günaydın arkadaşlar.bol kazançlar olsun..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Günaydın,
Bu hafta benden pek hayır yok, işlerim nedeniyle aranızda olamayacağım, ortağum huşağuma kolaylıklar dilerim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
günaydın
gününüz aydın çalışmalarınız başarılı olsun^^ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ DİLEDİGİNE VERİRMİŞ^^
Yorum
-
bim birlesik magazalar a.s. ile ilgili olarak ahmet afif topbas adina bizim menkul degerler a.s.'nden gelen yazi: sirketimiz musterilerinden ahmet afif topbas 01.04.2009 tarihinde bim birlesik magazalar a.s. (bimas) hisse senetleri ile ilgili olarak 36,50 tl fiyattan 0 adet alis, 10.000 adet satis islemi gerceklestirmistir.
Yorum
-
bu ğidiş onu ğösteriyor ama bilmem bekletirmicarizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam bim in grafiği hedef olarak 42000 i işaret ediyor yanlışım varmı acaba.
Yorum
-
-
-
baloncuklar boşta duruyo.raysigortayıda sattım 1.48 den.çogaldıiyice..bakalım devran ne gösterir..her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercelha konusunda fikri olan takibinde olan varmı arkadaslar?
kocareis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın dolunay.
kağıt toplu ve grafiğe göre yön çiziyor.Baktığınızda celhanın takası ile bu ara giden kağıtların grafiği ve takaslarındaki ilk beş aynı kurum.bi ara soymen yapardı bu tür hareketleri şimdi ise orion ve saz arkadaşları belirli kurumlar üstlenmeye başladı. grafik ve takaslarındaki benzerlikler celhanın gideceği izlemini veriyor..
4 nezaman olur konusunda ise.ben bu kağıda önümüzdeki haftaya kadar bekleme süresi koydum.1 haftada hızlı çıkış yakalamazsa kağıttan çıkarım zaten.
yukselir yukselmez benim beklentim bu...
yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
-
Yorum