M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmetcengiz55
    Aktif
    • 24 Mart 2009
    • 62

mehmet abi ben dışardayım inşallah iyi olur
    ^^ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ DİLEDİGİNE VERİRMİŞ^^

Yorum

• entemena
      Katılımcı
      • 16 Mart 2009
      • 145

Dünki sinema filmi korkunçtu erken çıktık filmden

Yorum

• DOLUNAY
        Katılımcı
        • 07 Mart 2009
        • 90

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        AKGRT ortağum huşağumun takibindeydi; o da hemen kaçıyor, ne slm veriyor bugünlerde ne sabah ,

Akşama bakalım sn Dolunay çok yoruldum bir çene yarıştırması yapalım da çenemiz çözülsün hele
        sayın hocam son olarak KRTEK VE TEKS ide ilavaten yazmıştım,bu hisselerde sizcede kısa vade için çıkş dirençlerini dğr..niz.Tşk.edr.'

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

MORGAN STANLEY

THY ıcın fıyat hedefını 9,5 tl'den 10,3 tl'ye yukselttı, tavsıye: overweıght

TRAKYA CAM ıcın fıyat hedefını 2,6 tl'den 1,6 tl'ye ındırdı, tavsıye: overweıght

TOFAS ıcın fıyat hedefını 2,4 tl'den 2,6 tl'ye yukselttı

SABANCI HOLDING ıcın fıyat hedefını 4 tl'den 3,9 tl'ye ındırdı

HURRIYET ıcın fıyat hedefını 4,4 tl'den 0,79 tl'ye ındırdı

FORD OTOSAN ıcın fıyat hedefını 6 tl'den 6,4 tl'ye yukselttı, tavsıye: equal-weıght

DOGAN YAYIN HOLDING ıcın fıyat hedefını 3,56 tl'den 0,58 tl'ye ındırdı

COCA COLA ıcecek ıcın fıyat hedefını 12,8 tl'den 9,5 tl'ye ındırdı

ANADOLU EFES ıcın fıyat hedefını 13,9 tl'den 13,5 tl'ye ındırdı, tavsıye: equal-weıght

ARCELIK ıcın fıyat hedefını 7,9 tl'den 2,2 tl'ye ındırdı, tavsıye: equal-weıght

BIM ıcın fıyat hedefını 55 tl'den 47 tl'ye ındırdı, tavsıye: overweıght

TEKFEN HOLDING ıcın fıyat hedefını 10,5 tl'den 4,5 tl'ye ındırdı, tavsıye: overweıght

ERDEMIR ıcın fıyat hedefını 4,4 tl'den 3,2 tl'ye ındırdı, tavsıye: underweıght
          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• altima
            Yeni üye
            • 22 Mayıs 2008
            • 44

Borsa operasyonu: 54 gözaltı

REUTERS
            Giriş Saati : 02.04.2009 11:37

İMKB'de manipülasyon yapıldığı iddiasıyla operasyon başlatıldığı ve 54 kişinin gözaltına alındığı bildirildi...

CNBC-e ve NTV televizyonunda yer alan habere göre, hisse senetlerinde manipülasyon iddiasıyla 54 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyeti Mâli Şube Müdürlüğü'nden Reuters'a verilen bilgiye göre, böyle bir operasyonun varlığı teyit edildi ancak detaylar hakkında bilgi alınamadı.

Konu ile ilgili İMKB'den bir açıklama yapılmadı.
            Reuters'ın görüştüğü üst düzey bir sektör yetkilisi de, "Çok ayrıntılı ve tatminkâr bir bilgiye ulaşamadım ama bunun eski bir olayın soruşturması olduğunu tahmin ediyorum. Eğer öyle ise sektörü ve aracı kurumların varlığını tehdit edecek boyutta bir olay olduğunu sanmıyorum" dedi.

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

bu morganın suratına tükürmek lazım.bu kadar lakatlık olmaz.adamlar önce 10 larda gezinip sonra yarıdan daha fazla hedeffiyatı düşürüyorlar..
              her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

petundan zararına kurtuldum..baloncuklar iyice arttı.bu kurundik kaldı bide rysas

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

***TATKS*** Tat Konserve Sanayii A.S.'nden gelen yazi: Konu:Yonetim Kurulu Gorev Taksimi ve Istirak Sermaye Artirimina Katilim Sirketimiz Yonetim Kurulu'nun 01.04.2009 tarihinde yaptigi toplanti- da; 1)Yonetim Kurulu gorev taksimi yaparak Yonetim Kurulu Baskanligi'na K.Omer Bozer, Yonetim Kurulu Baskan Vekilligine Nevzat Tufekcioglu, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:X No:22 sayili tebligi uyarinca Denetimden Sorumlu Komite Uyeliklerine Nevzat Tufekcioglu ve Ahmet Fadil Ashaboglu'nun secilmesine 2)Istiraklerimizden Harranova Besi ve Tarim Urunleri A.S.'nin 31.03.2009 tarihli Olaganustu Genl Kurul Toplantisinda mevcut 45.000.000 TL sermayesinin 30.000.000 TL nakit tezyitle 75.000.000 TL'sina cikarilmasina karar verilmistir. Yapilan gorusmeler netice- sinde mevcut %58.15 hissemiz oraninda 17.444.444,45 TL ile sermaye artirimina istirak edilmesine ve istirak taahhutnemesi'nin imzalanmasina karar verilmistir. ***TATKS*** (02/04/2009 - 09:12:43)
                  Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• gica
                    Aktif
                    • 18 Mart 2009
                    • 250

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    petundan zararına kurtuldum..baloncuklar iyice arttı.bu kurundik kaldı bide rysas
                    ihevayı çıkardınmı ? ben 0.72 den çıkardım rahatladım. kurindig bendede vaaa
                    "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                    futbolcu, hiçbir zaman
                    büyük futbolcu olamaz."
                    Gheorghe Hagi

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ihevayı çıkardınmı ? ben 0.72 den çıkardım rahatladım. kurindig bendede vaaa
                      ben ihevaya hiç bulaşmadımki.yok bende o..

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

***VKING*** VKING.E ve VKING.Y hisse senetlerinin siralari, sirketten istenen aciklamanin duyurulmus olmasi nedeniyle saat 12:00:00'dan itibaren isleme acilacaktir. Siralarda 12:00:00 -12:10:00 saatleri arasinda acilis seansi yapilacak ve siralar, 12:15:00'ten itibaren Surekli Muzayede bolumunde yeniden isleme acilacaktir.*** (02/04/2009 - 11:34:16)
                        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• atalayilkay
                          Katılımcı
                          • 19 Mart 2009
                          • 138

İMKB'DE ŞOK OPERASYON

İMKB'de manipülasyon iddiasıyla geniş çaplı bir operasyon başlatıldı, 54 kişi gözaltına alındı.

Yorum

• hunter07
                            Tecrübeli
                            • 13 Mart 2009
                            • 417

afiyet olsun

Yorum

• atalayilkay
                              Katılımcı
                              • 19 Mart 2009
                              • 138

YENİLEME-İMKB'DE MANİPÜLASYON YAPTIĞI İDDİA EDİLEN 54 KİŞİ GÖZALTINDA
                              İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'ndaki hisseler üzerinde manipülasyon yaparak kazanç elde ettikleri iddiasıyla 54 kişi gözaltına alındı. Sabah erken saatlerden itibaren belirlenen çok sayıda adresi basan polis, aralarında ünlü bir otobüs firmasının sahibinin de bulunduğu kişileri gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında borsada işlem yapması yasaklanmış olduğu halde başka isimler adına kurulan firmalar üzerinden işlem yapan borsacıların da bulunduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uzun zamandır yürüttüğü bir soruşturma çerçevesinde bu sabah saatlerinde İstanbul'daki bir çok ilçedeki adres basıldı. İstanbul dışındaki bazı illere de sıçrayan operasyonda, borsada işlem gören hisseler üzerinde manipülasyon yaparak kazanç elde ettikleri iddia edilen kişiler gözaltına alındı. Operasyonun Beykoz'daki bölümünde ünlü bir otobüs firmasının sahibi G. Ö'nün de bulunduğu belirtildi. Villasında gözaltına alınan G. Ö. sağlık kontrolünün ardından ifade için emniyete götürüldü. Öte yandan gözaltına alınanlar arasında borsa yasaklı kişilerin de bulunduğu öğrenildi. Bu kişilerin başkaları adına şirket kurarak borsada işlem yaptıkları ve borsada işlem gören kağıtlar üzerinde manipülasyona neden oldukları iddia edildi. Bu arada gözaltına alınan kişilerin ne gerekçeyle yakalandıklarına ilişkin ilk bilgiler de netleşmeye başladı. Bu kapsamda yakalanan kişilerin borsadaki bazı hisseler ile ilgili spekülasyon çıkararak değerini yükselttikleri ve çok sayıda borsa yatırımcısının bu kağıtları almalarının sağlandığı, aynı şekilde benzer spekülasyonlarla bazı kağıtların değerini düşürdükleri iddia edildi. Şu ana kadar ulaşılan bilgilere göre operasyonun 6 ayrı şirketi kapsadığı ve 15 civarında iş adamının da operasyon kapsamında gözaltına alındığı belirtildi. İstanbul merkezli gerçekleştirilen operasyonda Ankara ve İzmir'den de bazı kişilerin yakalandığı öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlıların Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor. (02/04/2009 - 12:27:03)

Yorum

• gica
                                Aktif
                                • 18 Mart 2009
                                • 250

afiyet olsun arkadaşlar...
                                "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                                futbolcu, hiçbir zaman
                                büyük futbolcu olamaz."
                                Gheorghe Hagi

Yorum

Working...