ucak 1,33 1,34:081:
Kocareisin Potföyu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKutluyoruz Sn Kocareis...
1,35 olduk...hacim iyi..
tavanımız 1,41...
yatırım tavsiyesi değildir
Yorum
-
kocareis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,35 olduk...hacim iyi..
tavanımız 1,41...
yatırım tavsiyesi değildir
Bende yok....
Elimde iki farkli senet var... Ve tarzim üzere forum yönetiminde görev aldigimve dahi etik olmadigini düsündügüm icin elimdeki kagitlari genele yazmam..
Fakat ne yalan söyleyeyim resmen istim üstündeyim... Bacaklar titriyor
Kolay gelsin...
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende yok....
Elimde iki farkli senet var... Ve tarzim üzere forum yönetiminde görev aldigimve dahi etik olmadigini düsündügüm icin elimdeki kagitlari genele yazmam..
Fakat ne yalan söyleyeyim resmen istim üstündeyim... Bacaklar titriyor
Kolay gelsin...
hayırlısı.
Yorum
-
sayın dolunay.
kağıt toplu ve grafiğe göre yön çiziyor.Baktığınızda celhanın takası ile bu ara giden kağıtların grafiği ve takaslarındaki ilk beş aynı kurum.bi ara soymen yapardı bu tür hareketleri şimdi ise orion ve saz arkadaşları belirli kurumlar üstlenmeye başladı. grafik ve takaslarındaki benzerlikler celhanın gideceği izlemini veriyor..
4 nezaman olur konusunda ise.ben bu kağıda önümüzdeki haftaya kadar bekleme süresi koydum.1 haftada hızlı çıkış yakalamazsa kağıttan çıkarım zaten.
yukselir yukselmez benim beklentim bu...
yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunaydın hayırlı olsun topık bol kazançlar hepımıze
gunaydın..bol kazançlar....
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.kocareis bakmayın "hazırcı üye" yazdığına... sizin hazırcı olmadığınızı biliyoruz... mesaj yazdıkça değişen bir ünvan sistemi getirildi sitede... bilginiz olsun...
sorun değil.açıklama için teşekkür ederim.
Yorum
Yorum