPTAN şeref verdinizKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerçekten çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanırım sitede 2 hafta önceki onarım sonrası arama yaprırıldığında eski mesajlar çıkmıyor, ben de bulamadım ayrıca sn EDY uyarmadan önce hisselerin İMKB kodunu yazmadan yazıyordum o nedenlee de bulmak zorlaşıyor
Hocam foruma eklenecek xls dosyalari icin care geliyor aklima...
Bedavacilara önlem olmasi amaciyla... Konusuruz bunu daha sonra...
Yorum
-
demişken bedavacı sınıfdırması ne şekilde oluyorEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam foruma eklenecek xls dosyalari icin care geliyor aklima...
Bedavacilara önlem olmasi amaciyal... Konusuruz bunu daha sonra...
Yorum
-
alka için yakında Halil Rençber analiz yayınlarsa şaşırmamBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
okEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam foruma eklenecek xls dosyalari icin care geliyor aklima...
Bedavacilara önlem olmasi amaciyal... Konusuruz bunu daha sonra...
Yorum
-
Bunu gercekten aciklamami istiyormusunuz Sn Dibikara..???dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdemişken bedavacı sınıfdırması ne şekilde oluyor
Yorum
-
ALKIM KAGIT TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
ALKIM KAGIT
TEKNIK OLARAK DIP SEVIYELERDEN KURTULMA SURECI DEVAM ETMEKTE, HISSEDE
DAHA ONCEDE ILK TEPKI SURECININ BEKLEDIGIMIZ GIBI GELISMESI SONRASI
BUGUNLERDE IKINCIL HAREKETLILIGIN BASLAYABILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
HISSENIN ILK ADIMDA ......1.38 ARA DIRENC NOKTASINI GECMESI ILE BERABER
IKINCI TEPKININ BASLAMASI VE IKINCI TEPKI SURECI ICINDE ILK ADIMDA
1.38 VE 1.42 UZERINDE HAREKETLILIK BEKLEMEKTEYIZ.
DAHA BUYUK ADIMDA ISE 1.50-1.55 BOLGESI HEDEF OLARAK IZLENEBILIR.
HISSENIN IKINCIL TEPKI HAREKETLILIGININ ORTA VE UZUN VADEYE YONELIK
ONEMLI ISARETLERIDE VERDIGINI DUSUNMEKTEYIZ.
BOYLE BIR TABLODA BUYUK ADIM HEDEF SEVIYESININ DENENMESI, GECILEBILMESI
VEDE ELINDE BIR SURELIGINE HISSE TUTANLAR
ACISINDAN AVANTAJLI BIR DURUM GETIREBILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
TABIKI PIYASADA KISA VADEDE FIRSATLAR KACMAZ FELSEFESI ILE DAVRANAN
AL-SAT VEYA SAT-AL (TRADE PIYASASINI ISARET EDEN ) YAPI ICINDE OLMAMIZ
SEBEBI ILE GUNLUK ISLEMLERIN COK DAHA FIRSAT VERDIGINI HEP BERABER
GORMEKTEYIZ.
ZARARKES SEVIYESI ISE .........1.28 OLARAK IZLENEBILIR.
ZAMAN STOP ARALIGI ISE .........1-3 SEANS OLARAK IZLENEBILIR.
VERDIGIMIZ ZAMAN STOP ARALIGINDAKI ESPRI ISE, IFADE ETTIGIMIZ ZAMAN
ICINDE BEKLEDIGIMIZ HAREKETLILIK BASLAMADIGI TAKTIRDE ASAGIDAKI
ZARARKES (STOP LOSS) SEVIYESINDEN DAHA ONCE, KONTUR GARANTI OLMASI VE
DAHA AZ ZARARLA VEYA KARLA VEYA AYNI FIYATTAN CIKILMASI ACISINDAN COK
ONEMSEDIGIMIZ BIR UYARI OLARAK IZLENEBILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
TABIKI PIYASADAKI DIGER 350 FIRSATTAN YARARLANILMASI ACISINDAN NAKIT
LIKIT KALMANIN NE KADAR ONEMLI OLDUGUNU ICINDE BULUNDUGUMUZ AL-SAT
VEYA SAT-AL (TRADE PIYASASI ICINDE ) OLMAMIZ SEBEBI ILE DEGERLENDIRILMESI
GEREKTIGINI DUSUNMEKTEYIZ. BU VESILE ILE RAPORLARIMIZDA BU UYARIYI YAPMAKTAYIZ.
ILK ADIMINA ULASMAS ISE ISTEGINIZE GOREDE SATIS YAPILABILIR VEYA IKINCI
ADIMI BEKLEMEK SIZE KALMISTIR ANLAMI TASIMAKTADIR"
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/
***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
aha da...
mesajımın ekrana düşmesi ile Halil Rençberin analizinin matriks ekranına düşmesinin dakikası bile aynı. ama saniyeleri farklı Bu kez saniye farkıyla bildim
Yorum
Yorum